Andělský horoskop na víkend: Ryby čeká romantika, Lvi budou bilancovat

Andělský horoskop na víkend: Ryby čeká romantika, Lvi budou bilancovat
Tento víkend bude hlavně o dohánění. Někteří budou napravovat opomíjené vztahy, jiní dohánět pracovní resty.

Společným jmenovatelem u mnoha znamení je tento víkend dobíjení baterek. Andělé vzkazují těm znamením, kterých se to týká, ať si nic nevyčítají. I relax je někdy potřeba. Ostatní znamení budou většinou něco dohánět, nejčastěji se bude jednat o vztahy či pracovní nebo domácí resty. 

Beran (21. března - 19. dubna)

Milí Berani, snažte si víkend maximálně užít, protože na obzoru je očistná fáze. Ať už se bude jednat o úklid domova, vyklízení chaty nebo detox vašeho těla, budete potřebovat veškerou dostupnou energii. Snažte se tedy dobít si baterky, dokud to jde.

Býk (20. dubna - 20. května)

Při přechodu Slunce do vašeho sesterského znamení Panny se vaše pozornost upíná spíše na radosti než povinnosti. Nebraňte se a udělejte si o víkendu čas pro sebe a podnikněte pár pečlivě promyšlených romantických kroků. Nebo se oddávejte své lásce k přírodě a zdravému životnímu stylu.

Blíženci (21. května - 21. června) 

Tento víkend přináší několik praktických výzev, což je pro vaše znamení sice dost nuda, ale zatněte zuby a udělejte, co je třeba. V konečném důsledku budete rádi, že jste udělali, co jste měli. Někdy je zkrátka jednodušší jít s proudem.

Rak (22. června - 22. července) 

Udělejte si čas na to, abyste poznali tváře a jména, která se vyskytují ve vašem okolí. Nejste sice osobou, která je zahleděná do sebe, ale věnujete se zásadně svému sociálnímu okruhu a o svých sousedech nevíte zhola nic. Je načase to změnit. Uspořádejte grilovačku a pozvěte sousedy, zapojte se do nějakého projektu v okolí nebo prohoďte pár slov s pokladní v obchodě, kam denně chodíte.

Poznejte lépe lidi kolem vás
Poznejte lépe lidi kolem vás. Uspořádejte grilovačku | Zdroj: Gorodenkoff/ Shutterstock

Lev (23. července - 22. srpna)

Vaše sezóna skončila. Je tedy na čase, zrevidovat své úspěchy a prohry a zamyslet se nad tím, co byste mohli ve svém životě zlepšit. Najděte si o víkendu chvilku a sepište si seznam cílů, kterých byste rádi do příštích narozenin dosáhli.

Panna (23. srpna - 22. září)

Nastal váš čas, milé Panny. Slunce od středy osvětluje vaše znamení, takže přijměte naše gratulace. O víkendu budete mít nezvykle lenivou náladu. Nic si nevyčítejte a věnujte víkend činnostem, které vás baví. I kdyby to mělo být třeba jen ležení u vody. Nemůžete jet pořád na tisíc procent, oddech si zasloužíte.

Váhy (23. září - 22. října)

Milé Váhy, ať se děje, co se děje, nenechte si nabourat svůj víkendový plán. Už dlouho toužíte po oddychu, víkend jste pečlivě plánovali, nenechte si ho tedy nikým vzít. Jen tak se vám podaří dočerpat studnici energie.

Štír (23. října - 21. listopadu)

Už dost bylo sociální izolace, Štíři. Přestaňte odmítat pozvání na výlety a párty a vrhněte se do centra dění. Nebo uspořádejte zahradní večírek sami a pozvěte všechny zanedbávané kamarády a širší rodinu.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince) 

Tento měsíc se váš kariérní sektor rozzářil a vaše vůdčí schopnosti se projevily. Zkuste však o víkendu všechno odložit stranou a zaměřte se na ostatní aspekty svého života. Úspěch v práci je hezká věc, ale nemusíte u toho opomíjet rodinu a nejbližší přátele.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Kozorozi budou o víkendu až nezvykle přemýšliví. Využijte to ke svému prospěchu. Možná je čas osvojit si nový jazyk, podělit se o své myšlenky na blogu nebo podcastu nebo se vydat na vlastní cestu do médií. 

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Tento víkend se točí kolem vaší sféry intimity, tajemství a zdrojů jiných lidí. Mohou to být peníze, talent nebo příležitosti, které závisí na někom jiném. Mějte tedy oči i uši otevřené a neignorujte ani pozitiva ani výstražná znamení.

Mějte oči otevřené
Mějte oči otevřené | Zdroj: ShotPrime Studioc/ Shutterstock

Ryby (19. února - 20. března)

Je čas zaměřit se na vaše partnerství. Malé děti dejte na hlídání babičce, velké se zabaví sami. A vy se vydejte na romantický víkend jen ve dvou a znovu rozdmýchejte vášeň ve vašem opomíjeném vztahu.

Zdroje článku: