Andělská poselství na úterý: Blíženci, nechtějte vše najednou, Lvi, mějte dobrou náladu

Andělská poselství na úterý:  Blíženci, nechtějte vše najednou, Lvi, mějte dobrou náladu
Mnoho z nás hledá smysl našeho žití. Andělé si myslí, že pokud připustíme, že jsme všichni navzájem propojeni, nejen lidé, ale také zvířata i rostliny, najdeme pravý smysl života. Neboť jeden bez druhého nemůžeme existovat, vzájemně si pomáháme.

A to samé by mělo platit i v naší společnosti. Máme si pomáhat, ne se k sobě otáčet zády. Ať už nás rozděluje kultura, barva pleti či názory, všichni jsme součástí jednoho velkého celku. Jsme lidstvo, které, když drží spolu, dosáhne všech úspěchů světa. Andělé si přejí, abychom mezi sebou nedělali rozdíly. Co dalšího vám sdělují skrze svá poselství?

Beran (21. března – 19. dubna)

Naplánujte svůj den a do svých plánů zahrňte své nejbližší. Máte tendenci dělat všechno sami, ale ve více lidech se lépe zabavíte a práce vám již nebude připadat tolik nudná. Pravé přátele nikdy neobtěžujete, pokud mohou, čas si na vás vždy udělají.

Andělská rada: Ve svém nitru jste zranitelní, nedokážete čelit odmítnutí, ať už je jakkoli mile řečeno. Postavte se svému strachu, ne vždy musí být po vašem.

Býk (20. dubna – 20. května)

Chybí-li vám inspirace, porozhlédněte se v nitru své duše. Existuje tolik motivací, z nichž si můžete vybírat. Vy sami se dokážete inspirovat nejlépe. Zkuste zabruslit do svých životních zkušeností, řekněte si, co nechcete, aby ostatní lidé zažili. Následně se vrhněte do naplnění tohoto cíle.

Andělská rada: Neříkejte si, že svůj sen si nemůžete splnit. Věřte v opak. Opakujte si před zrcadlem, že pro vás nic není nemožné, pokud budete trpěliví. Dělejte to ideálně každý den.

Blíženci (21. května – 21. června)

V životě se vám bude hodit, když se naučíte jednu důležitou věc – nechtít příliš mnoho najednou. Váš život je jako ovocný strom, nespokojíte se s ovocem na spodních větvích, protože nahoře uzrálo mnohem šťavnatější ovoce. Na to toto sklizňové období nemusíte dosáhnout, proto buďte rádi za to, že vůbec něco máte.

Andělská rada: Jakmile zjistíte, jak dosáhnout větších úspěchů, neboli získáte potřebné zkušenosti, můžete se vrhnout na vyšší cíle, které již nebudou tak nedosažitelné.

Rak (22. června – 22. července)

Radost a sebevědomí jsou vše, co potřebujete, abyste si splnili svůj vlastní sen. Je dobré hledět na ostatní lidi, ovšem pokud vás pouze drží zpátky, aniž by k tomu měli sebemenší důvod, je vhodnější jít si za svými sny a neposlouchat vůbec nikoho.

Andělská rada: Naučte se rozpoznávat dobře míněné rady od sobeckých tužeb nedopřát vám radost, kterou si zasloužíte. Rozeznávejte dobré lidi od těch zlých.

Naučte se rozpoznávat dobré lidi od těch zlých.
Naučte se rozpoznávat dobré lidi od těch zlých. | Zdroj: roboriginal / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Dobrá nálada dokáže odhalit, co je nyní vhodné udělat. Nedovolte proto, aby vám slova ostatních lidí, kteří se vás snaží demotivovat, stála v cestě. Vy sami víte nejlépe, jakým směrem se vydat, abyste dosáhli velkého úspěchu. Nechte své podvědomí, aby vás vedlo vaším životem.

Andělská rada: Občas si myslíte, že vaše nápady jsou opravdu špatné a nikam vás neposunou. Není to pravda. Nenechte své obavy, aby vás zničily, a popřemýšlejte, jak zlepšit sami sebe, abyste konečně uspěli.

