Andělská poselství na Štědrý den: Panny, předejte své poznatky dalším lidem, Berani, oplácejte štědrost ostatních

Andělská poselství na Štědrý den: Panny, předejte své poznatky dalším lidem, Berani, oplácejte štědrost ostatních
Štědrý den by se měl nést v duchu vánočním, měl by to být den psychické pohody, odpuštění a znovusjednocení s rodinnými příslušníky, s nimiž jsme se pohádali, ale také den konání dobrých skutků. Jaká jsou vánoční andělská poselství na Štědrý den?

Přes vánoční svátky mají andělé zvýšenou moc. Pomáhají obzvláště těm, kteří si to zaslouží. Ti z nás, kteří plnili dobré skutky nehledě na roční dobu, budou nyní odměněni nejvíce. Avšak andělé se snaží pomoci všem, zlepšit životy nás všech. Abychom tyto svátky prožili co nejlépe, přinášejí nám inspirativní poselství na každý vánoční den. Přečtěte si to vaše pro Štědrý den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Kolem vás se potulují opravdu štědří lidé, měli byste jim proto jejich štědrost oplatit. Rozhlédněte se všude kolem vás – v rodinném či přátelském kruhu či v okolí – všude se pohybují lidé, kteří vám mají co nabídnout. Není to pouze o penězích, poskytují vám moudré rady či inspirativní slova.

Andělská rada: Chovejte se ke všem lidem s respektem. Nikdy totiž nevíte, kdo vám může pomoci. Různí lidé mají různé zkušenosti a žádné z nich nejsou nepoužitelné.

Býk (20. dubna – 20. května)

Buďte s lidmi více sdílnější. Obzvláště vaše rodina ocení, když bude moci vydedukovat, co zrovna plánujete. Pokud nedokážete najít ta správná slova, jimiž byste lidem poděkovali za jejich celoroční podporu, vypomozte si činy, které jim samy řeknou, jak hodně si jich vážíte.

Andělská rada: Žádná informace, kterou vypustíte, není prázdná. Vždy můžete někomu pomoci, když mu vyjádříte svou radost z jeho přítomnosti. Šiřte radost a ostatní lidé budou také sdílnější.

Blíženci (21. května – 21. června)

Více s lidmi komunikujte o svých pocitech. Je v pořádku vyjádřit smutek, radost, obavy či názory. Na druhou stranu je důležité, aby vaše sdělení lidem přineslo něco dobrého. Mluvte o tom, co jste zažili, se svými nejbližšími či jinými lidmi, u nichž si myslíte, že jim vaše slova pomohou.

Andělská rada: Vaše plány se mohou setkat s neúspěchem. A to je v pořádku. Je čas obnovit ztracené vztahy s lidmi, které máte rádi, a začít spolupracovat jako články velmi silného řetězu.

Rak (22. června – 22. července)

Někdo z vašich známých by rád rozjel svůj vlastní podnik, ale chybí mu kuráž. Dodejte mu ji. Navštivte ho a vybídněte ho, aby zcela otevřeně mluvil o svých obavách. Dodejte mu sílu pomocí slov. Napište si seznam činů, které dokázal, a připomeňte mu je.

Andělská rada: Zastavujte lidi a přejte jim hezké svátky či veselé Vánoce. Spoustě z těchto lidí zpříjemníte den, zejména starším občanům, kteří nemusejí mít nikoho, kdo jim popřeje.

Nezapomeňte popřát lidem krásné Vánoce, hlavně těm starším.
Nezapomeňte popřát lidem krásné Vánoce, hlavně těm starším. | Zdroj: MilanMarkovic / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Nebojte se autority, například rodičů či vlivných příbuzných. Můžete si s nimi popovídat o čemkoli, co vás napadne, pokud rozhovor povedete v mírumilovném duchu. Máte-li problém, nebojte se zeptat, jak by ho řešili oni. Mohou vám být nápomocní více, než si myslíte.

Andělská rada: S lidmi, s nimiž si stále nejste tolik blízcí, navažte hlubší pouto. Otevřete se jim a oni se otevřou vám. Mohou se z nich vyklubat mnohem milejší lidé, než jste si mysleli, že je možné.

