Andělská poselství na úterý: Ryby si musí dávat pozor na ústa, Lvům hrozí úraz

Andělská poselství na úterý: Ryby si musí dávat pozor na ústa, Lvům hrozí úraz
Úterní den s sebou pro mnohá znamení přinese značné množství výzev. Andělé jsou však naštěstí stále po vašem boku a pomohou vám tento den zvládnout se ctí.

Tento den bude pro mnoho znamení poměrně náročný. Někteří budou řešit problémy v práci, jiní ve vztazích. I když vám však úterý bude takříkajíc házet klacky pod nohy, nevzdávejte se a snažte si zachovat pozitivní přístup a nadhled. Přece jen nic se nejí tak horké, jak se to uvaří. 

Beran (21. března - 19. dubna)

Nedokončené úkoly budou vidět, a pokud se budete snažit v rychlosti dokončit, může dojít k chybám. Chcete-li podávat kvalitní výkon, musíte si práci dobře naplánovat. Můžete mít tendenci být vůči svému partnerovi vysoce emocionální až agresivní. Je důležité se takovému nevyzpytatelnému chování vyhnout, aby bylo ve vztahu zachováno štěstí.

Býk (20. dubna - 20. května)

V dokončování pracovních úkolů budete dnes neobvykle rychlí. To vám umožní nastavit dobré standardy a dosahovat v práci vynikajících výsledků. Toho si samozřejmě všimnou i vaši nadřízení. Neusněte však na vavřínech a nepolevujte ve svém úsilí.

Blíženci (21. května - 21. června) 

Pravděpodobně dosáhnete úspěchu díky svým komunikačním schopnostem a tvrdé práci. Na obzoru je povýšení nebo zvýšení platu. Jste schopni udržovat láskyplný vztah se svým partnerem. Večer si otevřeně promluvíte o důležitém rodinném problému a to vás naplní pocitem spokojenosti.

Rak (22. června - 22. července) 

Tento den můžete využít k tomu, abyste se zapojili do duchovních aktivit. Vhodná je meditace nebo návštěva kostela. To vám také pomůže cítit se velmi uvolněně. V opačném případě převládne vaše náladovost, která povede ke sporům s partnerem.

Dopřejte si meditaci
Dopřejte si meditaci | Zdroj: Asmiana / Shutterstock

Lev (23. července - 22. srpna)

V práci se dnes dopustíte hned několika chyb, což se nesetká s pochopením u nadřízených. Buďte opatrní při cestování nebo dokonce na procházce, protože jste náchylní ke zranění.

Panna (23. srpna - 22. září)

Tento den bude ve skrze radostný. V práci vás čeká pochvala a uznání pracovních úspěchů a večer si užijete už tolik potřebnou romantiku jen ve dvou.

Váhy (23. září - 22. října)

V úterý bude potřeba se více zaměřit na rozvoj vašich znalostí a schopností. Na cestě k pokroku budete čelit určitým překážkám. Musíte se přizpůsobit měnícím se situacím, abyste se dočkali příznivých výsledků.

Štír (23. října - 21. listopadu)

Tento den může představovat určité zpoždění při realizaci vašich cílů. Je vhodné dobře si své cíle naplánovat a zorganizovat. To je v tuto chvíli nejdůležitější. Dnešek také přinese několik změn a nemusí být zcela pozitivní.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince) 

Když strávíte den tím, že se budete věnovat záležitostem duchovního zájmu, uleví vám to. Ve své práci jste schopni podávat velmi dobré výkony. Je však nutné získat důvěru svých nadřízených. Pokrok vašich dětí vám udělá velkou radost.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

V práci budete pravděpodobně podávat dobré výkony a budete to dělat s velkým sebevědomím. Váš styl práce ocení vaši nadřízení. Budete také Jste schopni sdílet láskyplné pocity vůči svému partnerovi. Užijete si vzájemné porozumění a štěstí

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Tento den bude vzrušující. Budete mít elán a vášeň vyniknout a odhodlání uspět. Během dne si také budete moci splnit svá dlouho odkládaná přání. I na pracovní frontě můžete očekávat několik úspěchů. 

Ryby (19. února - 20. března)

Při rozhovoru s partnerem musíte být velmi opatrní. Pravděpodobně pronesete několik slov, která mohou způsobit mnoho škody. Před jakýmkoli druhem interakce si tedy vše dobře promyslete, abyste se vyhnuli negativním důsledkům.

Zdroje článku: