Andělská poselství na pátek: Vodnáři, promluvte si s blízkou osobou, Raci, pozor na váhu vašich pocitů

Andělská poselství na pátek: Vodnáři, promluvte si s blízkou osobou, Raci, pozor na váhu vašich pocitů
Andělé radí, abychom se snažili využívat svůj rozum na maximum. Někteří z nás jako by k tomu byli stvořeni a bez řádného rozmýšlení neučiní jediný krok, jiní jsou pravým opakem a zdá se, že je jim jedno, jak celá situace dopadne. Pravdou nicméně zůstává, že dobře promyšlený plán má větší šanci setkat se s úspěchem.

Občas je nutné se zastavit a přemýšlet. Ve spěchu bychom proto neměli trávit tolik času. Když spěcháme, jsme ve stresu, zda někam stihneme dojít či něco udělat. Andělé se snaží, abychom těchto situací prožili co nejméně. Radí, abychom vyšli o něco dříve a raději měli časový náskok než něco nestihnout. Co ještě radí přímo vám?

Beran (21. března – 19. dubna)

Vnímejte lépe ostatní lidi. Spousta z nich vás varuje před někým se špatnými úmysly. Jedná-li se o nového přítele, mějte oči na stopkách a snažte se zjistit, proč vám zrovna tento člověk vstoupil do života. Rozeznejte upřímné varování od pouhého žárlivého vystoupení dlouhodobého známého.

Andělská rada: Dejte si pozor, jak reagujete na různé novinky. Nehněvejte se už zpočátku, to danou situaci ještě zhorší a vy budete mít zkažený celý den.

Býk (20. dubna – 20. května)

Soustředění nenastoupí v okamžiku, kdy si ho vyžádáte. Dobrým začátkem je napřed udělat úkoly, při nichž využijete naplno svou kreativitu a které můžete zvládnout společně s jinými lidmi. Pokud se stane, že něco nestihnete v termínu, slušně se omluvte, ale nemlčte.

Andělská rada: Nestihnete-li něco udělat, nekritizujte se za to, to by vaši koncentraci utlumilo ještě více. Místo toho si všimněte, kolik jste toho udělat stihli, a pochvalte se za svou snahu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše slova mohou obzvláště dnes způsobit více škody než užitku. Neříkejte tak bodavě to, co si myslíte o chování druhých lidí. Místo toho uveďte příklad, co se může stát, pokud budou pokračovat v tom, co dělají. Možné výsledky jsou mnohem lepší než útok na lidskou inteligenci.

Andělská rada: Chcete-li, aby vám lidé více naslouchali a převzali si vaše poučení, sdělte jim, co se v jejich životě změní k lepšímu, pokud něco uděláte jinak – a uveďte příklad, co by podle vašeho názoru mohli změnit.

Rak (22. června – 22. července)

Ne nad vším máte takovou kontrolu, jakou byste si přáli mít. Věnujte proto zvýšenou pozornost vašim pocitům. Cítíte-li se nepohodlně, zaměřte se na jinou aktivitu, která vás naplňuje. Věnujete-li se vašemu nejoblíbenějšímu koníčku mnoho hodin denně, po určitém čase vás přestane naplňovat.

Andělská rada: Buďte trochu všímavější ke konečným výsledkům. I pokud děláte něco, co vás baví, zkuste si najít jinou zábavu, aby váš volný čas nebyl tak monotónní.

Zaměřte se na své pocity a dělejte to co Vás baví
Zaměřte se na své pocity a dělejte to co Vás baví | Zdroj: BrianAJackson/ Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Nemáte rádi, když lidé před vámi skrývají své skutečné záměry nebo když si nejste jisti, jak něco dopadne. Chce to více trpělivosti a méně zvědavosti. Odpovědi na některé otázky vám mají předurčeno být zapovězeny, neboť odpověď by vás plně neuspokojila. Spokojte se s těmi vědomostmi, které nyní máte.

Andělská rada: Někdy máte nutkání mluvit o svých obavách, aniž byste k tomu byli vyzváni. Nemluvte o nich na potkání, takový rozhovor zahajte, až budete v soukromí s člověkem, kterému důvěřujete.

