Andělský víkendový horoskop: Blížence čeká odhalení problémů, Váhy zpočátku zažijí pocit opuštěnosti

Andělský víkendový horoskop: Blížence čeká odhalení problémů, Váhy zpočátku zažijí pocit opuštěnosti
Osud je nevyzpytatelný. Naštěstí tu jsou andělé, kteří nás nikdy nenechají spadnout na dno. Občas máme pocit, že se něco stane. To nás andělé varují, připravují nás na potenciální hrozbu. Někdy se naplní, někdy ne. Bude váš víkend převážně klidný? Přečtěte si náš andělský horoskop.

Říká se, že nic není tak zlé, aby nemohlo být ještě hůře. A je to pravda. Jenže když trpíme, máme pocit, že hůř už nikdy nebude. Teprve s odstupem času se své příhodě zasmějeme, zlehčujeme ji. Andělé nám pomáhají zachovat si smysl pro humor, který nám pomáhá snášet různé nepříjemné situace lépe. Budete ho potřebovat tento víkend? Co nejhoršího a nejlepšího se stane zrovna vám?

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše snaha uspět dosáhne úctyhodných rozměrů. Můžete trpět tím, že nic nejde podle vašich plánů a váš soused zažívá větší úspěch, přestože se zdánlivě vůbec nesnaží. Něco se vám povede, ale jakmile vám něco jiného nepůjde, zapomenete na své předchozí štěstí.

Dobré zprávy: Naučíte se lépe zvládat své emoce. Pochopíte, že nic není navždy pozitivní. Vaše rodina vás podpoří, pokud se vám nebude dařit, a pomůže vám postavit se na nohy.

Na co si dát pozor: Závist je vlastnost, která vás bude provázet skoro celým víkendem. Nehleďte na to, co prožívají ostatní. Zaměřte se pouze sami na sebe, na své zlepšení.

Andělská rada: Nekopejte kolem sebe, jinak se můžete ocitnout opuštění. Je to ale pouze pocit. Lidé vás mají rádi. Požádejte je, aby za vámi přišli a zlepšili vám náladu, místo toho, abyste je uráželi.

Býk (20. dubna – 20. května)

Začnete dělat to, co vám není příliš příjemné, abyste odhalili pravý smysl vašeho života. Budete mít jediný cíl – zlepšit se tak hodně, že vám nikdo nebude sahat ani po paty. Postupem času zjistíte, že se k vám lidé spíše otáčejí zády než aby oslavovali vaše nadšení. Nebuďte tak sobečtí.

Dobré zprávy: Dosáhnete silného pokroku, co se týče vašeho osobního růstu. Nebude existovat žádná překážka, která by vás mohla zastavit. Také se přiučíte lecčemu novému. Tyto znalosti využijete.

Na co si dát pozor: Vaše přátelské vztahy mohou trpět vaším rozhodnutím zažít úspěch za každou cenu. Je dobré myslet na to, jak se budou cítit ostatní lidé, pokud uděláte něco, co jim ublíží.

Andělská rada: Svou roli v životě není tak těžké najít. Zaměřte se na to, co vám jde nejvíce. Máte svůj vlastní talent, s jehož pomocí dokážete změnit svět.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše podvědomí se bude trápit nějakým problémem, který znovu vypluje na povrch. Jakkoli se budete snažit, aby se blízcí lidé nic nedozvěděli, nakonec vše stejně bouchne. Naštěstí se to nijak hrotit nebude. Lidé budou chvilku naštvaní, ale postupně se situace uklidní.

Dobré zprávy: Váš smysl pro čistou lásku bude opět obnoven. Můžete potkat opuštěné zvířátko, vyrazit s někým na rande nebo říci vašim nejbližším, jak hodně vám na nich záleží.

Na co si dát pozor: Budete před svým problémem utíkat. Tento problém se zrodil ve vaší mysli, je emocionálního rázu. Budete potřebovat uklidnit vlastní mysl, abyste ho mohli vyřešit.

Andělská rada: Podpora lidí, kterým na vás záleží, je dobrý způsob, jak se zbavit přebytečného stresu a vymyslet kloudné řešení vašeho problému.

