Andělský horoskop na týden: Panny pomyslí na lásku, Vodnáři se na ni zaměří hlouběji

Andělský horoskop na týden: Panny pomyslí na lásku, Vodnáři se na ni zaměří hlouběji
Chovat se podle toho, co nám radí naše srdce, je klíčem ke spokojenosti. Andělé dělají, co mohou, aby nás ochránili před špatnými činy i myšlenkami. V tomto ohledu jsme svými vlastními nepřáteli a andělé nad námi drží ochrannou ruku. Jaký osud nás podle nich čeká v týdnu na přelomu října a listopadu?

Andělé nás pozorují a jsou schopni vyvodit, co nás kdy čeká. Přejí si, abychom to věděli, neboť takto můžeme změnit svůj osud. Staneme se opatrnějšími. A pokud nás neštěstí, které se má stát, nakonec mine, o to více jsou spokojenější. Co vám podle andělů hrozí tento týden a jaké rady se vám snaží předat?

Beran (21. března – 19. dubna)

V pondělí a v úterý budete vstřícnější než obvykle, což uspokojí vaše příbuzenstvo. Uslyšíte na svou osobu jen samou chválu. Také vy budete spokojenější. Rozhodnete se tento týden věnovat dobrým skutkům, kdykoli budete mít čas. Koncem týdne můžete změnit svůj pohled na lásku.

Andělská rada: Nenechte sladká slova, aby vás změnila k horšímu. Než abyste na sebe byli pyšní, že vás ostatní chválí, jim na oplátku také řekněte něco milého.

Býk (20. dubna – 20. května)

Na začátku týdne budete buď kreativní nebo zaujatí vůči někomu. Záleží pouze na rozpoložení vaší mysli. V průběhu týdne se budete stýkat s přáteli, kteří si nenechají vymluvit svůj názor. Není vhodná doba na panovačnost, jinak se ošklivě pohádáte.

Andělská rada: Nebuďte negativní. Tento týden to bude důležitější než kdy jindy. Poskytněte ostatním rady jen tehdy, když je jasné, že je chtějí slyšet.

Blíženci (21. května – 21. června)

Zatoužíte po společnosti dobrých přátel, můžete uspořádat večírek nebo se s někým sejít jen ve dvou. Kreativita vám rozhodně chybět nebude, můžete ji využít ke zorganizování věcí ve vašem domově či vyrobit malý dárek pro někoho, kdo je pro vás důležitý. Toto platí po celý pracovní týden.

Andělská rada: Pozvěte k sobě jen ty nejlepší přátele, kteří vám vždy vykouzlí úsměv na tváři. Požádejte je o pomoc, pokud nebudete stíhat, a poproste je o jejich názor na váš nynější život.

Rak (22. června – 22. července)

Pomyslíte na ostatní, když zjistíte, že někdo řeší stejný problém jako vy kdysi. U vás to tehdy dopadlo katastroficky, proto zatoužíte pomoci danému člověku, aby neudělal stejnou chybu. To se stane začátkem týdne. Později se nepohodnete se svou rodinou. Dejte si pozor na svá rozhodnutí.

Andělská rada: Někdy se prostě nezadaří pomoci tomu, komu byste chtěli pomoci nejvíce. Proto nezoufejte, pokud nedosáhnete štěstí daného člověka – alespoň jste to zkusili, a to se zapíše do vaší dobré karmy.

Nabídněte pomocnou ruku, ale nezoufejte pokud se pomoci nezadaří.
Nabídněte pomocnou ruku, ale nezoufejte pokud se pomoci nezadaří. | Zdroj: Image Point Fr / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Již v pondělí se začnete více zajímat o svou finanční situaci. Přijde k vám nová nabídka, kterou byste neměli odmítnout. V průběhu týdne budete jednat velmi neuváženě, což vám může způsobit nejednu nepříjemnost. Můžete chybovat, pokud si slova někoho jiného vyložíte špatně.

Andělská rada: Dávejte si pozor na svá rozhodnutí. Vždy buďte empatičtí ke všem ostatním. Nesouhlasíte-li s rozhodnutím někoho jiného, neznamená to, že ten člověk udělal něco špatně.

