Andělská poselství na středu: Berani, udělejte radost sami sobě, Váhy, řekněte přátelům zpříma, že potřebujete pomoc

Andělská poselství na středu: Berani, udělejte radost sami sobě, Váhy, řekněte přátelům zpříma, že potřebujete pomoc
Dopustíme-li se nějaké chyby a zjistíme to, běžně následně děláme to nejhorší, co můžeme. Litujeme se. Přitom nám andělé vštěpují do hlavy, že tato chyba zůstává v minulosti a již ji nevymažeme. Co ale můžeme udělat, je jít dál, popřípadě udělat někomu radost, abychom opět měli sami ze sebe dobrý pocit.

Proč, když něco uděláme špatně, zvolíme tu nejhorší možnou reakci? Sebelítost nám neprospěje, pouze nám ubližuje. Můžeme se přirovnat k divokému zvířeti, které se snaží uniknout predátorovi, který o něm dosud neví. Jakmile šlápne na větývku a predátor se dozví o jeho přítomnosti, nejlepší reakce je útěk. Sebelítost je ekvivalentem stání na místě a doufání, že predátor ztratí zájem. Jde o nesmyslnou reakci, která nám nikdy nepomohla. Pojďme se jí zbavit nadobro a ve všem hledat poučení – je to onen metaforický útěk, který vede k lepším časům. Přečtěte si své andělské poselství a najděte poučení, které leží přímo před vámi.

Beran (21. března – 19. dubna)

Chtěli jste vyzkoušet nový recept, vrátit se k dávnému koníčku či se jen tak zlepšit v práci? Dnešek je ideálním dnem. Budete-li chtít, můžete udělat všechno najednou. Udělat radost někomu jinému jistě zahřeje u srdíčka, ale občas musíte udělat radost sami sobě, abyste nepřišli o pozitivní energii.

Andělská rada: Odpočinek nemusí nutně znamenat, že nebudete dělat nic. To by byla jen ztráta času. Pokud ale budete dělat něco, co nemusíte, ale baví vás to, je to též odpočinková činnost.

Býk (20. dubna – 20. května)

Mít neustálé pochybnosti je něco, co vás táhne na dno. Vy si ale zasloužíte pravý opak. Proto zjistěte, v čem jste si tak nejistí, a vymyslete si úkol, jehož splněním dokážete, že jste velmi schopní a dosáhnete všeho, co si zamanete. Buďte si plně vědomi svého postupu a začnete si více vážit sami sebe.

Andělská rada: Nehledě na to, jaké cíle si nastavíte, nikdy je neomezujte časově. Nestihnout něco v termínu vám pocuchá nervy a vytvoří pochybnosti. Berte život jako příjemnou událost, ne jako časovou osu plnou spěchu a zklamání.

Blíženci (21. května – 21. června)

Ne všechny zprávy, které se dozvíte, vám budou příjemné. Vy na ně ovšem reagovat negativně nemusíte. Když už na nich neshledáte nic pozitivního, zkuste mít neutrální reakci. Nemusíte nadávat, když se vám něco nezdaří, místo toho si slibte, že příště se budete více snažit.

Andělská rada: Nejedná-li se o vaši zmařenou snahu, řekněte si, že se vás ona zpráva netýká tak napřímo. Tím se od negativního výsledku distancujete a tolik vás nebude trápit.

Rak (22. června – 22. července)

Než budete mít nárok na přijímání darů, musíte něco investovat do jiných lidí. Nejste sobec, ale příliš přemýšlíte, zda máte někomu pomoci či nikoli. Občas je dobré ustoupit a obětovat své pohodlí, aby se vám dostalo pomoci, až ji budete potřebovat nejvíce.

Andělská rada: Existují lidé, na které potřebujete zapůsobit, abyste se v budoucnu měli dobře. Ustupte jim a oni vám nabídnou svou pomoc, povýšení či drobnost – podle toho, co dotyčný dát může.

Než budete mít nárok na přijímání darů, musíte něco investovat do jiných lidí
Než budete mít nárok na přijímání darů, musíte něco investovat do jiných lidí | Zdroj: inesbazdar / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Žárlivci a závistivci nezvládají své vlastní myšlenky, vy však ano. Proto se pousmějte, když vám někdo řekne něco nepěkného, a se sebevědomým výrazem v tváři projděte kolem nich. Opravdu nemá cenu se těmito lidmi zabývat, jinak dokážete, že nejste o nic lepší než oni.

