Andělský týdenní horoskop: Panny vyjádří svou podporu nejbližším, Vodnáři zatouží po uznání

Andělský týdenní horoskop: Panny vyjádří svou podporu nejbližším, Vodnáři zatouží po uznání
Přátelé jsou pro nás velmi důležití. Dokážou nás rozesmát, inspirovat, motivovat, ale někteří také táhnout ke dnu. Proto bychom se podle andělů neměli přátelit jen tak s kdekým, nýbrž své přátele selektovat. Platí to i o vás tento týden?

Andělé nad námi drží ochrannou ruku. Nedovolí, aby nám bylo příliš ublíženo. Většinou se jim to daří, avšak jejich moc jim nedovoluje měnit naše životy. Alespoň než je o to požádáme, povolíme jim měnit náš život. Měli byste o tom popřemýšlet? Zde je andělský týdenní horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

Splníte všechny závazky vůči rodině a přátelům. Také pomyslíte na romantiku, pokud partnera nemáte, tak si nějakého najdete díky svému šarmu a smyslu pro humor. V práci budete víceméně sami sebou, což vám umožní řešit pracovní záležitosti originálním způsobem.

Dobré zprávy: Vaše očekávání nebudou nereálná. Budete mít na paměti, že ne všechno lidé dokážou udělat rychle, a tak se nemusíte obávat nějakého výrazného zklamání.

Na co si dát pozor: Budete mít tendenci být smutní, pokud vás odmítne někdo, s kým byste podle svého názoru tvořili silnou dvojici. Ne všichni lidé to ale tak cítí.

Andělská rada: Věřte, že jste nejlepší v tom, co děláte. Nenechte lidi, aby vám brali motivaci jen proto, že nevěří tomu, čeho chcete docílit. Vy víte nejlépe, co máte dělat.

Býk (20. dubna – 20. května)

Zjistíte, proč vám do života vstoupil někdo nový, kdo na vás má pozitivní dopad. Naučíte se více vycházet s lidmi, snadno přejdete všechny jejich činy, které vás dříve štvaly. Vaše rodinné vztahy se zlepší, zatoužíte po společnosti rodičů, sourozenců či vzdálenějších příbuzných.

Dobré zprávy: Lidé vám začnou vyjadřovat větší podporu, za níž budete hodně rádi. Díky tomu nebude existovat žádná povinnost, která by vám zabrala delší dobu než jste zamýšleli.

Na co si dát pozor: Ne všechno je takové, jak se vám může zprvu zdát. To platí zejména v zaměstnání. Nenechte nadřízené, aby vám zkazili den jen proto, že se špatně vyspali.

Andělská rada: Nechte pozitivitu, aby zcela pohltila vaši mysl. Obklopte se lidmi, kteří vám dokážou vykouzlit úsměv na rtech za všech okolností.

Blíženci (21. května – 21. června)

Využijete svého dobrého sebevyjadřování, abyste si získali pozornost lidí, se kterými si do budoucna budete mít co říci. Najdete spoustu přátel, ke kterým se budete rádi vracet. A přestože ne na všem se budete moci dohodnout, dobré bude tyto přátelské vztahy neničit.

Dobré zprávy: Všechny rány, které vznikly tím, že vás lidé zklamali, se uzdraví. Budete připraveni odpustit každému, kdo o odpuštění požádá, a v některých případech za těmito lidmi zajdete s dobrou zprávou.

Na co si dát pozor: Mohou nastat drobné problémy s vašimi nejbližšími. Můžete mít problém zachovat si chladnou hlavu, když vám někdo bude něco vyčítat.

Andělská rada: Jakmile začnete vůči někomu pociťovat zášť, odejděte od tohoto člověka a o samotě se uklidněte něčím, co vám dokáže zlepšit náladu. Jakmile budete připraveni se s tímto člověkem opět setkat, udělejte to.

Rak (22. června – 22. července)

Na starosti nyní nebude čas, zatoužíte po nikdy nekončící zábavě. Ačkoli se budete cítit po psychické stránce lépe než kdy jindy, povinnosti se budou kupit, pokud jim nevěnujete ani tu nejmenší pozornost. Také se zaměříte na své nejbližší vztahy a upevníte je.

Dobré zprávy: Vámi dlouho odkládaný umělecký projekt na sebe nyní nenechá dlouho čekat. Máte všechno, co potřebujete, abyste na něm začali pracovat.

