Andělská poselství na neděli: Panny, zjišťujte minulost lidí, Kozorozi, najděte kompromis

Andělská poselství na neděli: Panny, zjišťujte minulost lidí, Kozorozi, najděte kompromis
Naše mysl je podobná obyčejné vodě. Jsme-li spokojeni se svým životem, je průzračně čistá. Zatoužíme-li po něčem, stává se zakalenou sobeckými myšlenkami a negativním postojem, pokud se nám nedaří uspět. Andělé jsou něco jako filtr, který naši mysl čistí. Živí je dobré skutky a něžná, povzbudivá slova.

Andělské bytosti se nás snaží naučit, že nic v životě není nemožné. Nesmíme se ale zaměřit pouze na sebe. Sobeckost je odpuzuje bez ohledu na to, jak hodně se nám snaží pomoci. Nakonec získáme pocit opuštění, pocit, že za námi nikdo nestojí. Naštěstí andělé jsou shovívaví a vše nám opustí téměř mrknutím oka. Jaké poselství pro vás mají dnes, poslední den v týdnu?

Beran (21. března – 19. dubna)

Pozor na špatnou náladu, mohla by zkazit úplně vše. Nejvíce naruší vztahy a způsobí četné hádky. Poslouchejte se a zjistíte, že někdy nemluvíte nejmoudřeji. To je v pořádku, každý se někdy nechá unést svými emocemi.

Andělská rada: Usilovně pracujte na krocení svých nálad, bude to zapotřebí. Pokud máte pocit, že vám nikdo nerozumí, zajděte do restaurace a dopřejte si skvělé jídlo.

Býk (20. dubna – 20. května)

Být romantičtí vám pomůže vyznat lásku osobě, na které vám záleží, ale pokud své city svěříte nesprávnému člověku, může vás to zabolet. Než někomu vyznáte city, je vhodné se napřed o daném člověku dozvědět co nejvíce a také s ním jít ven, abyste ho poznali ještě lépe.

Andělská rada: Nespěchejte nikdy, obzvláště ne, jde-li o lásku. Nevěřte nikomu jen proto, že vás k němu něco táhne. Vždy se vás snažíme naučit, že je dobré důvěřovat, ale ne kdekomu na potkání.

Blíženci (21. května – 21. června)

Máte hodně nerealistická očekávání, což vám přináší jen samé neštěstí. Nebuďte tak nároční a budete okamžitě šťastní. Neboť lidé, kteří nemají nic, jsou mnohdy mnohem spokojenější než lidé, kteří mají všechno. Zkuste se jimi inspirovat.

Andělská rada: Je v pořádku cítit se nepochopení. Žádný člověk na světě nesmýšlí stejně jako vy. Jde o vzájemné pochopení, které umožňuje lidem být společenskými tvory.

Rak (22. června – 22. července)

Příliš lpíte na své minulosti. Co bylo, to bylo. Není třeba se trápit něčím, co je již dávno za vámi a neexistuje způsob, jak to změnit. Vaše vzpomínky nyní silně ovlivňují vaše rozhodování. Méně věříte lidem a více si představujete, jak vám všichni chtějí ublížit. Je krajně nepravděpodobné, že například soused se nastěhuje do sousedního bytu či domu jen proto, že vás chce poškodit.

Andělská rada: Osvoboďte svou mysl od toxických úvah. Nijak vám neprospívají a brání vám žít plnohodnotný život.

Nebojte se najít novou lásku
Nebojte si najít novou lásku | Zdroj: dekazigzag / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Myslíte-li na nějakého člověka, kterého jste dlouho neviděli a nemáte důvod, aby vyplňoval vaši mysl, znamená to, že ta dotyčná osoba soustavně myslí na vás. Je čas se s ní spojit, pokud jste se dlouho neviděli, a vyříkat si všechno mezi čtyřma očima – pokud jste se ošklivě pohádali.