Panna (23. srpna – 22. září)

Napřed práce, potom zábava. O dnešku to ale neplatí. Mnohem soustředěnější na práci budete, když se ještě před začátkem směny skvěle pobavíte. Vstaňte o něco dříve a věnujte se svému koníčku. Teprve poté začněte pracovat a nezapomeňte se vždy po dokončení úkolu odměnit krátkou pauzou.

Andělská rada: Nebavte se při práci, plnou pozornost věnujte svým povinnostem a pak na chvíli věnujte plnou pozornost zábavě. Dělání více věcí najednou pouze unaví nejen tělo, ale i mysl.

Váhy (23. září – 23. října)

Každý má občas špatnou náladu hned po probuzení, ale není nutné ze všeho dělat tu nejhorší katastrofu. Pokuste se své emoce ovládnout. Pokud máte pocit, že to nedokážete a brzy se na někoho rozkřičíte, raději se stáhněte do ústraní a tam vychladněte. Teprve poté se vraťte mezi lidi.

Andělská rada: Ne vždy je moudré na všechno reagovat slovy, které vás momentálně napadnou. Někdy je lepší mlčet. A těchto případů je mnohem více, než si myslíte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Snažte se dnes nehádat s rodinou a přáteli. Většina z nich měla perný den a za vámi se vypravili proto, aby si odpočinuli a někomu se svěřili. Neberte si jejich slova tak osobně, spíše je berte jako pozvánku k poklidné rodinné či přátelské diskuzi.

Andělská rada: Nemáte-li co říci, je lepší neříkat nic a člověka, který se vám svěřuje, obejmout. Zlepšíte mu náladu mnohem pravděpodobněji než slovy, která narychlo vymyslíte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Dostali jste se už tak daleko, nyní svou snahu prostě nemůžete vzdát. Ujasněte si své momentální cíle a porovnejte je s těmi, které jste vymysleli na začátku. Zjistíte, že jste svůj plán již mnohokrát změnili a vždy jste se dostali o kus dál. Máte dost trpělivosti udělat další krok ke slibnému cíli.

Andělská rada: Najděte si dostatek času pro lidi, které milujete. Oni si všímají, kdy se cítíte vyčerpaní, a mohou vám nabídnout pomoc, až ji budete skutečně potřebovat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Menší komplikace vám poskytují skvělou možnost, jak využít vaši vynalézavost a zajistit si lepší život. Máte-li starosti o finance, zkuste zpeněžit své koníčky. Chce to jen čas plný přemýšlení, jak byste toho mohli docílit. Nebojte se prodávat svůj talent, abyste pomohli mnoha lidem.

Andělská rada: O všem přemýšlejte dopodrobna. Každý začátek z vás vytáhne nějaké finance, avšak následný zisk vám je vrátí několikanásobně.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Rozhodněte se, kolik času jste ochotni věnovat jiným lidem. Spoustu těch, kteří k vám mají nejblíže, trápí rána na duši. Tím, že si s nimi pouze promluvíte, jim nalepíte tolik potřebnou náplast, která povede k úplnému uzdravení. Dobrý pocit, který z toho budete mít, je k nezaplacení.

Andělská rada: Naučte se poznat člověka ve stresu. Posléze budete schopni pomáhat mnohem více lidem a získáte cenné kontakty, které se vám budou hodit později.

Ryby (19. února – 20. března)

Nenechávejte své cíle pouze v říši fantazie, přeneste je do skutečného světa. Chcete-li si s někým o svých plánech promluvit, připravte si řeč dopředu. Pokud budete nepřipraveni, posluchači plně nepochopí, co vlastně chcete změnit. Udržujte si bdělou mysl, nenechte si zkazit náladu vlastními emocemi.

Andělská rada: Obzvláště jedná-li se o velké změny, je mnohem lepší být připraveni na celou řadu otázek, které vám nemusejí, ale mohou být kladeny. Připravte se důkladně.

Zdroj článku:
  • Autorský text