Andělská poselství na pátek: Blíženci, sdělujte myšlenky důvěryhodným lidem, Střelci, pozor na vyčerpání

Andělská poselství na pátek: Blíženci, sdělujte myšlenky důvěryhodným lidem, Střelci, pozor na vyčerpání
Být si vědomi vlastních pocitů je podle andělů brána ke zlepšení sebe sama. Jakmile zjistíme, jak naše mysl funguje a kdy vytváří pocity, které vedou ke vzteku či smutku, můžeme pracovat na jejich odstranění. Jste si vědomi svých pocitů nebo si jich všimnete, až když křičíte na všechny okolo?

Emoce samotné pro nás nejsou důležité. Andělé tvrdí, že je to právě akt vytváření pocitů, co by nás mělo zajímat. V momentě, kdy se tvarují v naší mysli, máme slušnou šanci se jich zbavit a nahradit je pocity příjemnějšími. Jakmile jsou plně vytvořeny, jen stěží je můžeme vytlačit. Důležité je nereagovat podrážděně a být více všímavějšími k myšlenkám, které se v naší mysli vytvářejí. Také se můžeme poučit z andělských poselství. Jaké je to vaše pro poslední den v pracovním týdnu?

Beran (21. března – 19. dubna)

Někdy je nezbytné k něčemu se dokopat, abyste se měli lépe než nyní. Zamyslete se nad tím, čím konkrétně se váš život může zlepšit, pokud uděláte něco, do čeho se vám absolutně nechce. Hledejte pravý smysl, neříkejte si pouze, že se váš život stejně nezmění. Otevřete oči a všímejte si detailů.

Andělská rada: Naopak pokud vám někdo řekne, že změní váš život, jen proto, abyste dotyčnému pomohli, zamyslete se nad jeho slovy. Zmiňuje-li pouze výhody pro vás, určitě v tom je nějaký háček.

Býk (20. dubna – 20. května)

Místo na kvantitu se zaměřujte na kvalitu. Týká se to nejen vaší práce, ale zejména vašich přátel. Přátelé, kteří tu jsou vždy pro vás, vás naplňují pozitivní energií a pomáhají vám zvládat těžké životní situace. Neztrácejte čas s těmi, kteří vás pouze táhnou na úplné dno.

Andělská rada: Někdy máte pocit, že méně rozhodně neznamená více. Sami se ale zamyslete, zda pro vás je lepší strávit kvalitní čas s jedním přítelem či mrhat časem s přáteli, kteří se skoro ani nezeptají, jak se máte.

Blíženci (21. května – 21. června)

Ne vždy musíte být středem pozornosti. Ačkoli vaše nápady nejsou špatné, existuje jedna skupina vašich přátel, kteří okamžitě zavrhnou či podcení všechno, co jim řeknete – a paradoxně těmto přátelům svěřujete své nápady nejvíce. Zkuste změnit posluchače a vaše cíle již nebudou tak nesplnitelné.

Andělská rada: Velká část vašich rozhodnutí závisí na reakci vašich přátel. Ti z nich, kteří vám berou sebevědomí zlehčováním vašich slov, nejsou hodni slyšet, co si skutečně myslíte.

Rak (22. června – 22. července)

Některé z vašich cílů jsou příliš nereálné. Cokoli si přejete, zkuste srazit laťku kousek dolů. Nemůžete mít všechno, když nyní nemáte skoro nic. Rozdělte své úsilí na více částí, které nyní dokážete splnit, a postupně stoupejte výš. Nemáte-li zatím křídla, nemůžete čekat, že hned vzlétnete k oblakům.

Andělská rada: Inspirujte se po osobní stránce. Je dobré mít silnou motivaci, ale pokud vám vaše úsilí sebere více energie než následně získáte, není to dobrá investice. Udělejte ze své spokojenosti prioritu číslo jedna.

Je dobře, pokud máte silnou motivaci, ale dávejte pozor, ať vám vaše úsilí nebere moc energie
Je dobře, pokud máte silnou motivaci, ale dávejte pozor, ať vám vaše úsilí nebere moc energie | Zdroj: IgorVetushko / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

V poslední době jste díky zvýšenému sebevědomí dosáhli velkých věcí. Je čas na odpočinek. Jste-li až přehnaně aktivní, pomozte s projektem někomu jinému. Dnes je zvláštní příležitost, tak se podle toho zařiďte. Udělejte něco velkého, co jste si šetřili na potom.

