Andělská poselství na středu: Panny, nenechte se ovládat emocemi, Střelci, více vysvětlujte své úmysly

Andělská poselství na středu: Panny, nenechte se ovládat emocemi, Střelci, více vysvětlujte své úmysly
Bezpodmínečná láska, ochota pomáhat nezištně a komunikace na hlubší úrovni. To jsou jen některé způsoby, jak nalézt své štěstí, které nás neopustí. Poskytuje nám spoustu výhod, ale také poskytuje spokojenost lidem kolem nám. Začnou se cítit uvolněněji a více nám důvěřují. Tím se nám andělé otevírají nové možnosti, jak činit druhé šťastnými.

Možná se ptáte, proč bychom měli šířit radost, když většina lidí nedokáže naši snahu ocenit. Andělé ale zastávají názor, že těchto jedinců je pouze několik. Ostatní pouze nemají odvahu projevit svůj pocit vděčnosti, přijde jim to divné. Možná to je i váš případ. Kolikrát jste chtěli někomu jen poděkovat za to, co pro vás udělal, ale přišlo vám, že o tom nechce ani slyšet, tudíž jste to nakonec neudělali? Chcete-li další rady, jak zlepšit váš život, přečtěte si andělská poselství na středu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nepřehlížejte problémy vašich nejbližších, později se mohou týkat stejně vás jako jich. Hledejte kreativní řešení, když jsou ještě relativně malé. Nezáleží na tom, jak dobře znáte ostatní lidi, jakmile se ocitnou ve velkém stresu, mohou vás nevědomky potopit.

Andělská rada: Průběžně s lidmi komunikujte a zjišťujte, jak se jim daří. Nejenže vaše reputace silně vzroste, pokud to nepřeženete s množstvím otázek, ale také budete více schopni předvídat své vlastní problémy.

Býk (20. dubna – 20. května)

Ne všichni souhlasí s vašimi plány. Je dobré poslechnout si rady ostatních, ale nezahazujte svůj velký plán pouze na základě toho, že ostatním se nelíbí. Vy dobře víte, že jednou změníte životy tisíců lidí k lepšímu. Jediné, co musíte udělat, je nepolevovat ve svém úsilí.

Andělská rada: Pokud si nejste jisti, zda jste již na realizaci svého plánu připraveni, dopřejte si více času na naplánování té správné strategie.

Blíženci (21. května – 21. června)

Můžete se pobavit s přáteli, aniž by váš program byl příliš intenzivní. Naopak, můžete se zabavit i bez střídání jedné aktivity za druhou. Máte nějakou oblíbenou hudbu, kterou milujete všichni? Pusťte do éteru oblíbenou písničku vás všech a užívejte si nostalgii, která pohltí vás všechny.

Andělská rada: Máte-li tendenci dělat rozruch, který si ostatní nepřejí, zaměřte svou kreativitu na něco jiného, například vyprávějte svým přátelům vaše oblíbené vtipné historky.

Rak (22. června – 22. července)

Pomáhání ostatním považujete za smysl svého života. Pokud někomu nepomůžete, necítíte se být ve své kůži. Je dobré naučit se rozpoznat, kdy je vaše pomoc skutečně zapotřebí. Existují problémy, které lidi zvládají vyřešit sami, bez vás. Dejte jim prostor vyjádřit se, zda si přejí, abyste jim pomohli.

Andělská rada: I vy chcete někoho, kdo vám bude pomáhat, až to budete potřebovat. Ne každý to tak cítí. Jste-li někým pravidelně odmítáni, povězte mu, že až bude potřebovat pomoc, může se na vás kdykoli obrátit.

Přesvědčte se, zdali je vaše pomoc na místě
Přesvědčte se, zdali je vaše pomoc na místě | Zdroj: boris@webtise.rs / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

K lidem, které máte rádi, jste velmi štědří a podporujete je, kdykoli vás potřebují. To je dobrá vlastnost. Ještě důležitější je, abyste si vyhradili nějaký čas sami na sebe. Určitě máte nějaké koníčky, které jste zanedbávali, abyste šířili radost. Těmto zájmům se dnes věnujte.

