Andělský horoskop na 3. říjnový víkend: Blíženci, dejte šanci lásce, Kozorozi, nemluvte příliš

Andělský horoskop na 3. říjnový víkend: Blíženci, dejte šanci lásce, Kozorozi, nemluvte příliš
V sobotu nás čeká zatmění Slunce. Někteří z nás se na tento jev těší, pro jiné je to den jako každý jiný. Podstatné je, že na nás bude mít velký vliv, a to převážně negativní. Nic ale není ztraceno. Stačí se držet rad, které pro nás přichystali andělé, a nežádoucí důsledky můžeme lehce zmírnit.

Andělé nás vyloženě prosí, abychom se k ostatním chovali mile bez ohledu na bolest, kterou nyní prožíváme. Neboť jedná se pouze o stav naší mysli a ostatní za něj opravdu nemohou. Vždy je důležité si říci, jak chceme, aby svět fungoval. Chceme boje a utrpení? Určitě ne. Šíříme-li svou radost bez ohledu na to, jak nepatrná je, vyvoláváme v ostatních pocit, že svět není jen zlý. A co můžeme vědět, možná svým skutkem zlepšíme život někomu, kdo již ztrácel naději. Přečtěte si, na co byste si měli dát tento víkend pozor.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vytrvalost vám pomůže dosáhnout vašich cílů. Na druhou stranu si dejte pozor na to, jak se chováte k ostatním lidem. Máte-li zažitý nějaký špatný vzorec chování a nedávno jste se změnili, tento víkend se k němu můžete vrátit, pokud nebudete dostatečně ostražití.

Andělská rada: Dávejte si pozor na své chování. Přílišné pití alkoholu je na škodu vždy, neboť mění vaši pozornost k horšímu, ovšem tento víkend nedoporučujeme jeho požití vůbec. Snadno se totiž rozčílíte a budete mít sklon k ponižování ostatních.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše energie bude vysávána těmi nesprávnými lidmi. Objeví se někdo, kdo vás pouze využívá. Vy zjistíte pouze to, že někdo zneužívá vaší dobroty, ale nebudete vědět kdo. Pozor, ať neobviníte nesprávného člověka. Ve vašem okolí je stále spousta lidí, kteří pomoc potřebují a jsou vám za ni vděční.

Andělská rada: Udělejte něco pro sebe, abyste byli schopni odhalit toho správného člověka. Užijte si wellness pobyt či se rozmazlete něčím sladkým – to už záleží pouze na vašem rozhodnutí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Ve svém partnerském sektoru jste zažili tolik utrpení, že již nechcete dát nikomu šanci. Uzavřete se do sebe a názor, že si nikoho nezasloužíte a všichni by s vámi stejně byli nešťastní, zakotvíte tak hluboko, že bude těžké se tohoto názoru vzdát. Vnímejte své okolí, popovídejte si s přáteli o jejich milostném životě a zjistíte, že nejste sami, kdo se tak občas cítí.

Andělská rada: Vyhledávejte příležitosti k setkání s lidmi, kteří mají pocit nechtěnosti stejně jako vy. Společnými silami se opět můžete postavit na nohy.

Vnímejte své okolí, popovídejte si s přáteli
Vnímejte své okolí, popovídejte si s přáteli | Zdroj: Antonio Guillem / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Vaše schopnost zdravého úsudku bude velmi snížena. Nepouštějte se s nikým do hádky, neobviňujte nikoho, že vás neposlouchá. Místo toho se snažte o co nejpodrobnější vysvětlení informace, o níž se chcete s ostatními podělit.

Andělská rada: Klíčové budou okolnosti. Pokud se na ně zaměříte a pochopíte, co vám chceme říci, můžete se dál rozvíjet a učinit moudré rozhodnutí, kterým uklidníte všechny kolem vás.

Lev (23. července – 22. srpna)

Komunikace bude kolísat. Něco vám chybí a vy svou ztrátu skrýváte neustálým štěkáním a kritizováním všeho, co se vám nelíbí. Obzvláště nyní, když nebude nic, co můžete zkritizovat, si něco vymyslíte. Lidé se vám budou spíše vyhýbat, ale to vás naštve ještě víc.

