Andělská poselství na neděli: Raci, někteří lidé si nezaslouží druhou šanci, Berani, zaměřte se na budoucnost

Andělská poselství na neděli: Raci, někteří lidé si nezaslouží druhou šanci, Berani, zaměřte se na budoucnost
Velkorysost je jedna z nejcennějších vlastností, které můžeme mít. Není to nic těžkého. Možná si říkáte, že vy byste nepustili nikomu jinému ani korunu a ani se nevzdali žádné z vašich oblíbených věcí. Velkorysost je naštěstí vlastnost, kterou podle andělů můžeme získat v jakémkoli věku. Jak na to?

Andělé nám vštěpují, že nic není nemožné. Opustit sobeckost a kultivovat velkorysost je velmi jednoduché. Čím více dáme, tím menší má pro nás náš majetek hodnotu. To znamená, že můžeme dát jen pár korun a příště budeme chtít dát víc. Takto se nadobro zbavíme sobeckosti. Andělé ale zároveň důrazně zmiňují, abychom bezhlavě nerozdávali a pečlivě si vybírali lidi, které takto obdarujeme. Co dalšího andělé sdělují vám?

Beran (21. března – 19. dubna)

Dojdou-li vám plány, představte si svou budoucnost a chvilku v ní stravte. Jaká je? Jste nyní na dobré cestě, aby se naplnila? Možná musíte něco udělat pro to, abyste se později měli lépe. Také je vhodné najít lidi, kteří vás dokážou navést na správnou cestu nehledě na to, jak hodně si myslíte, že to zvládnete sami.

Andělská rada: Své výdaje trochu přizpůsobte vaší vizi budoucnosti, ale nechoďte do extrémů. Kupte si něco malého, zbytek může počkat do další výplaty. Investuje moudře, ne impulzivně.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nejste-li spokojeni s tím, jak jste vnímáni okolím, může to být tím, že vaše chování neodráží toho milého člověka, kterým jste uvnitř. Zkuste trochu poupravit své reakce. Dobré přátele nezískáte, když se ke všemu budete stavět odmítavě. Buďte sami sebou a ti správní přátelé se objeví již brzy.

Andělská rada: Vždy, když zatoužíte vyčnívat z davu, rozmyslete si, zda je to dobrý nápad. Je to proto, abyste někoho zaujali, nebo proto, že to tak cítíte? Nenechte nikoho, aby ovládal váš život, byť pasivně.

Blíženci (21. května – 21. června)

Cesty osudu jsou nevyzpytatelné. Nechte se jimi vést, pokud si myslíte, že si s vámi osud pouze zahrává. Nikdy se vám nestane nic, co by vás stáhlo na úplné dno. Cest máte předurčeno hned několik, záleží jen na vás, kterou se vydáte. Nechte se vést svou intuicí, ta ví, co je pro vás nejlepší.

Andělská rada: Touha po dobrodružství či malém výletu se neobjevuje jen tak. Máte předurčeno naučit se něco nového, proto se nebraňte novým možnostem a vyjděte jim vstříc s otevřenou náručí.

Rak (22. června – 22. července)

Zdrženlivost je dobrý způsob, jak být více opatrní. Některým lidem nemůžete věřit, obzvláště pokud jste jim již dali druhou šanci a oni vás zklamali. Jistě, každý se může napravit, pokud chce, někteří lidé se ale zdržují ve vaší přítomnosti, aby čerpali výhody na váš vlastní úkor.

Andělská rada: Připravte se odpustit lidem, kteří si vaše odpuštění zaslouží. Vzpomeňte si na situaci, v níž vás zklamali, a na základě toho si pro ně přichystejte zkoušku, která potvrdí či vyvrátí jejich tvrzení, že se napravili.

Buďte opatrní na lidi kolem sebe, některým se už nedá věřit, obzvláště pokud už vás jednou zklamali
Buďte opatrní na lidi kolem sebe, některým se už nedá věřit, obzvláště pokud už vás jednou zklamali | Zdroj: IgorVetushko / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Zaměřte se na své nejbližší vztahy. Vaše názory jsou možná zastaralé. Všímejte si, zda je vše tak v pořádku či tak špatné, jak si myslíte vy. Ptejte se na názor daného člověka. Ne však podezřívavě. Místo toho projevte svou starost o budoucnost vztahu, na kterém vám hodně záleží.

