Andělská poselství na pátek: Lvi, odhalte ostatním, co se vám nelíbí, Štíři, v případě nudy vyrazte ven

Andělská poselství na pátek: Lvi, odhalte ostatním, co se vám nelíbí, Štíři, v případě nudy vyrazte ven
Občas bychom měli vzhlížet k dětem, obdivovat je a žít podle nich. Děti jsou s anděly více spjaty. To je nejspíše ten důvod, proč se nebojí zkoušet nové věci, přestože vědí, že mohou selhat. Zažijí-li neúspěch, nikdy se nevzdají, zkusí znovu uspět, tentokrát trochu jiným způsobem.

My dospělí máme tak silnou tendenci něco předem vzdát už na samém začátku. Naše mysl nám brání prožívat radost už ze samotné cesty za úspěchem. Naše mysl je plná obav, co nejhoršího se může stát. Andělé nám sdělují, že takto svého štěstí nedosáhneme. Měli bychom své mysli říci dost, začít myslet na to, co nejlepšího se může stát. Zároveň bychom měli zůstat realisty, ovšem těmi optimistickými. Co dalšího pro sebe můžete podle andělů udělat? Přečtěte si jejich poselství na pátek.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše mluvení v momentě, když jste příliš naštvaní a vaše emoce již pomalu vyplouvají na povrch i proti vaší vůli, nepřinese nic dobrého. Soustřeďte se na své problémy místo toho, abyste shazovali vinu na někoho jiného. Krok číslo jedna k úspěšnému vyřešení je uvědomění, že je to váš problém.

Andělská rada: Pečujte o sebe a zkoumejte způsob svého vlastního myšlení. Odhalte, odkud pramení váš vztek. Popřemýšlejte nad tím, neberte svou první myšlenku jako hotovou věc.

Býk (20. dubna – 20. května)

Lidé kolem vás vám dokážou otevřít oči, které zavíráte před nepříjemnou pravdou, pokud jim dovolíte podrobně vám vysvětlit, co se vám snaží sdělit. Souciťte s lidmi víc, dnes udělejte malý krok pro to, abyste lépe rozuměli potřebám druhých.

Andělská rada: Není třeba se hned rozčilovat, pokud vaši přátelé na vás nemají čas, protože zrovna upevňují vztahy se svou rodinnou. Dejte jim čas a plnou podporu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Je čas splatit své dluhy. Nemáme na mysli pouze ty peněžní. Ve vašem okolí je spousta lidí, kterým jste slíbili protislužbu za jejich ochotu, ale dosud jste je nenavštívili. Dnes to změňte. Sice budete dělat něco, co vás nebaví ani nenaplňuje, ale zato budete mít vyřešeny všechny nesrovnalosti.

Andělská rada: Pocit viny vám bude brát štěstí do doby, než vinu necháte zmizet. Jakmile budete mít všechno hotové, bude mnohem snazší mít radost z věcí, které vás naplňují.

Splaťte konečně své dluhy lidem, za jejich ochotu
Výjděte konečně vstříct lidem, kterým stále zůstáváte dlužni | Zdroj: Maridav / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Zaměřte se na svou vlastní spokojenost. To neznamená ubližovat druhým. Je to o tom, abyste se starali také sami o sebe, ne pouze o druhé. Prožít vlastní radost a spokojenost můžete také pomocí drobných dobrých skutků, které z vás nevyždímají pozitivní energii, která se pomalu doplňuje.

Andělská rada: Koupit někomu bez domova něco malého či mu věnovat oblečení vám nesebere mnoho času a zahřeje vás u srdce. Poté budete mít lepší pocit, když budete rozmazlovat sami sebe.

Lev (23. července – 22. srpna)

Ne všichni lidé vám vracejí to, co jste jim dali. Zejména jedná-li se o sympatie a pochopení, někteří z vašich přátel pouze hltají to, co jim dáváte, a táhnou vás dolů. Je čas dát jim najevo, že takto se vám to nelíbí, že i vy si zasloužíte dobré zacházení.

Andělská rada: Dávejte potřebným, přestože je neznáte, a omezte to, co dáváte lidem, kteří jen chamtivě a sobecky přijímají. Možná nastal čas pročistit svůj přátelský kruh od emocionálních pijavic.