Andělská rada: Pokud jste nezadaní, tato osoba může být skvělá partie – avšak napřed se přesvědčte, že sdílíte alespoň tři zájmy.

Panna (23. srpna – 22. září)

Můžete mít problém se mentálně sblížit s jinou osobou. Nejlepší je pokládat otázky a tak zjišťovat, jakou měl daný člověk minulost. Minulost se totiž mnohdy prolíná do přítomnosti. Znáte-li něčí minulost, při troše nabytých zkušeností dokážete určit, jak se zachová v té které situaci.

Andělská rada: Chtít se učit reakce lidí není nic špatného, naopak vám to pomůže lépe zvládat stresové situace a lidem skutečně pomoci.

Váhy (23. září – 23. října)

Dávejte si pozor na to, komu sdělujete své plány. Ne vždy se jedná o přejícího člověka. Pokud bude sobecký, může vám plány vyfouknout, jedná-li se o něco převratného, s čím je spojen okamžitý úspěch. Přestavte si nejhorší možný scénář. Stojí vám to za ten risk?

Andělská rada: Rovnováha mezi soukromým a pracovním životem vám umožní předvídat, jaký člověk je dobrý a naopak kdo se vám pokusí ublížit.

Štír (24. října – 21. listopadu)

S člověkem, se kterým jste se nedávno pohádali, dnes nekomunikujte. Již děláme vše, co je v našich silách, aby dotyčný pochopil, že upřímně litujete toho, co jste mu provedli. Můžete to urychlit tím, že nás požádáte o rychlejší změnu. Čekejte na to, až s vámi bude chtít sám mluvit.

Andělská rada: Vaše pohádání způsobilo vaše nutkání řešit malichernosti. Zkuste odolat své touze všechno komentovat tak negativně.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Budete-li se bedlivě pozorovat, všimnete si negativních změn ve svém chování. Zaměřit se na ně je vaším dnešním údělem. Jak nechcete, aby se k vám ostatní chovali? Zachyťte všechny osobnostní rysy, které jste si vypěstovali v důsledku vzteku, a nahraďte je vhodnějšími.

Andělská rada: Určitě si všímáte, jak se většina lidí mění k horšímu. To ale není důvod být stejní jako oni. Dokažte jim, že vy máte silnou osobnost a bez ohledu na okolnosti jste stále stejní.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pomyslíte na romantiku. Máte-li partnera, zeptejte se ho na jeho názor o vztahu. Může být totiž jiný než váš úhel pohledu. Možná budete překvapeni, kolik problémů nejste schopni vidět. Nepouštějte se s partnerem za jeho názor do hádky. Jste-li nezadaní, pozvěte na rande svou tajnou lásku.

Andělská rada: Začnete-li plánovat společný den, budete tíhnout ke zvyšování hlasu, pokud se partnerovi vaše nápady nebudou zdát dostatečně dobré. Zkuste najít kompromis.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Máte kolem sebe hromadu lidí, kteří vás podporují, ale vy se i tak cítíte osaměle. Trucování není ten nejlepší nápad, když řešení vašich problémů je jednoduché. Vaše lenost a slepost k řešení problémů pouze problémy vrství, neřeší je. Začněte dnes a vaše mysl přestane být tak zatížena.

Andělská rada: Abyste se cítili trochu lépe, můžete se setkat se svými přáteli. Hlavní je nechytat nikoho za každé slovo, které vysloví.

Ryby (19. února – 20. března)

Nemyslete si, že svůj um znáte a nic vás nepřekvapí. Místo toho si doplňte vzdělání, abyste si osvěžili paměť a naučili se něco nového. Vždy je co se učit. Lidský mozek není stavěn na to, aby věděl úplně všechno.

Andělská rada: Přemýšlíte-li o něčem, co nepotřebujete, řekněte této myšlence, že do dané informace vám nic není, a nechte ji opustit vaše tělo.

Zdroj článku:
  • Autorský text