Andělská poselství na úterý: Lvi, zútulněte svůj domov, Váhy, kroťte své výdaje

Andělská poselství na úterý: Lvi, zútulněte svůj domov, Váhy, kroťte své výdaje
Pokud máme víru, dokážeme cokoli. To tvrdí andělé a snaží se, abychom toto tvrzení pochopili co nejlépe. Když se nám zrovna nedaří, máme tendenci nadávat na vše kolem sebe. Ale není to nedostatečná víra v anděly, co nám podkopává nohy? Co na to říkají samotní andělé?

Jako první si musíme uvědomit, že za vzniklou situaci můžeme sami. Vysvětlíme. Cokoli se nám stane, záleží pouze na našem úhlu pohledu, jak se k dané situaci postavíme. Andělé si přejí, abychom mysleli pozitivně. Pokud tak učiníme, zasmějeme se své vlastní hlouposti. V tom případě naše tělo zaplaví hormony štěstí. Jsme-li negativní, nadáváme na celé okolí. Pokud myslíme pozitivně, uvědomíme si, že nic není tak strašné, a stres do našeho těla nepronikne. Co nám andělé radí, abychom udělali, abychom tolik netrpěli?

Beran (21. března – 19. dubna)

Společné výdaje by měly zůstat společnými. Přestože druhý člověk dělá vše proto, aby platil méně než vy, měli byste si dupnout a nastavit striktnější pravidla. Být štědří je jistě silně pozitivní vlastnost, ale nikdo by neměl zneužívat vaší dobroty, a to platí i o vašich nejbližších.

Andělská rada: Je vhodné mírně šetřit, poněvadž nikdy nevíte, kdy budete potřebovat větší finanční obnos. Využijte rozum, když máte zaplatit více než je třeba. Nemusíte na všechno přikývnout.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nabydete dojmu, že dnes neexistuje nic, co byste nezvládli udělat. Není to tak docela pravda, proto byste neměli kývnout na vše, o co vás kdo požádá. Napřed důkladně popřemýšlejte, zda je opravdu ve vašich silách někomu zlepšit život. Napřed se zaměřte na své vlastní problémy a teprve až poté pomáhejte ostatním.

Andělská rada: Když budete od někoho potřebovat pomoci vy, myslete na to, že si na vás vyhrazuje čas, který by mohl strávit jinak. Neklaďte proto příliš velké nároky na jeho čas, peníze ani energii.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pozitivní přístup je správný, na druhou stranu přílišný optimismus může negativně ovlivnit váš úsudek. Vaše nadšení může převýšit vaše schopnosti. Dvakrát si rozmyslete, než se do něčeho pustíte, zejména pokud do toho budete muset investovat velké množství své energie.

Andělská rada: Zjistěte si, co všechno budete muset do svého plánu investovat a zda jste schopni čelit zvýšenému stresu, než s ním začnete.

Než se do něčeho pustíte rozmyslete se, zda jste schopni snést větší míru stresu
Jste schopni snést větší míru stresu? | Zdroj: THICHA SATAPITANON / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Máte svůj vzor, ke kterému vzhlížíte. Je dobré najít někoho, který vám pomůže osobně růst, pokud to nezajde do extrému. Hledáte na sobě chyby, které váš idol nemá, a to je špatně. Vezměte si ze svého vzoru jen to dobré, abyste zlepšili své chování, nesnažte se skončit jako jeho kopie.

Andělská rada: Nemějte výčitky svědomí, že někdo jiný nemá své chyby. Každý dělá chyby. Vy, soused i známá osobnost. Sundejte si růžové brýle a zjistěte, že vést dokonalý život nedokáže nikdo.

Lev (23. července – 22. srpna)

Chcete prorazit díru do světa, ale bude dobré mít se kam vracet. Zaměřte se proto více na svůj domov. Přijde vám všední, ale nemusí tomu tak být. Zda se v něm cítíte příjemně či nikoli, záleží čistě na tom, jak se o něj staráte. Věnujte mu proto alespoň několik hodin každý týden.

