Andělská poselství na středu: Berani, neberte si nic osobně, Panny, vložte více důvěry do jiných lidí

Andělská poselství na středu: Berani, neberte si nic osobně, Panny, vložte více důvěry do jiných lidí
Fatální chyba některých z nás je utrácet, jak to jen jde, a nenechat si žádné rezervy na horší časy. Ty přitom mohou nastat kdykoli. Záleží jen na nás, jakou cestou se rozhodneme vydat. Andělé však radí, abychom se zdrželi luxusu, který si nemůžeme dovolit, abychom vedli spokojenější život.

Čím více kontaktů máme, tím lépe se nám žije. Čas od času ale není na škodu dokázat si, že se o sebe dokážeme postarat sami. Zbyde-li nám více peněz, není nic lepšího než se o ně podělit s člověkem, který si je podle nás zaslouží. Zprvu se nám to může zdát jako holý nesmysl, ale jakmile se k tomuto kroku odhodláme, zjistíme, že máme mnohem větší radost z naší pomoci. Andělé se domnívají, že je skvělý nápad udělat radost někomu jinému. Přečtěte si své andělské poselství pro dnešní den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Započne-li někdo hádku, běžně si nenecháte nic líbit. Zkuste jednat v klidu, být nezaujati jeho výbuchy hněvu. Brzy mu dojdou argumenty, které mu běžně doplňujete svou verzí příběhu. Nakonec se s vámi přestane hádat a odebere se do soukromí, kde vychladne. A vy nebudete mít zkaženou náladu.

Andělská rada: Hádky vám již způsobily nejednu potíž. Víte-li, že pro vás nevěstí nic dobrého, proč se nechávat vtahovat do problémů dál? Naučte se uklidnit se za všech okolností.

Býk (20. dubna – 20. května)

Autoritu nejlépe zaujmete, když se k ní budete chovat jako k jiné lidské bytosti, nikoli jako k příležitosti získat nějaké výhody. Nenápadně pozorujte, kdy bude potřebovat pomoc, a teprve poté jednejte. Budete-li se soustavně vyptávat, zda můžete pomoci, tím spíše sympatie klesnou.

Andělská rada: Odhalte autoritě své pracovní plány. Budete-li sdílnější, máte větší šanci na spíše přátelský než ryze pracovní vztah. A to je dobrá cesta, jak začít budovat lepší kariéru.

Blíženci (21. května – 21. června)

Neberte všechno tak doslova, abyste si dokázali udržet dobrou náladu. Občas vám zkříží cestu člověk, který bude znít, že své sdělení myslí smrtelně vážně, ale ve skutečnosti se jedná o skrytý vtip. Nic, co vám kdo říká, nemusí být hotová věc, může být pouze zkoušena vaše kreativita v oblasti argumentů.

Andělská rada: Najděte pozitivní smysl každé události, jíž jste přímým účastníkem. Někdy to bude jednoduché, jindy složitější. Dobrou náladu můžete získat každou chvíli, každé příležitosti proto využijte.

Rak (22. června – 22. července)

Život v luxusu by měl zůstat navždy zapovězen těm, kteří si ho nemohou dovolit. Zastavte proto mrhání penězi a blíže nahlédněte do života bohatých lidí. Nejspíše vám mnozí z nich řeknou, že bohatství je šťastnými neučinilo a že vám závidějí vaše dobré přátele, na které se můžete spolehnout.

Andělská rada: Naučte se být šťastní za to, co máte. Je snadné vidět, že ostatní se mají lépe než vy, ovšem nevidíte do celého jejich soukromého života. Mají stejně závažné, ne-li závažnější, problémy.

Bohatství nepřinese vždy štěstí. Bohatí vám možná závidějí dobré přátelé, které oni nemají
Bohatství nepřinese vždy štěstí. Bohatí vám možná závidějí dobré přátelé, které oni nemají | Zdroj: konstantynov / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Nenechte stres, aby vám nakazoval, s jakou náladou máte vykročit do nového dne. Vyřešte jeho příčinu, nevybíjejte si slovně vztek na vašich blízkých. Ti nemohou za to, že vás někdo naštval či vám dokonce ublížil. Popřemýšlíte-li trochu, zjistíte, proč jste tak nevrlí.