Pro vyřešení problému musíte uklidnit svou mysl
Pro vyřešení problému musíte uklidnit svou mysl | Zdroj: VadimVasenin / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Svůj čas nebudete chtít trávit sami. Ale ani jen tak s někým. Dopřejete si nezapomenutelné chvíle strávené s lidmi, ke kterým máte nejblíž. Patrně to bude s vaším úplně nejoblíbenějším kamarádem či kamarádkou. Také je možné, že si společně zacvičíte, pokud je to váš společný koníček, přestože pouze rekreační.

Dobré zprávy: Budete dostávat spoustu rad, a to jak ohledně vašeho života, tak ohledně zájmů vašich přátel. Poslouchejte dobře, tyto rady vám budou velmi užitečné.

Na co si dát pozor: Svůj čas můžete chtít trávit i s lidmi, kteří jsou mnohem úspěšnější než vy. Takový společně strávený čas byste ale byli nešťastní, měli byste smůlu na chlubícího se člověka.

Andělská rada: Zůstaňte doma s člověkem, který vás vždy dokáže rozesmát. Buďte si jisti svou volbou. Vymyslete společný program, který vás ještě sblíží.

Lev (23. července – 22. srpna)

Po většinu víkendu to budete pouze vy a nikdo jiný. Nabydete dojmu, že ostatním lidem se nedá věřit, co se týče plnění slibů a domácích prací. Vezmete vše do svých rukou. Postupně se ale můžete nepěkně unavit, což povede k přílišnému lenošení a komandování ostatních.

Dobré zprávy: Skvěle se zabavíte, aniž byste kohokoli potřebovali. Vše si zorganizujete sami a váš způsob vám bude zcela vyhovovat. Na konci každého dne se náležitě odměníte.

Na co si dát pozor: Ne všichni lidé budou mít radost z vašeho rozhodnutí strávit celý víkend bez toho, abyste si na ně udělali trochu času. Buďte alespoň na pár minut v kontaktu s ostatními.

Andělská rada: Důležité je se nepředřít. Rozdělte si svůj program do několika menších částí. Udělejte toho méně, ale buďte na odvedenou práci hrdí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vrhnete se na projekt, který jste vymysleli již dříve, ale dosud jste na něj neměli mnoho času. Věříte-li svým schopnostem, bude úspěšný. Naštěstí budete mít u sebe spoustu dobrých lidí, kteří vám dokončení tohoto projektu usnadní, nebudete na něj sami.

Dobré zprávy: Vaše touha dokončit, co jste začali, bude obrovská a dodá vám potřebnou motivaci. Nic pro vás nebude tak těžké jako doposud.

Na co si dát pozor: Ne vždy budete mít smysl pro humor, zvláště pokud se někdo pokusí napadnout vaši inteligenci. Zachovejte klid, nemá cenu se rozčilovat.

Andělská rada: Zatoužíte-li po lásce, není nic lepšího než začít dělat něco společně s osobou, která se vám líbí nebo se kterou chodíte. Dovolíte této osobě vás poznat z trochu jiné stránky a tím ji nadchnout.

Váhy (23. září – 23. října)

Budete mít pocit odstrčenosti, zejména co se týče rodiny a přátel. Nic není tak horké, jak se zdá. Přesně na toto přijdete v průběhu víkendu, když se začnete ptát, proč se k vám všichni chovají jako k někomu cizímu. Zanedlouho se všechny vztahy opět zlepší, lidé si vás budou všímat více.

Dobré zprávy: Budete inspirováni ke změně svého domova či životního prostředí, aby se vám i ostatním žilo lépe a návštěvy mohly obdivovat váš styl.

Na co si dát pozor: Můžete být přecitlivělí, jakmile se celý svět nebude točit kolem vás. Nejste na tomto světě jediný a každý člověk, který je vám blízký, řeší vlastní problémy, které nevidíte.

Andělská rada: Můžete se poptat svých známých, zda nepotřebují vaši pomoc, ale pokud se vám nebudou chtít svěřit s tím, co je trápí, je lepší nechat je vydusit a nevnucovat se.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše slova budou nyní znít až příliš chytře. Spousta lidí se s vámi odmítne vybavovat, a to z jednoduchého důvodu – cokoli řeknou, vy obrátíte proti nim v dobré víře, že dojde k jakémusi poučení a pochopení závažnosti jejich chování. Naneštěstí to ostatní většinou naštve.

Dobré zprávy: Uspořádáte si svůj život. Pozitivita vám poradí, jak byste měli svůj život vést. Dojde k velkému zlepšení vaší nálady.