Andělská rada: Nesnažte se udělat vše naráz, to by vedlo k velkému zklamání a ke zničení vaší motivace. Vždy, když se pustíte do zútulnění svého domova, udělejte něco malého. Výsledek vás překvapí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Tajemství mají svůj význam, avšak na pracovní frontě je vždy lepší být plně upřímní a sdílní. Při komunikaci nevěřte všemu, co uslyšíte, nemusí se to zakládat na pravdě. O všem důkladně popřemýšlejte, než to vyhodnotíte jako čistý fakt.

Andělská rada: Sami rozhodněte, které informace vám pomohou s vaším projektem a které vám naopak uškodí. Myslet trochu déle se vyplatí. Občas je jednodušší volit snazší cestu.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše výdaje jsou vysoké a mohou převýšit váš příjem, což vám způsobí nejednu nepříjemnou situaci. Jediný způsob, jak se těmto situacím vyhnout, je dávat si větší pozor na to, co si kupujete a za které služby utrácíte peníze. Buďte skromnější, ale zato spokojenější.

Andělská rada: Ušetřete si peníze, které se chystáte utratit, a zbavíte se mnoha problémů ještě předtím, než vůbec vzniknou. Nejhorší je, když utrácíte peníze proto, abyste se vytáhli před druhými.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Neočekávejte nereálné. Ne vždy se vám splní, co si přejete, a mnohdy je vše úplně jinak. Hlavně v oblasti lásky a kariéry vám tvrdohlavost může pěkně zavařit. Většinou neplatí, že se celý svět začne točit kolem vás, když si dupnete. Pozor, ať nenaštvete autoritu.

Andělská rada: Někteří lidé jsou k vám milí jen proto, abyste se cítili milováni a pochopeni. Neznamená to, že vám chtějí sloužit až do konce svého života. Berte je jako sobě rovné.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Dejte si pozor na nevýhodné nabídky, při kterých lidé chtějí, abyste jim okamžitě pomohli s jejich problémy. Nepřikyvujte, dokud si nebudete jisti, o co jde a zda ta ona nabídka nemá nějaké háčky. Řekněte, že si to ještě rozmyslíte, to vám poskytne dostatek času se rozhodnout.

Andělská rada: Přestože si myslíte, že vše je naprosto jasné a neexistuje šance, že byste daný úkol nezvládli, vždy je lepší dát si načas než později litovat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ne vždy je lepší se rozhodnout pro práci, máte-li na výběr mezi ní a přáteli. Rozhodněte se odpočívat, kdykoli můžete. Čas od času je lepší pouze plánovat a realizaci si nechat na později. Pokud upřednostňujete práci, nahromadí se ve vás stres, který může vést k onemocnění a pracovní neschopnosti.

Andělská rada: Můžete zkombinovat práci s časem stráveným s přáteli, pokud máte dobrý nápad, s nímž budete potřebovat pomoci. Dejte si ale pozor na přehnaná očekávání.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Ne všechno dokážete financovat. Měli byste buď omezit své plány, naplánovat je na delší dobu či vydělávat větší množství peněz. Nenastavujte laťku tak vysoko, abyste jí nemohli dosáhnout. Je lepší jít si za svým snem, ale dát si načas, než se utápět v sebeobviňování, že nic nedokážete.

Andělská rada: Všechno má svůj čas. To platí o problémech, rodině i kariérních krocích. Můžete se ocitnout v začarovaném kruhu, pokud na sebe budete klást příliš vysoké nároky.

Ryby (19. února – 20. března)

I ten nejjednodušší plán se občas setká s neúspěchem. Neobviňujte se za to, že vám něco nevyšlo, a spíše přemýšlejte, jak byste svou cestu za úspěchem mohli obměnit, abyste tentokrát byli úspěšní. Více plánujte a dívejte se na vše z více úhlů pohledu. To vám umožní vidět nedostatky, které váš plán nyní má.

Andělská rada: Nepodnikejte kroky, které vás budou nudit. Motivace časem zmizí a vás zbyde nenaplněný život. Více si věřte a hlavně již učiňte první krok k úspěchu.

Zdroj článku:
  • Autorský text