Andělská rada: Připravte si společně jídlo s někým, kdo je pro vás naprosto výjimečný. Společně strávený čas plný smíchu a veselí vás zlepší náladu natolik, že půjdete spát s úsměvem na tváři.

Panna (23. srpna – 22. září)

Všímejte si více skutečných záměrů ostatních lidí. Je normální, když slepě věříte těm, které znáte již dlouhou dobu a jimž plně důvěřujete. Nikdy si ale nemůžete být zcela jisti. Lidé se mohou změnit ze dne na den, to neovlivníte. Můžete být ale více všímaví ke změnám chování, což vás upozorní na závažný problém.

Andělská rada: Nestyďte se zajít za tímto člověkem a sdělit mu své obavy. Možná je to právě něčí pozornost, co nyní potřebuje nejvíce, jen neví, jak vám to má sdělit.

Váhy (23. září – 23. října)

Někdy máte tendenci být příliš skeptičtí k názorům jiných lidí. Je dobré, že máte svůj vlastní názor a pouze nekopírujete chování a slova někoho jiného. Na druhou stranu buďte trochu tolerantnější. Ostatní lidé nejsou vaše kopie, mají plné právo zastávat názor, s nímž nesouhlasíte.

Andělská rada: Zamyslete se nad názory jiných lidí. Jsou plnohodnotné a mohou změnit způsob, jakým se díváte na celý svět. Připusťte, že mohou mít pravdu, a dostanete šanci změnit svůj život nadobro.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše tvrdá práce bude odměněna. Chcete-li dosáhnout dalšího úspěchu, jděte si tvrdě za svým cílem. Někteří vaši známí vás mohou nabádat, abyste zpomalili. Pokud to tak necítíte, nedělejte to. Nikdo vám nemůže nakázat zastavit svůj pokrok. Pouze vy sami víte, kdy je potřeba odpočívat.

Andělská rada: Můžete mít pokušení zvyšovat své sebevědomí tím, že pracujete nad rámec svých možností. Je-li tělo unaveno, nepracujte více, než je třeba. Pracujte jen tehdy, máte-li dostatek energie.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jediné hranice, která by měla omezit váš smysl pro dobrodružství a zábavu, jsou povinnosti a mentální vyčerpání. Nedělejte nic, co je nad vaše síly. Pokud v zaměstnání nestíháte, je čas slušně požádat své kolegy, aby vám na chvilku pomohli. Potřebujete-li odpočívat, meditujte.

Andělská rada: Ne vždy je skvělý nápad něco si dokazovat tím, že vystoupíte ze své komfortní zóny. Poznejte, kdy už překračujete všechny meze. Nějaký čas stravte doma o samotě, přemýšlením o vašem životě.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Sny jsou pro vás důležité, ale neizolujte se od ostatních lidí, abyste si je neustále znovu a znovu přehrávali. Skutečný svět je také velmi důležitý, a na rozdíl od snění, v něm se skutečně dokážete posunout vpřed, chce to jen trochu úsilí. Udělejte něco pro ostatní zdarma a užívejte si hřejivý pocit.

Andělská rada: Vnímejte ostatní lidi. Vaši přátelé vám chtějí něco sdělit, ale schází z toho, když se očividně myšlenkami nacházíte v jiném světě. Více se zapojte do rozhovorů, abyste potěšili své blízké.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Zábavy bylo více než dost. Nyní se opět plně soustřeďte na práci. Je konec pracovního týdne, což znamená odpočinek. A i pokud o víkendu půjdete do práce, můžete se na ni psychicky připravit. Svůj volný čas můžete trávit produktivněji, třeba spřádáním plánů, které zlepší váš pracovní život.

Andělská rada: Žádat o protislužbu za dobrý skutek není to pravé, ale na lidi, kterým jste pomohli, se můžete spolehnout mnohem více. Chcete-li je požádat o službičku, učiňte tak v rámci jejich možností.

Ryby (19. února – 20. března)

Máte svou velkolepou vizi, která vás dovede do lepší budoucnosti. Dejte si ale pozor, abyste nesešli na scestí. Volte střední cestu, je-li to možné, a všímejte si detailů. Právě přehlédnutí maličkosti vám může pěkně zavařit a vy budete muset začít znovu od začátku. Nedovolte, aby se to stalo.

Andělská rada: Znovu si projděte všechny vaše plány. Nevyžadují příliš vysoké investice? Pokud ano, zapřemýšlejte, zda tento plán skutečně stojí za tu námahu a ztrátu peněz.

Zdroj článku:
  • Autorský text