Panna (23. srpna – 22. září)

Upíráte si radost, abyste ji dopřáli ostatním? Krátkodobě to zní jako dobrý nápad, ale z dlouhodobého hlediska vás to stáhne na samotné dno. Nechcete-li být citově prázdní a jen přežívat, je čas spojit se se starostlivými lidmi a nechat o sebe pečovat. Následně jim nezapomeňte jejich péči oplatit.

Andělská rada: Nepředstírejte, že jste šťastní. To k ničemu nepovede. Své blízké nikdy nebudete obtěžovat, pokud se jim svěříte se svými pocity. Naopak, rychle z vás opadnou, což povede ke skutečné spokojenosti.

Váhy (23. září – 23. října)

Více se spojte se svou vzdálenější rodinou. Bratranci, sestřenice, tety a strýcové čekají na vaši neohlášenou návštěvu. Již delší dobu jste se u nich nezastavili. Nyní je navštivte, mají vám toho hodně co povídat. Také jsou zvědaví, jak se daří vám.

Andělská rada: Naučte se prožívat radost, kdykoli potkáte někoho známého. Nezáleží na tom, co špatného jste si vzájemně udělali. Je to již dlouho a nyní byste se společně měli radovat z každého okamžiku.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vyrazte ven, kdykoli se budete nudit. Přijdete na jiné myšlenky a zjistíte mnoho zajímavých informací, které vám přinesou pocit štěstí. Zároveň si dejte pozor na negativní pocity, mohou zkazit dokonalý zážitek. Buďte více otevřeni všemu novému a budete schopni prožít opravdovou radost.

Andělská rada: Ne nad vším je nutné dlouze přemýšlet. Zkuste být trochu impulzivnější, pokud jde o váš volný čas. Mnohem více zábavy si užijete, když nebudete vědět, co nastane za chvilku.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Touha neustále poznávat nové přátele vás může dohnat až k nadměrnému utrácení za večírek s tím, že vaši přátelé mají pozvat své přátele. Nemusíte to dělat. Stačí si vyjít na nějaké významné místo, kde se lidé obvykle zdržují, a najít si přátele na základě společných zájmů.

Andělská rada: Cítíte-li se zoufalí z nedostatku přátel, kteří by vás podporovali, zůstaňte doma a začněte pracovat na svém snu. Váš pokrok vás ujistí v tom, jak schopný člověk vlastně jste.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Myšlenky týkající se pouze budoucnosti většinou zaměstnají váš mozek natolik, že zapomenete na radost z přítomnosti. Zkuste zastavit své snění a porozhlédněte se kolem sebe. Máte velký potenciál zlepšit vztahy s lidmi, něco podniknout se spřízněnou duší a nakonec změnit svou budoucnost.

Andělská rada: Cokoli si přejete, většinou stačí pouze chtít. Není nutné mít všechny znalosti světa, stejně většinu z nich nevyužijete. Začněte dnes a vypusťte všechny výmluvy, proč by to dnes nešlo.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Dnes zkuste být trochu aktivnější než včera. Také předchozí den jste toho trochu stihli, avšak lepší je postupně zvyšovat svou výdrž, ať už se snažíte dosáhnout čehokoli. Den má dvacet čtyři hodin, proto vám pár minut úsilí navíc neublíží.

Andělská rada: Nezapomeňte se věnovat svému zdraví. Chcete-li pro sebe něco udělat, více odpočívejte, přidejte do svého jídelníčku ovoce či zeleninu a dodržujte pitný režim.

Ryby (19. února – 20. března)

Věnujte se své osobní pohodě. Chybí-li vám láska, pozvěte někoho na rande, pokud si nemáte s kým popovídat, hledejte někoho, kdo je ochoten vám naslouchat. Dnes zlepšete jednu oblast vašeho života, zítra ji můžete zlepšovat dál nebo se zaměřit na další.

Andělská rada: Mějte úctu sami k sobě. Jste výjimečný člověk, který si zaslouží dobré zacházení stejně jako kdokoli jiný. Stýkejte se s lidmi, kteří vaši péči dokážou ocenit.

Zdroj článku:
  • Autorský text