Andělská rada: Vaše schopnost šířit radost se začne postupně zhoršovat, nebudete-li ji pociťovat i vy. Umístit své potřeby na první místo je většinou sobecké, ale někdy se jedná o nezbytnou věc.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nedovolte svým emocím, aby kazily vaše dobré vztahy. Vždy existuje mnoho způsobů, jak reagovat na něco nečekaného a pro vás šokujícího. Pokud nevíte, jak v danou chvíli reagovat, reagujte neutrálně. Je to mnohem lepší než mít přehnanou reakci, které budete později litovat.

Andělská rada: Chvalte lidi místo toho, abyste jim říkali, že jsou na hlavu. Ne každý bude reagovat podle vašich představ, ale to neznamená, že jejich způsob řešení problémů je špatný.

Váhy (23. září – 23. října)

Než obnovíte klid a mír v celém okolí, ujistěte se, že víte, proč hádka vypukla. Někdy to není pouze chvilkový zkrat, poukazuje na dlouhotrvající nevyřešený problém, který někomu cuchá nervy pravidelně. Snažte se najít spouštěč hádky předtím, než do lidí začnete cpát své rozumy.

Andělská rada: Nespěchejte s řešením problému. Ptejte se na všechny detaily, které mohou pomoci odhalit skrytý spouštěč. Následně obě osoby spravedlivě rozsuďte, používejte logické argumenty.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Cítíte jisté uspokojení, když pomáháte ostatním lidem. Oni to ale tak cítit nemusejí. Vše záleží na způsobu, jakým pomáháte. Máte-li pocit, že vám lidé nenaslouchají, volíte radikální metody, jak je donutit vám naslouchat. Urážení jejich inteligence ale není ten nejlepší způsob.

Andělská rada: Snažte se pochopit, jak ostatní lidé přemýšlejí. Poté jim dokážete pomoci mnohem lépe. Ostré rady mohou více lidí zastrašit než je donutit jednat tak, aby se měli lépe.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Snažte se své myšlenky interpretovat tak nejlépe, jak to jen půjde. Vaše podmínky pro pomoc by měly být srozumitelné již na začátku. Nesouhlaste s tím, že někomu pomůžete, jen proto, abyste své úmysly dali najevo až později. Každý by měl vědět, do čeho jde, když mu nabízíte pomoc.

Andělská rada: Nejlepší je pomáhat ostatním a nic nechtít na oplátku. Potom budete příjemně překvapeni, když vám někdo nabídne protislužbu. Pomáhejte ostatním za účelem jejich spokojenosti, ne proto, abyste z toho těžili.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Najděte nějaké pozitivum v každém úkolu, který se rozhodnete udělat. Ne všichni respektují váš pohled na svět či vaši touhu dokázat světu, co skutečně umíte. Vaše cílevědomost vám pomáhá získat potřebnou motivaci, využijte ji nejen v práci, ale také při domácích pracích.

Andělská rada: Nemáte ponětí o stresu, který ovládá ostatní lidi. Proto neodsuzujte nikoho podle toho, jak se chová. Každý se snaží vydat ze sebe to nejlepší, jen ne každému se to daří.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Povinnosti nikdy nejsou tak obtížné, jak se vám zdá. Pouze vám chybí motivace k jejich splnění. Pokud jste zkusili již všechno, abyste ji získali, ale stále ji nemáte, zkuste si vymyslet nový koníček, který nebude časově náročný a jímž se můžete odměňovat, jakmile něco uděláte.

Andělská rada: Udělejte toho méně, ale vracejte se k tomu častěji. Je lehčí dělat něco třikrát deset minut než jednou třicet minut. Navíc tyto povinnosti budete dělat mnohem svědomitěji.

Ryby (19. února – 20. března)

Máte mnoho úkolů a povinností, ale nejraději byste trávili čas se svými přáteli či s rodinou. Je v pořádku chtít se bavit, ale plnění povinností je rovněž důležité. Rozpoznejte, kdy vás mysl nutí do lenosti, a udělejte pár věcí i přesto, že se vám do nich vůbec nechce.

Andělská rada: Čím více práce uděláte, tím méně práce vám zbyde na zítřek. Společně s tím, co přibyde zítra, to může vytvořit začarovaný kruh, z něhož budete unikat jen obtížně.

Zdroj článku:
  • Autorský text