Andělská poselství na pátek: Nezadaní Berani mohou potkat pravou lásku, Střelci si musí dávat pozor na finance

Andělská poselství na pátek: Nezadaní Berani mohou potkat pravou lásku, Střelci si musí dávat pozor na finance
Přesto, že vás to myšlenkami již táhne k víkendu, poslední pracovní den se zkrátka nedá přeskočit. Podívejte se, co si na vás hvězdy přichystaly.

Mnohá znamení již budou myšlenkami někde jinde, ale opatrně. Pokud se dnes nebudete soustředit, můžete se dopustit mnoha chyb, kterých budete hořce litovat. Odpoledne se pro většinu znamení ponese v duchu vztahů, někteří potkají zajímavého potenciálního partnera, jiným se podaří obnovit vyhasínající jiskru v dlouhodobém vztahu.

Beran (21. března - 19. dubna)

Cit a vášeň jsou dvě věci, které mohou váš vztah okamžitě napravit. Nebojte se projevit své city. Nezadaní Berani dnes mohou potkat toho pravého. Dnešek je také ideálním dnem pro cestování buď autobusem, nebo vlakem. Lidé, kteří cestují letadlem, by dnes mohli mít naopak smůlu.

Býk (20. dubna - 20. května)

V práci se dnes můžete cítit trochu líní. Vzhledem k tomu, že je pátek, se však není čemu divit. Je také možné, že vás čeká nečekaný příjem. Místo neuváženého utrácení se na chvíli  nadechněte, vydechněte a vymyslete, jak tyto peníze co nejlépe využít.

Blíženci (21. května - 21. června) 

Nepředpokládejte, že je něco hotovo, když nemáte jistotu, že to skutečně dodělané je. Ověřte si, že vše, co máte dnes na seznamu, se podařilo. Zajistíte si tak, že vás příští týden nečekají žádná nepříjemná překvapení.

Rak (22. června - 22. července) 

Raci, kteří jsou ve vztahu již delší dobu, budou cítit potřebu udělat něco romantického. Venuše posílá nezadaným Rakům dobré vibrace, takže dnešní den bude pro ty z vás, kteří jsou single velmi zábavný.

Zadaní raci budou romanticky naladěni
Zadaní Raci budou romanticky naladěni | Zdroj: Summer loveee/ Shutterstock

Lev (23. července - 22. srpna)

Jeden z vašich kolegů nebo šéf se dozví o chybě, kterou jste udělali a nenahlásili. Od přírody jste skvělí v řešení problémů, takže to dokážete napravit. Vaše vládnoucí planeta, Slunce, vám posílá silnou energii. Pokud zapracujete na vyřešení některých vnitřních problémů, budete se dnes cítit úspěšně.

Panna (23. srpna - 22. září)

Vzhledem k tomu, že Luna vysílá vaším směrem velké množství energie, je pravděpodobné, že dnes máte na mysli několik věcí, které vás trápí. Promluvte si o tom s blízkými přáteli. Snažte se také, aby jste dnes měli alespoň hodinu pohybu. Vaše zdraví je výborné, ale mohlo by být ještě lepší, kdybyste se snažili omezit konzumaci nezdravých potravin.

Váhy (23. září - 22. října)

Nezadané Váhy mohou dnes flirtovat s láskou z minulosti. Zadané Váhy chtějí mít pocit, že jsou milovány, v bezpečí a chráněny. To je vše, co chcete. Přesto, že je pátek, ujistěte se, že dnes půjdete spát o něco dříve.

Štír (23. října - 21. listopadu)

V tento den je třeba věnovat větší pozornost zdánlivým maličkostem, snažit se zlepšit kondici a zdravěji jíst. Dnes se budete také cítit trochu osaměle a na povrch vyplují některé negativní emoce. Zachovejte klid a snažte se udržet harmonickou atmosféru.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince) 

Nedělejte žádná hloupá finanční rozhodnutí. Nekupujte nic, co skutečně nepotřebujete. Nezaměstnaní Střelci budou mít úspěšný den. Možná získáte práci nebo alespoň narazíte na pracovní nabídku, která je jako stvořená právě pro vás.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Ukažte svému partnerovi jinou stránku své osobnosti. Pokud jste ochotni to udělat a otevřít se, vstoupíte do vzrušující fáze vašeho vztahu. V práci se snažte nenechat svá rozhodnutí ovládat emocemi. Zaujměte praktický přístup.

Nenechte se ovládat emocemi
Nenechte se ovládat emocemi | Zdroj: wichayada suwanachun/ Shutterstock

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Horoskop na pátek pro Vodnáře by se dal vměstnat do jediného slova: Síla. Dnes budete zkrátka na vrcholu. Navíc budete mít skvělou náladu, kterou se vám bude dařit přenášet i na ostatní. Buďte k druhým otevřenější, a případnými rozepřemi se nenechte vyvést z míry, tento den by měl plynout ve váš prospěch od začátku do konce.

Ryby (19. února - 20. března)

Rybám dneškem začíná skvělé období pro uměleckou tvorbu a inspiraci a pro odstartování svých nápadů a projektů. Můžete získat podporu z mnoha zdrojů, z nichž některé jsou nečekané. Večer si rozhodně udělejte čas na posezení s přáteli, během hovoru padne jedna velmi zajímavá myšlenka.

Zdroje článku: