Andělská poselství na sobotu: Štíři, převezměte zodpovědnost, Kozorozi, odhalte problém v rodině

Andělská poselství na sobotu: Štíři, převezměte zodpovědnost, Kozorozi, odhalte problém v rodině
Změnám se nevyhne nikdo z nás. Většina z nich je nečekaná a rozhodně ne pozitivní. Andělé ale říkají, že změny jsou zapotřebí a mohou být přijímány dobře, pokud je přijmeme takové, jaké skutečně jsou, a nepřikrášlujeme si je k obrazu svému – paradoxně právě přikrašlování nám přináší pocit neštěstí.

Čím méně se bráníme změnám, které nechceme, tím více jsme šťastní. Toto tvrdí andělé. Ti vědí, že nic se v našem životě nemění jen tak. Má nám to pomoci v naší cestě za úspěchem nehledě na to, jako jak velká překážka se to momentálně jeví. Buďme proto připraveni přiblížit se našemu cíli a přijměme změny, nereagujme na ně odmítavě. Co ještě můžete pro své vlastní štěstí udělat?

Beran (21. března – 19. dubna)

Nic není nemožné, pokud se dokážete plně soustředit. Zvyšte své sebevědomí tím, že uděláte sami sobě radost, a již nebude žádný problém opustit svou komfortní zónu a udělat něco pro svou budoucnost. Zkoušejte nové věci. Měňte své plány, pokud ty staré očividně nefungují.

Andělská rada: Více si věřte a dosáhnete velkých úspěchů. Mohou se vám otevřít dveře k lepší budoucnosti. Přinejhorším vám vámi vybraná cesta nesedne a vydáte se jinou.

Býk (20. dubna – 20. května)

Řešíte-li problém v oblasti lásky nebo peněz, vězte, že nic není tak jasné, jak se na první pohled může zdát. Je důležité, abyste důvěřovali svým instinktům, ale nenechali se jimi pohltit, pokud začnou odrážet nereálný obraz. Každý problém je vhodné řešit po logické stránce.

Andělská rada: Nevíte-li, kudy kam, poraďte se s osobou, k níž máte nejblíže. Zná vás dobře a ví, co je pro vás nejvhodnější.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nebojte se navázat spolupráci s lidmi, které znáte, v jakékoli oblasti. Každý člověk se zrodil, aby vynikal v něčem jiném než ostatní. Máte za úkol zjistit co, a následně získáte silné spojence, kteří v kombinaci s vaším talentem mohou dosáhnout nemožného.

Andělská rada: Ne vždy máte náladu se do něčeho vrhnout, říkáte si, zda vaše úsilí bude za to vůbec stát. Nebojte, jakmile budete mít dobrý nápad, nemůžete neuspět.

Nechte vyniknout svůj talent
Nechte vyniknout svůj talent | Zdroj: Rawpixel / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Občas se vyplatí udělat něco navíc, ne pouze to, co jste si určili, a následně odejít. Obzvláště rozvrhli-li jste si práci na více dní, je vhodné udělat toho více, abyste se následující dny tolik nepředřeli. Čím dříve to bude hotové, tím déle můžete odpočívat.

Andělská rada: Pěstujte vztahy s lidmi, kteří vám mohou pomoci v plnění vašich cílů. Je čas vstát a něco začít dělat, abyste v budoucnu dosáhli spokojenosti.

Lev (23. července – 22. srpna)

Nezahálejte, pokud se chcete seznámit s osobou, která se vám líbí nebo se vám z jakéhokoli důvodu zdá přitažlivá. Nemusí na vás čekat věčně, může zmizet z vašeho života za týden, ale třeba také zítra. Opusťte svou komfortní zónu a konfrontujte tohoto člověka.

Andělská rada: Chopte se každé příležitosti, kterou život nabízí. Nečekejte, až bude příliš pozdě. Později můžete mít jiné příležitosti, ale nikdy nevíte, kdy propásnete tu nejzajímavější.

Panna (23. srpna – 22. září)

Je dobré chtít být samostatní, ale odhánět od sebe lidi, kteří vám chtějí pomoci, vám do budoucna může hodně zavařit. Slušně odmítněte s tím, že si vážíte jejich ochoty, ale jejich nabídku si necháte na později, místo vašeho obvyklého proslovu, že nepotřebujete nikoho, aby vám pomáhal.

Andělská rada: Nenarodili jste se proto, abyste vše zvládli sami. Věřte, že je v pořádku čas od času požádat o pomoc, když ji skutečně potřebujete.

Váhy (23. září – 23. října)

Komunikace je klíčová pro udržení dobrých, zejména sousedských vztahů. To platí také o těch vzdálenějších sousedech. Nebojte se vyjádřit slovy to, co máte na mysli, ale myslete rovněž na dobro ostatních. Neříkejte nic, co by vás určitě naštvalo, kdyby vám to sdělil někdo jiný.

Andělská rada: Každé vaše slovo má menší vliv na vaši budoucnost. Neplýtvejte proto jimi a užívejte je moudře.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nic nenechávejte náhodě. Buďte připraveni na jakoukoli překážku, která vám může kdykoli přijít do cesty. Není to nic nemožného, naopak je to velmi pravděpodobné. Všechnu zodpovědnost přeneste na sebe – takto si můžete být jisti, že nikdo jiný vám problémy nezpůsobí.

Andělská rada: Existují činnosti, které je lepší provozovat sami, abyste nebyli příliš zklamaní. Také byste se měli zaměřit na své zdraví, udělat něco také pro něj.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Na dobré přátele nenarazíte jen tak náhodou – většinou. Měli byste je hledat, pokud je chcete skutečně potkat. Poohlédněte se po lidech, kteří mají stejné zájmy jako vy, nebo zkuste započít rozhovor s lidmi, kteří vám jsou hodně sympatičtí. Možností je dost.

Andělská rada: Též je potřeba starat se o nynější přátele. Zajděte za lidmi, kteří neustále plánovali váš společně strávený čas, a nyní se postarejte o jejich zábavu vy.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ve vaší rodině může existovat problém, kterého jste si dosud nemuseli všimnout. Udělejte si na ni více času, komunikujte s jednotlivými členy a ujistěte se, že je nic netrápí. Budou vaším zvýšeným zájmem tak ohromeni, že se dozvíte všechno, co se bojí řešit s ostatními.

Andělská rada: Vaše rodina si zaslouží stejný počet myšlenek jako váš možný kariérní postup. Nenásilně přimějte lidi, aby se vám svěřili.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaše budoucnost je z vašeho pohledu možná růžová, možná temnější. Každopádně byste si o svých plánech do budoucna měli promluvit s blízkou osobou, ideálně s někým starším. Člověk s více zkušenostmi vám dokáže poradit a posoudit, zda váš pohled na budoucnost je reálný.

Andělská rada: Uveďte co nejvíce detailů. Slovy vmalujte detaily do svého obrazu budoucnosti, aby vůbec bylo co posuzovat.

Ryby (19. února – 20. března)

Možná se vám nelíbí, jak váš spolubydlící či blízká osoba utrácí velké peníze za nesmyslné položky, kterých se ve výsledku ani nedotkne, jakmile je jednou odloží. Buďte shovívavější, i vy někdy máte tendenci koupit si to, co se vám líbí, a poté litovat utracených peněz. Nikdo není dokonalý.

Andělská rada: Chcete-li někoho zbavit zlozvyku, napřed zdokonalte svůj vlastní život. Je lehké kázat, když potom uděláte tu samou věc, kvůli které jste na ostatní byli naštvaní.

Zdroj článku:
  • Autorský text