Andělská rada: Místo urážek lidi chvalte. Pochvala je něco, co lidem pozvedne náladu a donutí je chovat k vám určité sympatie. Tím pádem vás budou více poslouchat a vnímat vaše sdělení.

Panna (23. srpna – 22. září)

Hlídejte si své finance. V průběhu víkendu přijde nečekaný výdaj, který zahýbe s vašimi rezervami. Pokud očekáváte balíček, mohou s ním být problémy. Nyní si nic neobjednávejte, raději zajděte do obchodu a zakupte zboží přímo tam.

Andělská rada: Vaše obavy se mohou stát skutečností. Nemyslete proto na nic negativního, pokud nechcete, aby existovala šance, že se to vyplní.

Váhy (23. září – 23. října)

Opatrnost je namístě po celý víkend. Vaše záměry nejsou tak jasné, jak si nyní myslíte. Pečlivě je prostudujte a pozornost věnujte všemu, co by mohlo někomu ublížit. Teprve až poté své plány realizujte. Pomozte ostatním a uvidíte, že vaše vlastní plány vám půjdou samy od ruky.

Andělská rada: Ne vždy je pomoc jinému člověku prospěšná. Možná pomůžete jednomu člověku, ale spoustě dalších ublížíte. Plánujte tak, aby vaše záměry prospívaly všem.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Podnikání ambiciózních kroků vás uvede do neštěstí. Úspěch je pro vás hodně důležitý, ale nyní nebudete hledět na ostatní. Vaši přátelé by se s vámi chtěli pobavit, rodina popovídat. Kariérní růst se dostaví, když na něj nebudete spěchat. Myslete více na lidi, kteří vás ve všem podporují.

Andělská rada: Věnujte se méně práci. Pokud se přepracujete, budete mít pocit, že vaše rozhodnutí vedou jen k horšímu. Prožijte radost a energie na práci budete mít požehnaně, až tento víkend skončí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Hádavost vás může oddělit od přátel, a to nadobro. Cokoli uslyšíte o svých nejbližších, to pojmete jako hotovou věc bez ohledu na to, zda-li to je pravda či lež. Zahrajte si na detektiva a všechna fakta si ověřte u více lidí, než si o svých přátelích uděláte hotový obrázek.

Andělská rada: Někteří z vašich přátel vás mohou konfrontovat s tím, že nejste tak čestní, jak se prezentujete. To je signál, že vy sami si o přátelích myslíte jen to nejhorší. Buďte k nim upřímnější a více jim důvěřujte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Zbytečné projevy a sdílení názorů vás uvede do ústraní. Je jen málo lidí, které by vaše slova zajímala. Je to tím, že vás lidé špatně pochopí a udělají si o vás špatný obrázek. Mlčení je způsob, jak se vyhnout potížím. Svá moudra nyní nechte na později.

Andělská rada: Jste příliš chytří na to, aby vám lidé chtěli naslouchat. Méně mluvte a více konejte. Pokud lidé uvidí, že vám na nich záleží, jejich sympatie vzrostou. Slovy to ale tento víkend nedokážete.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Sebejistota nyní nebude vaší silnou stránkou. Budete se chtít bavit o všech možných tématech, ale ani o jednom z nich toho nebudete příliš vědět. Je dobré se napřed vzdělávat a až potom se s někým bavit o tom, co vás zajímá. Může se stát, že narazíte na člověka, který s danou problematikou bude, na rozdíl od vás, plně seznámen.

Andělská rada: Více se vzdělávejte. Také zájem o spiritualitu je vhodný, potkáte člověka, který se s vámi o tomto tématu bude chtít bavit. Studování zákona vám může pomoci vyhnout se problémům.

Ryby (19. února – 20. března)

Komunikace s lidmi bude kolísat. Bude pro vás těžké pochopit skutečné záměry a motivace ostatních lidí. Pocítíte nutkání všem vnucovat své názory. To se vám může vymstít, pokud se střetnete s člověkem s temperamentní povahou. Dávejte si pozor na svá slova.

Andělská rada: Neodsuzujte ostatní jen proto, že nesouhlasíte s jejich činy a názory. Místo toho se zajímejte, jaký k nim mají důvod. Takto se můžete mnohému přiučit a více pochopit ostatní lidské bytosti.

Zdroj článku:
  • Autorský text