Andělská rada: Někteří lidé si mohou pomyslet, že jste divní. To je v pořádku, neboť žádný člověk nesdílí úplně stejné názory. Přesvědčte tyto jedince, že jednáte i v jejich zájmu, ne jen ve svém vlastním.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nikdy není pozdě naučit se novou dovednost. Je skvělé vědět, že nyní víte o něco více než na začátku dne. Nalezněte efektivní způsoby, jak v domácím prostředí zazářit. Je libo maličkost, jakou je nový ubrus, nebo pozvete lidi k sobě domů, aby s vámi shlédli váš oblíbený film? Výběr je jen na vás.

Andělská rada: Neříkejte ne, pokud vám někdo nabídne vzdělávání. Nemusíte si myslet, že se vám to někdy může hodit, ale opak je většinou pravdou. Než abyste později litovali, naučte se něco ještě dnes.

Váhy (23. září – 23. října)

Zkroťte svou nenasytnou stránku, co se týče romantiky. Přestože můžete najít někoho, kdo se s vámi bude scházet příležitostně, ne vždy bude souhlasit s vašimi praktikami, přijdou-li mu podivné. Nemusí to ale říkat nahlas, proto si všímejte mimiky a na jejím základě uhodněte, zda je této osobě příjemné to, co se chystáte udělat.

Andělská rada: Vždy máte příležitost šířit radost. Měli byste se ale zamyslet, zda opravdu šíříte radost či pouze naplňujete druhou osobu strachem. Tyto dva pocity se mohou vystřídat, aniž byste si toho všimli.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vždy dostanete příležitost něco ve svém životě změnit, abyste byli mnohem spokojenější. Nemusíte hledět na jiné lidi, abyste prožili spokojený život plný vědomí, že jste pomohli velkému počtu lidí a nikoho jste neurazili. Můžete si to dokázat tím, že zároveň pomůžete jinému člověku.

Andělská rada: Jste zvyklí na to, že vaše návrhy na zlepšení života někoho jiného jsou někdy tak radikální, že dotyčnému se do této změny nechce. V jeho zájmu dohlédněte na to, aby svůj život zlepšil.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Chcete-li napravovat své poničené vztahy, začněte se sousedy. Existuje totiž velká pravděpodobnost, že jste některého nedávno naštvali, ať už rušením nočního klidu či tím, že jste mu řekli něco špatného, přestože jste to nemysleli vážně. Udělejte dotyčnému radost a odemknete bránu k usmíření.

Andělská rada: Občas jste příliš impulzivní. Vadí to nejen vašemu okolí, ale také vám samotným. Zjistěte, co vaši impulzivnost vyvolává, a zkuste se příště více ovládnout.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vymýšlení finančních strategií u vás není nic neobvyklého. Pokuste se udělat to jinak, tak, abyste tentokrát byli s výsledkem spokojeni delší dobu. Hlavní je hlídat si své finance, investice do podnikání či do kurzu nemusí být tak skvělá, jak se vám na první pohled může zdát.

Andělská rada: Zbytečně neriskujte. Nedělejte nic, co by se mohlo zvrtnout něco špatného. Ačkoli si to nepřipouštíte, děje se to často. Zkoušení nových věcí se vyplatí, když víte, že vám přinesou pozitivní změnu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vedete úspěšný život, pouze se neustále podceňujete. Všimněte si všech svých úspěchů místo toho, abyste se srovnávali s jinými lidmi a všímali si pouze jejich úspěchů a svých neúspěchů. Váš život je převážně pozitivní, proto se oprostěte od svého neštěstí a začněte si užívat šťastné chvíle.

Andělská rada: Nesoutěžte s ostatními lidmi, soutěžte pouze sami se sebou. Vy jste na své vlastní cestě osudu a jediný člověk, koho byste měli překonávat, jste vy sami.

Ryby (19. února – 20. března)

Nemyslete si, že stárnete. Jste tak mladí, jak se cítíte. Po důkladném zvážení všech okolností zjistíte, že neexistuje nic, s čím byste nemohli začít nyní. Možná jste si přáli začít dříve, ale nebyla vhodná chvíle. Dnes to změňte, podnikněte malý krůček k tomu, abyste v budoucnu byli šťastnější.

Andělská rada: Nejlepší postup pro váš dnešní den je nechat věci plynout volným tempem a změnit jen malé detaily. Co máte udělat potom, vám bude plně odkryto později.

Zdroj článku:
  • Autorský text