Na co si dát pozor: Zatoužíte kontaktovat osobu, která je na vás doteď naštvaná. Ačkoli v dobré víře, tenkrát jste ji hodně zranili. Nechcete-li riskovat trpké odmítnutí, nyní nikoho nehledejte.

Andělská rada: Přílišná zvědavost může rovněž ohrozit vaši dobrou náladu. Do ničeho nevrtejte, pokud si nejste jisti, že znáte všechny podrobnosti.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Budete soustavně přemýšlet, jak zvýšit svůj příjem. První volbou pro vás bude podnikání. Naplánujete si spoustu činností, které byste mohli dělat, a později popřemýšlíte nad jejich realizací. Většina z nich nevyjde, ovšem budete-li se snažit, jeden způsob podnikání se setká s úspěchem.

Dobré zprávy: Znovu se spojíte s lidmi, s nimiž jste se rozhádali, a navrhnete, že začnete vydělávat peníze společně. Mohou to být silní spojenci, stačí jen volit ta správná slova.

Na co si dát pozor: Můžete mít nereálná očekávání. Mějte na paměti, že ne všechno vyjde. Pokud se setkáte s neúspěchem, znamená to, že máte buď zvolit jiný obor nebo nabýt více zkušeností.

Andělská rada: Rodina je vám vždy nablízku. Nestyďte se všem sdělit, jaké máte plány. Ti lidé, kteří se vám vysmějou, moc chytrosti nepobrali, nepouštějte se s nimi do hádky.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Začnete si více všímat svých nejbližších. Už vás totiž unaví jejich poznámky, že neznáte nic jiného než práci, a to i o víkendu. Pozvete je na výlet, který si všichni užijí. Vy do jisté míry také, ale pokud se nezbavíte myšlenek na své zaměstnání, bude to o něco méně.

Dobré zprávy: Konečně se dostanete mezi lidi, které důvěrně znáte. Již nebude takový problém se otevřít a prodiskutovat vaše starosti o budoucnost. Musíte ale být plně upřímní.

Na co si dát pozor: Špatná nálada, která se objeví, jakmile někdo začne rýpat do vašich vlastních záležitostí, se rychle přenese na jiné lidi. Myslete na něco veselejšího.

Andělská rada: Nechte ambice v práci a pořádně si užívejte volný čas, který můžete strávit s lidmi podle vlastního výběru. Váš život je natolik hektický, že v blízké době se podobná příležitost nemusí opakovat.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nyní zrušíte nová pravidla, která jste si sami stanovili, ale je zřejmé, že nefungují tak dobře, jak jste si původně mysleli. Až to uděláte, půjdete si za svými sny, tentokrát jinou cestou. Také překonáte něco, co vás celou dobu drželo zpátky.

Dobré zprávy: Začnete konečně žít svůj vlastní život, aniž by vám kdokoli nakazoval, co máte dělat. Tato změna se později ukáže jako prospěšná. Důležité je mít snahu něco dokázat.

Na co si dát pozor: Vliv osoby, o které si myslíte, že vámi nijak nemanipuluje, vám může uškodit a zbrzdit vás v cestě za vaším snem. Sami si určete, co je pro vás nejlepší.

Andělská rada: Hleďte na názory jiných lidí, ale nenechte je, aby měnily způsob vašeho myšlení. Hlavně slova řečená jen tak mimochodem jsou velmi zákeřná.

Ryby (19. února – 20. března)

Zatouláte se k lidem, kteří vám něco v dobrém řekli, ale vy jste se naštvali. Nyní zjistíte, že to byla chyba. Vynasnažíte se, abyste sebrali veškerou kuráž a šli se omluvit. Také se sejdete se všemi lidmi, na kterých vám záleží, a oznámíte jim, které vztahy jste obnovili. Můžete dokonce sklidit potlesk.

Dobré zprávy: Budete silně motivováni pozvat všechny na večírek či na společný výlet. Hrdě lidi, z jejichž slov jste se nakonec poučili, představíte těm, kteří jsou vašimi věrnými přáteli.

Na co si dát pozor: Ne všichni mohou mít z vaší přítomnosti radost. Není to vámi, je to jimi. Nemají čas, to se může stát každému.

Andělská rada: Není si co rozmýšlet. Chybuje každý, ale člověk s vyvinutou silou vůle se dokáže podívat lidem do očí a uznat svou chybu. Dokažte sami sobě, že jste silní.

Zdroj článku:
  • Autorský text