Andělská rada: Zkuste nechodit na místa, kde se tito lidé běžně vyskytují. Nenechte se ovlivnit řečmi jiných lidí, naopak jim ukažte, že vás pomluvy nijak nerozhodí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Dopustíte-li se chyby, které litujete, přeneste svou pozornost na seberozvoj. Sebelítost a sebekritika vás opravdu nikam nedovedou. Zkuste se vydat novým směrem, naučit se něco jiného a zadat si cíle, které nebudou nereálné. Na druhou stranu se donuťte snažit se, úplně snadné by vaše plány být neměly.

Andělská rada: Dokažte si, že máte na to se vzdělávat a zdokonalovat. Všichni mistři začali od začátku, nenarodili se se superschopnostmi. Každý den se naučte něco nového a za pár let se mistrem stanete i vy, vytrváte-li.

Váhy (23. září – 23. října)

Nemáte žádné přátele, kteří by vám chtěli pomoci zrealizovat váš plán? Není to tak dočista pravda, pouze nepoužíváte ta správná slova. Zkuste mluvit napřímo, místo posunků jim jasně řekněte, že by se vám hodila jejich pomoc. Lidé nečtou vaše myšlenky a navíc je potěší, že je potřebujete.

Andělská rada: Sdělte všem, co vlastně od svého nápadu očekáváte. Jak vidíte svou i jejich budoucnost, pokud se setkáte s úspěchem? Když zjistí, do čeho jdou, tím spíše vám pomohou.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Fakt, že určitou činnost děláte již automaticky každý den po většinu svého života, ještě neznamená, že rozhodnete-li se to udělat i dnes, nic zvláštního se nestane. Naslouchejte svému instinktu, pokud vám řekne, že dnes byste se svému obvyklému jednání měli vyhnout, nepřišlo vám to na mysl jen tak.

Andělská rada: Občas děláte něco, co vám nepřipadá správné, jen proto, že jste se dostali do zdánlivě bezvýchodné situace. Hlavně spouštěním hádek jste pověstní. Dnes to zkuste jinak.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše bohatá představivost vám dokáže zlepšit den, když vstanete levou nohou. Předstírejte, že máte dobrou náladu, a brzy tomu tak bude. Uvidíte-li šťastné pohledy jiných lidí, když je s úsměvem pozdravíte, hned budete mít mnohem lepší náladu.

Andělská rada: Snažte se zaujímat pozitivnější přístup k životu. Možná jeden člověk se na vás zamračí, ale dalších deset se bude usmívat. Někdy musíte projít kolem mrzouta, abyste se opět radovali.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Udělejte to, o co jste požádáni, okamžitě. Je pochopitelné, že napřed musíte dodělat svou práci, ale obzvláště požádá-li vás o laskavost někdo, kdo vám v minulosti hodně pomohl, je slušnost nedělat si mezi vaší prací a laskavostí sáhodlouhou přestávku.

Andělská rada: Většinou zrovna ti lidé, kteří mají větší znalosti než vy, vás vedou k plné odpovědnosti, abyste se něco naučili. Myslejí to s vámi dobře, proto není důvod vaši vlastní lekci odkládat.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaši přátelé jsou připraveni vás podržet, ne však vždy. Z tohoto důvodu je vhodné příliš na ně nespoléhat a vytvořit si zadní vrátka pro případ, že vám nepomohou. Jediný člověk, na kterého se vždy můžete stoprocentně spolehnout, jste vy sami.

Andělská rada: Vaši přátelé budou více ochotní pomáhat, když jim ukážete, že je nepotřebujete ke všemu, co se chystáte udělat. Veďte je k lepšímu životu místo toho, abyste se s nimi setkávali jen tehdy, když něco potřebujete.

Ryby (19. února – 20. března)

Než někomu svěříte své tajemství, ujistěte se, že v okolí se nenachází nikdo. Člověk, o kterém je známo, že co neví, to nepoví, může být nablízku a vaše tajemství se stane informací, kterou se dozvědí všichni včetně vaší rodiny a všech přátel. Člověk, který v tomto tajemství může figurovat, na vás může být naštvaný po dlouhou dobu.

Andělská rada: Sdílejte informace, mluvíte-li s dobrým přítelem. Někdy je však lepší počkat, než se o tom zmíníte. Raději mluvte o tom, co ví velké množství lidí, než abyste později litovali.

Zdroj článku:
  • Autorský text