Panna (23. srpna – 22. září)

Zhodnoťte, co všechno jste se v uplynulém roce naučili, a popřemýšlejte, jakým způsobem to nejlépe předat ostatním. Zkušenosti, které jste nabyli, vám již moc neposlouží, zato dokážou změnit život někoho dalšího k lepšímu. Nebuďte sobečtí, nenechávejte si nic pro sebe a sdílejte své myšlenky s jinými lidmi.

Andělská rada: Existuje-li koníček, kterému jste se přestali věnovat z důvodu nedostatku času, vtěsnejte ho do plánů na příští rok. Také potřebujete odpočívat a tento koníček uklidní vaši mysl.

Váhy (23. září – 23. října)

Lidé mají větší radost z dárků, které nestojí tolik, ale které budou symbolizovat vztah s vámi, než z dárků cenově přemrštěných, které jim neřeknou vůbec nic. Pečlivě proto vybírejte, koho čím obdarováváte. To samé platí o slovech, které jim věnujete – měly by být myšleny upřímně a s láskou.

Andělská rada: Projevte rodině vděčnost, že ji vůbec máte. Každému členovi řekněte, proč si ho vážíte nejvíce, a nezapomeňte dodat, že budete moc rádi, až se opět brzy uvidíte a něco společně podniknete.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nestyďte se projevit trochu lásky všem lidem, ke kterým cítíte něco výjimečného. Sladká slova by neměla znít okatě, využijte proto svou kreativitu, abyste vytvořili originální proslov ke štědrovečerní večeři. Nyní byste měli odhodit zábrany a všem říci, co přesně cítíte v jejich přítomnosti.

Andělská rada: Sportovní chování je nyní důležitější než obvykle. Pokud někdo zpochybňuje vaše slova, je to čistě jeho problém. Nepokazte vánoční atmosféru, uštěpačné poznámky přejděte bez povšimnutí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Budete-li chtít u stolu či u televize otevřít téma, ale dojdou vám nápady, zkuste něco vymyslet přímo na vánoční téma. Pohádky, cukroví či dárky, které dáte svým přátelům. Se svou rodinou si toho máte tolik o čem povídat, stačí pouze započít rozhovor a věnovat ostatním více pozornosti.

Andělská rada: Přijdou-li vám Vánoce letos či po několik let nudné, vraťte se k vánočním tradicím, které jste jako rodina dělat přestali. Zavzpomínáte si na staré časy a pobavíte se.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Přemýšlíte-li, zda strávit Štědrý den se svou rodinou či osobou, která se vám líbí, existuje ještě třetí možnost, a to se všemi dohromady. Pozvěte také rodinu svého miláčka na velkou rodinnou oslavu. Je to skvělá příležitost, jak se seznámit a navzájem se lépe poznat, bez předsudků, jací ti druzí mohou být.

Andělská rada: Pokud vám chybí osoba, se kterou již nejste v kontaktu, zkuste ji vyhledat a říci jí, jak hodně vám chybí. Na oplátku se dozvíte, co k vám dnes cítí daná osoba.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Čas od času je vhodné ukázat svým příbuzným, že se o ně dokážete postarat. Oblečte se tak, jak je vám to pohodlné, a poptejte se, zda neexistuje něco, s čím svým známým můžete pomoci. Vnitřní síla, kterou pocítíte, když se cítíte pohodlně, na vás vrhne sebevědomé světlo, díky němuž pro vás nic nebude nemožné.

Andělská rada: Využijte svůj talent kreativity, abyste se postarali o vhodnou zábavu pro všechny členy rodiny. Sjednoťte svou rodinu dohromady, nepředstírejte to jen.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše činy dnes budou ohýbat vírou ostatních lidí. Dejte jim proto naději, že na Vánoce si lidé vzájemně pomáhají více než obvykle. Existuje-li něco, co můžete jiné lidi naučit, nepromarněte příležitost to udělat. Jednou se vám to vrátí, až to budete čekat nejméně.

Andělská rada: Jednejte podle zkušeností a současné situace ostatních. Nemá cenu podsouvat jim své názory, když jim nebudou k užitku.

Zdroj článku:
  • Autorský text