Andělská poselství na úterý: Váhy, utrácejte jen za ty, kteří jsou pro vás výjimeční, Blíženci, problémy jsou jen zkouška

Andělská poselství na úterý: Váhy, utrácejte jen za ty, kteří jsou pro vás výjimeční, Blíženci, problémy jsou jen zkouška
Chceme-li žít spokojeně a pocítit pravé štěstí, musíme se naučit najít rovnováhu mezi moudrostí a láskou. Andělé tvrdí, že život nefunguje podle našich představ, pokud se držíme jen našich pocitů, nebo pouze naší logiky. Pojďme společně zmoudřet, ale zároveň být více empatičtí.

Jsme-li příliš moudří, svět se nám bortí před očima. Každý chce být moudrý, ale stojí to skutečně za tu vnitřní bolest? Moudrost nám říká, že nejsme nic, nejsme výjimeční a není v našich silách dosáhnout převratných činů. Moudrost odmítá ego. Na druhou stranu láska (a hlavně sebeláska) nám říká, že dokážeme cokoli, nic není nemožné. Láska přiživuje ego. Poté jsme zklamaní, když nám něco nevyjde. Andělé nás vedou zlatou střední cestou. Není dobré být příliš moudří, ale ani se zaměřovat pouze na lásku. Co z těchto dvou se vám nyní vyplatí víc? Přečtěte si andělská poselství na druhý den v týdnu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Peníze nejsou vždy k užitku, obzvláště pokud na nich pouze sedíte a nedopřejete sobě ani svým blízkým trochu toho luxusu. Radost z velkého finančního obnosu vás po čase přestane bavit, ztratíte motivaci peníze dál střádat. Pozvěte proto lidi, na kterých vám záleží, na dobrou večeři či do kina.

Andělská rada: Je dobré zamyslet se nad svým životem. Pokud delší dobu nepociťujete štěstí, přestože jste úspěšní, přišel čas změnit to, co vás činí smutnými.

Býk (20. dubna – 20. května)

Neničte své sebevědomí tím, že si myslíte, že nic nedokážete. Dokážete toho opravdu mnoho. Problém je, že na sebe kladete příliš vysoké nároky a máte nerealistická očekávání. Podívejte se znovu na své plány. Přehodnoťte, zda jste v současné době schopni je plnit na sto procent.

Andělská rada: Někdy pomáhá udělat toho méně, ale mít větší radost z naplnění svých vizí. Je-li to zapotřebí, prodlužte své plány, rozdělte si je na více dnů či měsíců, a pilně na nich pracujte.

Blíženci (21. května – 21. června)

Potíže, které vám kříží cestu na vaší cestě za splněnými sny, jsou pouze zkouškou vaší vytrvalosti a vašich schopností. Je jednoduché si říci, že na to nemáte. Opak je pravdou. Vše, co potřebujete, je svému snu věnovat více času a být disciplinovaní – každý den se přemoci a na chvilku něco pro svůj sen udělat.

Andělská rada: Nikdo včetně vás nemá celoživotní smůlu. Život je plný vzestupů a pádů. Vytrvejte a brzy zjistíte, že váš cíl vůbec není mimo váš dosah.

Vytrvalost je ctnost a cesta, kterou se dostaneme ke svým cílům
Vytrvalost je ctnost a cesta, kterou se dostaneme ke svým cílům | Zdroj: orlaimagen / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Rozšiřte svůj okruh přátel. Nikdy není pozdě najít si přátele nové a zároveň se věnovat svým stávajícím přátelům. Jste úžasný člověk, který má spoustu dobrých nápadů. Je dobré mít kolem sebe lidi, kteří by vám mohli pomáhat a kteří vás budou plně podporovat ve vašich rozhodnutích.

Andělská rada: Vaše názory jsou dobré, ale abyste byli lepším člověkem, měli byste umět poslouchat názory ostatních lidí a popřemýšlet, zda tyto názory nejsou správnější než vaše současné.

Lev (23. července – 22. srpna)

Ztráta ambicí nevede k ničemu dobrému. Abyste něco dokázali, je potřeba si své ambice udržovat. Sobecká motivace vám nikdy nevydrží dlouho, rozhodněte se něco udělat, abyste posloužili ostatním. Ne pro své vlastní potěšení, ta nejlepší odměna je, když něco děláte nezištně.