Na co si dát pozor: Ne všichni budou mít pochopení pro vaše plány na pobavení přátel. Proto se nejdříve ujistěte, zda vaše jednání někomu neuškodí.

Andělská rada: Mluvte s lidmi o tom, co se chystáte udělat, a pokud vám více lidí říká, že nyní je čas na povinnosti, měli byste je poslechnout.

Dobře zvažte vaše plány a nezapomínejte na své povinnosti
Dobře zvažte vaše plány a nezapomínejte na své povinnosti | Zdroj: Antproduct74@gmail.com / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Dobrá zpráva pro vás, po celý týden budete středem pozornosti, a to kvůli radosti ze života, která vás bude provázet. Na druhou stranu se můžete pohádat s nejbližšími, ti totiž budou názoru, že se raději setkáváte s přáteli a na svou rodinu si čas neuděláte. Zapojte proto i je do svého programu.

Dobré zprávy: Lidé, kteří podporují vaši dobrou náladu, vám ukážou, co udělat v krizových situacích, kdy se nebudete moci ovládat. Hodně se toho přiučíte a do budoucna to rozhodně využijete.

Na co si dát pozor: Vaše slova mohou ublížit mnoha lidem, těch neznámých i těch nejbližších. Ačkoli někteří lidé vám mohou tleskat, jiné můžete dostat až na samotné dno.

Andělská rada: Být středem pozornosti není to nejdůležitější. Důležitější je být se všemi zadobře a podporovat se navzájem. Zkuste na to pomyslet dříve, než si z někoho začnete dělat legraci.

Panna (23. srpna – 22. září)

Kreativně vyjádříte svou podporu všem lidem, kteří vám v blízké době pomohli. Navíc rozvíjení vaší kreativity vám pomůže najít vhodná slova, kterými ostatní lidi inspirujete. Také zavzpomínáte na svou minulost, nebude to ale nic strašného, naopak se necháte pohltit nostalgií.

Dobré zprávy: Lidé se na vás mohou spolehnout, bude vás bavit jim pomáhat. Cíleně budete vyhledávat situace, u kterých můžete někomu pomoci či koho můžete spravedlivě rozsoudit.

Na co si dát pozor: Ne všichni lidé, kteří k vám zavítají, budou mít dobré úmysly. Zejména jedná-li se o romantiku, někteří potenciální partneři si pouze budou chtít na chvilku pohrát a poté vás opustit.

Andělská rada: Buďte obezřetnější ohledně lidí, s nimiž se rozhodnete trávit volný čas. Ne podezřívaví, ale ani ne příliš důvěřiví, zejména pokud se dotyčný člověk chová až podezřele mile.

Váhy (23. září – 23. října)

Můžete očekávat hojné návštěvy, někdy i několikadenní. Pozvete k sobě lidi, na kterých vám skutečně záleží, a začnete s nimi dočasně sdílet svůj domov. Také trochu poklidíte a změníte dekorace tak, aby odrážely váš osobní styl. Hrozí-li vám nuda, uspořádáte setkání více lidí.

Dobré zprávy: Společnost vám blízkých lidí vás naplní výbornou náladou. Tento týden budete považovat za jeden nejlepší v celém roce. Vaše hravá stránka se též projeví.

Na co si dát pozor: Ne vždy je moudré jít na rande s každým, kdo vás o to požádá, proto více než na fyzickou přitažlivost hleďte na to, co vám tento člověk může dát do budoucna.

Andělská rada: Zdržování se doma vás naplní pocitem bezpečí. Tento pocit využijte k tomu, abyste se správně rozhodli, co chcete ve svém životě změnit.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Slova vyřeší většinu vašich potíží. Naštěstí budete vědět, jaká slova se hodí použít pro tu kterou situaci. Také zatoužíte propagovat věci, které vám jsou k užitku, mezi svými přáteli. Vaše schopnost vytvářet recenze bude zvýšena, neopomenete jim říci žádný malý detail.

Dobré zprávy: Lidé vás budou vyhledávat jakožto osobního rádce. Vaše myšlení bude daleko před myšlením jiných lidí. Uvidíte detaily, které na první pohled nejsou tak zřejmé, a využijete jich pro dobro všech.

Na co si dát pozor: Je dobré, že budete chtít vyjádřit uznání všem lidem, kteří jsou pro vás vším, ale ne každý dokáže projevit vděk. Nehněvejte se kvůli tomu.