Andělská rada: Blízcí tu jsou od toho, aby vás rozveselili. Jejich touha vám pomoci se značně sníží, budou-li vědět, že jim budete vyčítat snad i jejich přítomnost. Buďte vděční, že tu jsou kdykoli pro vás.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše nároky na své vlastní zlepšení jsou tak vysoké, že brzy ztratíte motivaci ve sebezlepšování pokračovat. Na nic nejste sami, stačí pouze dovolit lidem kolem vás, aby vám ukázali svůj pravý charakter. Život vás naučil věřit pouze sami sobě, někteří lidé ale soustavně žebrají o šanci.

Andělská rada: Vaše mysl vám neustále připomíná chyby, kterých jste se dopustili i několik desítek let před tímto okamžikem. Obavy, že nejste dobří, si nezasloužíte vy ani vaši nejbližší.

Váhy (23. září – 23. října)

Není moudré nechat se unést sladkými řečmi jiných lidí. Flirtu byste se měli vyvarovat, neznáte-li úmysly druhé osoby. Potřebujete-li slyšet slova o lásce a také je říkat, je dobré postupovat pomalu a odhalit důvod, proč se k vám dotyčný chová tak přehnaně mile. Může za tím vězet něco jiného než láska.

Andělská rada: Láska zaslepuje váš smysl pro logické uvažování. Ne vždy se stává, se ve vašem životě objeví někdo, kdo vám vyznává lásku, když procházíte nepříjemným životním obdobím, a myslí svá slova vážně.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Domov a práce. Dnes si možná budete muset vybrat, co má pro vás větší váhu. Jsou to peníze či nezapomenutelné vzpomínky? Chcete-li stihnout obojí, budete muset plánovat hodně dopředu. A nezapomeňte, že vždy může přijít zvrat, který změní všechny vaše dosavadní plány.

Andělská rada: Naučte se odcházet od práce včas. Někdy vás tak zaujme to, co zrovna děláte, že zapomenete na okolní svět. Rodina vás podporuje a zaslouží si trochu vašeho času.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Máte-li neustálou touhu něco tvořit, následně se na své umění podívejte. Přestože se vám onen výtvor může zdát jako něco, co jste si vycucali z prstu z nudy, vaše podvědomí se vám tímto způsobem snaží sdělit něco velmi důležitého. Jde o bránu vedoucí k pochopení, jak vaše mysl skutečně funguje.

Andělská rada: Pochlubte se svou prací a zjistěte, co si o vaší tvorbě myslejí jiní lidé. Také se jich zeptejte, jaký z ní měli pocit. Odvětí-li negativní, utíkáte před svými problémy.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ve všem hledejte nejen poučení, ale také pobavení. Setkání s blízkými ne vždy splňují vaše očekávání. Ne vždy z nich musejí padat moudra, abyste ocenili čas s nimi strávený. Nerozumujte, že pravidla jsou jasná, ne všichni je budou chtít dodržet za všech okolností.

Andělská rada: V určitých případech ostatní naučíte důslednosti nejlépe tehdy, když jim dáte volnost. Zapříčiníte-li se o to, aby neudělali žádnou chybu, nebudou se mít z čeho poučit.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Je jednoduché opustit všechny, kteří vás mají rádi a udělají pro vás naprosto cokoli, abyste se seznámili s novými lidmi, kteří vám přijdou po intelektuální stránce mnohem přitažlivější. Pamatujte však na to, že jednou přijde den, kdy vás přestanou bavit i oni.

Andělská rada: Držte se svých přátel, kteří vám tolik pomohli. Neopouštějte je jen proto, že vám přijdou okoukaní. Když už musíte jednat podle svého uvážení, alespoň udejte důvod, proč tyto lidi už nechcete vidět.

Ryby (19. února – 20. března)

Domýšlejte důsledky svých činů. Vaše rozhodnutí nebude nejmoudřejší, pokud ho vymyslíte během pár vteřin a rozhodnete se jednat hned. Čas je vše, co potřebujete, abyste vedli spokojenější život. Nechtějte vidět jen to, co vidět momentálně chcete, nezavírejte oči před holou pravdou.

Andělská rada: Svou představivost využijte k tomu, abyste se v životě posunuli o krok dál. Snění po celý den se nedoporučuje, neboť si na konci dne uvědomíte, kolik času jste promrhali.

Zdroj článku:
  • Autorský text