Panna (23. srpna – 22. září)

Je důležité zaměřit se nejen na štěstí sobě vlastní, ale také na štěstí lidí, které máte rádi. Je proto vhodné zajít za všemi přáteli, kteří vám v blízké době pomohli, a poptat se, zda tu není něco, co byste mohli udělat. Udělejte jim laskavost a zjistíte, že oni přijdou za vámi s tímtéž, až to bude nejvíce zapotřebí.

Andělská rada: Zkuste se postarat o zábavu vašich přátel. Zní to jako maličkost, avšak upevní to vaše přátelské vztahy. Poté se ke svým přátelům můžete vracet, kdykoli je budete potřebovat.

Váhy (23. září – 23. října)

Dnes byste měli dokončit všechny resty, které jste si nadělali. A to nejen v zaměstnání, ale především se zaměřte na nenaplněné sliby, které jste dali rodině a přátelům. Je mnohem lepší něco udělat pozdě než to neudělat vůbec.

Andělská rada: Kdo se nesnaží, ten nikdy nic nezíská. Myslete na to a snažte se slibovat jen to, co dokážete splnit. Pokud v průběhu zjistíte, že na to nemáte, je dobré to přiznat.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jednou za čas je vhodné vyjít ze svého domova někam, kde jste nikdy předtím nebyli. Vybrat destinaci přitom není tak těžké, jak se zdá. Máte rádi zoo? Potom se vydejte podívat se na zvířata do jiného města. Cestou můžete obdivovat krásu pro vás neznámých krajů.

Andělská rada: Paradoxně nejlépe zjistíte, jak se zlepšit v zaměstnání, když se zaměříte na něco jiného a práci dočasně vypustíte. Poté na své chyby budete mnohem lépe soustředění.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nemusíte se hned vztekat, když něco nejde podle vašich představ. Život by byl až příliš jednoduchý, kdyby se vám povedlo vše, co si zamanete, a stal by se nudným. Život je jedna velká výzva, tak ji přijměte a všem dokažte, že nejste někdo, kdo se snadno vzdává.

Andělská rada: Je jednoduché vykašlat se na svůj plán a vymyslet nový, ale takto nikdy ničeho nedosáhnete. Vytrvejte v tom současném a brzy se vám začne dařit.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Zaměřte se na své úplně ty nejdůležitější vztahy. V poslední době jste k těmto lidem nebyli tak všímaví a dnes byste to měli změnit. Každý vztah uvadá, když si ho delší dobu nevšímáte. Dodejte těmto lidem pocit, že i přesto, že jste ne vždy měli čas, jste vděční za to, že je máte.

Andělská rada: Pokud vám nezbývá mnoho času, alespoň jim řekněte, že nyní nemáte čas, ale že se vynasnažíte, abyste s nimi v blízké době někam vyrazili. Pomůže to více, než tušíte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nabydete novou dovednost. Učte se novým věcem, kdykoli se vám naskytne příležitost. Chcete pomáhat ostatním lidem? Pokud ano, učte se dvojnásob. Ne všechny zkušenosti zužitkujete vy osobně, ale někomu dalšímu mohou pomoci znovu se zapojit do běžného života.

Andělská rada: Brána k lepšímu životu pro vás vždy zůstává otevřena, vy si k ní musíte najít cestu. Jde to s pomocí někoho jiného, ale také svépomocí. Jak najdete svou cestu, je jen a jen na vás.

Ryby (19. února – 20. března)

Naděje nikdy neumírá, pokud ji správně uchopíte a využijete. Pamatujte na to, až se příště budete cítit bezradně. Vždy existují lidé, kteří jsou vám schopni správně pomoci, musíte pouze hledat. Někdy k vám takového člověka posíláme prostřednictvím navenek náhodného setkání.

Andělská rada: Chcete-li se proslavit jako umělec jakéhokoli typu, více komunikujte s lidmi ve svém bezprostředním okolí. Aniž by to tušili, dají vám inspiraci, která vám nyní chybí.

Zdroj článku:
  • Autorský text