Andělská rada: Sebevzdělávání k vám přitáhne ty správné lidi, pokud chcete pomáhat všem bez výjimky. Když se lidé něco učí, ne vždy tomu plně rozumí, a vy jim můžete leccos vysvětlit – zkušenosti máte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Na vztahy se začnete dívat odlišně, budete více vděční za všechny ty lidi, kteří vás vždy podporovali a kteří s vámi zůstali po mnoho let. Ne že by se vám nyní vedlo špatně, ba naopak, ale zároveň si uvědomíte, že za svými úspěchy nestojíte pouze vy, ale také spousta jiných lidí.

Dobré zprávy: Lidé, kteří se nyní ocitnou ve vaší přítomnosti, budou upřímní a zároveň si vás budou vážit. Také vaše finanční situace se hodně zlepší.

Na co si dát pozor: Můžete mít pocit, že jste se zasekli na jednom místě a nemůžete se hnout. Jednodenní výlet uskutečnění v kterýkoli den vám zvedne náladu a připomene vaše pravé hodnoty.

Andělská rada: Ukažte ostatním lidem, že dokážete být vděční i za maličkosti, a jděte všem příkladem. Dělejte dobré skutky a nic nechtějte na oplátku.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Stanete se neodolatelnými pro ostatní lidi, zejména po intelektuální stránce. Vaše nápady pomohou jiným lidem vyřešit jejich problémy. A co je ještě lepší, nebudete za to chtít jedinou protislužbu. Uvědomíte si, že peníze nejsou vše, že mnohem důležitější jsou mezilidské vztahy a radost, kterou šíříte.

Dobré zprávy: Najdete si spoustu nových přátel a budete otevřeni i lidem, kteří si k vám přijdou pro radu. Budete mnohem přátelštější než kdy jindy.

Na co si dát pozor: Všechny vztahy můžete zlepšit neškodnou zábavou, ale stejným způsobem je můžete nenávratně zhoršit. Volte proto opatrně, kdy si z koho budete dělat legraci.

Andělská rada: Zkuste hledat inspiraci, nakonec ji najdete. Díky ní se stanete mnohem zábavnějšími. Mentální pohoda ostatních lidí pro vás bude velkou inspirací, abyste pokračovali v rozveselování lidí.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Podvědomě začnete více myslet na lásku svých nejbližších. Budete hledat důvody, proč by vás měli mít rádi více než jiné lidi. V průběhu týdne zjistíte, že vás opravdu mají rádi a žádný váš názor to nezmění. Zároveň budete požadovat, aby vám svou lásku dokázali.

Dobré zprávy: Zjistíte něco důležitého, bude se jednat o pozitivní věc. Získáte silnou motivaci, abyste si splnili svůj dlouhodobý sen. Také zatoužíte setkat se s někým, koho jste již dlouho neviděli.

Na co si dát pozor: Budete vzpomínat na svou minulost. Nebudou to příliš pozitivní vzpomínky, naopak můžete mít pocit, že nic nedokážete. Vyhněte se takovému způsobu myšlení, nepřinese vám nic dobrého.

Andělská rada: Říkejte lidem, jak moc si jich vážíte. Ne vždy se s nimi dá rozumně domluvit, ale to ještě neznamená, že jejich přítomnost vám nemůže dělat radost.

Ryby (19. února – 20. března)

Budete se stýkat s lidmi, kteří si myslejí, že jste úžasná osoba, která řeší věci originálním způsobem. Nebudete chtít trávit čas s lidmi, kteří se k vám mají až přehnaně, ani s lidmi, kteří vás kritizují donekonečna. Toužíte-li po romantice, vaši přátelé vám poradí, jak ji ozvláštnit.

Dobré zprávy: Půjdete si za svými sny. Pokud jste nedávno ztratili motivaci, vaši přátelé tu budou pro vás. Dokážou vám poradit, jak naložit s vaším životem.

Na co si dát pozor: Dopřávejte si více luxusu, a to navzdory tomu, že si myslíte, že si ho nezasloužíte. Naučte se odměňovat se za tvrdou práci nehledě na to, zda-li si jí všimnou jiní lidé.

Andělská rada: Přátelé jsou hlavní složkou vašeho života. Udržte si ty, kterým na vás skutečně záleží, a snažte se jim co nejvíce pomáhat.

Zdroj článku:
  • Autorský text