Panna (23. srpna – 22. září)

Začátkem týdne zjistíte, že ve vašem životě je málo opětované lásky a vy sami jste na lásku nijak výrazně nepomýšleli. Nyní se začnete cítit opuštění a vydáte se si někoho najít, ať už na život nebo na chvilkové potěšení. Pokud partnera máte, rozhodnete se zpestřit svůj milostný život.

Andělská rada: Na lásku byste neměli spěchat. To samé platí i o řešení problémů ve vztahu. Postupujte pomalu, ale správně, abyste naplnili svůj život opravdovou láskou.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše touhy vám první dva dny v týdnu mohou pěkně zavařit. Pozor si dejte zejména na své ego, které vás bude vyzdvihovat nad ostatní. Postupem týdne zjistíte, že to byla právě nějaká silná vzpomínka, která vás nutila jednat iracionálně. Ani konec týdne nebude růžový, budete přecitlivělí.

Andělská rada: Myslete především na druhé, i když se vám zdá, že celý svět koná vše pro to, abyste se cítili špatně. Zkuste rozluštit svou mysl, zjistěte, odkud přesně pramení váš momentální vztek.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Práce pro vás zprvu nebude tolik důležitá, zajdete za svými přáteli a skvěle se s nimi pobavíte. Postupem týdne vaši mysl zahltí nereálná očekávání, což nakonec povede k vašemu zklamání, zejména v oblasti lásky a romantiky. Také budete mít tendenci naštvat každého, kdo s vámi nebude souhlasit.

Andělská rada: Nečekejte, že se lidé budou chovat podle vašich očekávání. Téměř nikdy se to nestane a vy se zbytečně rozčílíte. Volte moudrá slova, když mluvíte, omezte výkřiky skryté beznaděje.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Již od pondělí budete hodně kreativní, čehož využijete při navazování důležitých pracovních kontaktů, pokud nejste ve svém současném zaměstnání spokojeni. Nyní se vám vyplatí hledat přítomnost ambiciózních lidí, ze kterých jde na první pohled strach. Zároveň si koncem týdne dejte pozor na svá vlastní očekávání.

Andělská rada: Chcete-li změnit svůj život, rozeběhněte se naproti osudu. Nikdo na světě váš život nezmění, jste to vy sami, kdo se musí snažit. Nečekejte, že se úspěch dostaví hned, a nebudete zklamáni.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Více se zaměříte na lásku a méně na práci. Vaše vnitřní já vám napoví, že čas od času je moudré zvolnit a povinnosti nechat na později. Láska pohltí celou vaši mysl. S někým výjimečným se můžete seznámit na výletu nebo na kurzu, který souvisí s něčím kreativním. Máte-li partnera, můžete ho pozvat někam, kde jste ještě nebyli.

Andělská rada: Bude vás to táhnout ke změně zaměstnání, kde prací strávíte méně času, ale jde pouze o přechodné období, později byste svého rozhodnutí litovali. Nejednejte bez rozmyslu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Zpočátku začnete přemýšlet nad láskou. Budete se zajímat, zdali je váš postoj k ní správný. Máte-li nějaké problémy v této životní oblasti, uzavřete je. Chcete-li je vyřešit nadobro, je důležité komunikovat, ať už se současným či s bývalým partnerem. Koncem týdne ale můžete mít problém s vyjádřením svých pocitů.

Andělská rada: Vždy jednejte s člověkem, s nímž si nerozumíte. Je to mnohem lepší než si naprázdno stěžovat na tohoto člověka lidem, ke kterým sice chováte sympatie, ale kteří váš problém nevyřeší.

Ryby (19. února – 20. března)

Budete mile překvapeni tím, jak mile se k vám lidé již od pondělí budou chovat. Pocítíte štěstí, kdykoli budete pochváleni či obdarováni. Ve druhé polovině týdne nejednejte, dokud nebudete znát všechny potřebné informace. Budete mít tendenci si domýšlet fakta, což povede k problémům.

Andělská rada: Sami dobře víte, že pokud si něco ve vzteku domyslíte, není to pravda. Tímto způsobem vytváříte problémy vy sami a následně jimi trpíte. Buďte trochu realističtější a stanete se i šťastnějšími.

Zdroj článku:
  • Autorský text