Andělská rada: Travte více času se svými přáteli. Ti vás naplňují dobrou náladou a pozitivní energií. S nimi pro vás ani ten nejtěžší úkol nebude nemožný.

Panna (23. srpna – 22. září)

Rozšiřujte své obzory. Stále se máte co učit, abyste se zlepšili v tom, v čem jste nejlepší. Nikdy se nezastavujte, nikdy nebudete vědět úplně všechno o všem. Tento fakt by vás ale neměl zpomalit v sebevzdělávání. Chopte se každé příležitosti, jak být lepší než jste nyní.

Andělská rada: To, co se nyní naučíte, vám otevře nové možnosti. Nevybírejte si, na co se zaměříte a co naopak vypustíte, jinak můžete později litovat, že jste se na onu oblast nezaměřili.

Váhy (23. září – 23. října)

Přijímejte dary, které vám jsou věnovány, s pokorou a upřímným poděkováním. Nejste nuceni dar opětovat, přestože se můžete cítit špatně, že nedáte nic na oplátku. Obdarujte pouze lidi, na kterých vám záleží a s nimiž máte hlubší vztah. Neutrácejte za ostatní nad rámec svých možností.

Andělská rada: Žijte svůj život tak, abyste vyšli z penězi a nemuseli si půjčovat po známých. Chcete-li někomu koupit dar, učiňte tak pouze v případě, že vám peníze chybět nebudou.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pečujte o své vztahy, jakmile se vám naskytne trochu volného času. Můžete být optimističtí a myslet si, že lidé, s nimiž vás spojuje pevné pouto, jsou s vámi šťastní, ale realita může ležet někde úplně jinde. Všímejte si změn nálad u těchto lidí a nenuceně se snažte zjistit, proč se cítí mizerně.

Andělská rada: Můžete zlepšit i ten nejlepší vztah, pokud si uděláte čas a budete usilovat o jeho zlepšení. Nikdo není perfektní a problémy mohou vyplout na povrch později.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Zaměřte se na svůj pracovní život. Máte v něm co zlepšovat. Dobrá zpráva je, že ve svém podvědomí máte spoustu nápadů, které vám práci značně zjednoduší. Pokud si nyní uděláte čas na vychytání much, do budoucna váš pracovní život nebude tak složitý, navíc si vysloužíte uznání.

Andělská rada: Změna v pracovní oblasti bude velmi osvěžující. Zvažte, že požádáte o zvýšení platu, změnu pracovní pozice či své zaměstnání vyměníte za jiné.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ztrácíte-li chuť do života, zaměřte se na zlepšení vztahů ve své rodině. Rodina je od toho, aby si navzájem důvěřovala, chránila se a provozovala společné aktivity. Zkuste se jednotlivým členům více otevřít, ať už jim sdělíte jakoukoli maličkost z té části života, kterou s vámi neprožili.

Andělská rada: Možná nejste tak úplně na dobrodružství, ale neublíží vám si na jedno z nich vyrazit s lidmi, které máte rádi. Váš život dostane nový směr a zažijete nezapomenutelné okamžiky.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Můžete mít problém s touhou po větším luxusu, ale dokud jí budete odolávat a říkat si, že vlastně nic z těch drahých věcí nepotřebujete, ochráníte své finance. Dvakrát si proto rozmýšlejte, než se vůbec vydáte na nákup. Nenakupujte očima – ne vše, co vidíte a líbí se vám to, vám přinese štěstí.

Andělská rada: Příležitost koupit si drahé věci budete mít i za několik měsíců či let, a to hned několik. Pokud si skutečně chcete vyhodit z kopýtka, našetřete si na to a koupě nebudete tolik litovat.

Ryby (19. února – 20. března)

Váš koníček pídit se po všem, co se kolem vás šustne, vás může přivést do problémů. V nejlepším případě se proto přestaňte vyptávat, kde kdo byl a co tam dělal. Pokud si dotyčný bude přát, abyste to věděli, řekne vám to sám. Máte-li nutkání se vyptávat, dělejte to opatrně.

Andělská rada: Místo pomluv svou mysl soustřeďte na něco, co vám v životě přinese větší užitek. Plánování budoucnosti či pomáhání lidem jsou jen některé způsoby, jak ukojit svůj hlad po zaměstnání mysli.

Zdroj článku:
  • Autorský text