Andělská poselství na čtvrtek: Váhy, popovídejte si s někým o vašem pokroku, Štíři, dnes vás bude bavit kreativně zaměřená práce

Andělská poselství na čtvrtek: Váhy, popovídejte si s někým o vašem pokroku, Štíři, dnes vás bude bavit kreativně zaměřená práce
Je důležité neubližovat nikomu na tomto světě, chceme-li se stát lepším člověkem. Andělé se domnívají, že spousta z nás myslí na druhé, ale existuje člověk, kterému ubližujeme nadále. Jsme to my sami, my trpíme nejvíce, aby se ostatní měli dobře.

Andělé důrazně doporučují, abychom všechny brali stejnou měrou. To znamená, že bychom se k sobě samým měli chovat stejně dobře jako k ostatním. Pokud se ostatní trápí, co uděláme? Budeme nečinně přihlížet nebo uděláme něco pro jejich štěstí? Tak proč se trápíme, pokud jsme nešťastní? Je mnohem jednodušší udělat něco dobrého pro sebe, poněvadž víme, co nám udělá radost. Využijme toho. Není to sobectví, pokud se to stane jednou za čas, jen abychom netrpěli. Také si můžete přečíst své andělské poselství pro dnešní den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Závazky vám většinou mnohé neříkají. Někdy něco slíbíte a potom na to zapomenete. Proto se nemůžete divit, když ve vašem volném čase za vámi přijde několik lidí s tím, že pro ně máte něco udělat. Zkuste více vnímat, co vám ostatní říkají, a příště nebudete tolik překvapeni.

Andělská rada: Buďte si jistější ve svých záměrech a v tom, co skutečně uděláte. Nejistota je to, co vám znemožňuje odmítnout udělat něco, co dělat nechcete. Okamžitá upřímnost je lepší než plané sliby.

Býk (20. dubna – 20. května)

Některé vaše úkoly, které jste rozdělali před několika měsíci, stále zůstávají nedodělány. Může jít o pracovní záležitosti, ale také o závazky vůči rodině či přátelům. Vyhraďte si čas na jejich dokončení, aby vás nestrašily následující měsíce. Jednou nastane čas, kdy jejich nedokončení bude vadit.

Andělská rada: Ve vašich přátelských řadách je spousta lidí, kteří by vám rádi pomohli, ale nedostávají příležitost. Všechno nemusíte udělat sami, aby výsledek byl perfektní.

Blíženci (21. května – 21. června)

Někdy máte chvilky, kdy se cítíte jako pravý vůdce, který společně s ostatními dokáže změnit svět, ale ostatní lidé vás tak neberou. Dnes nastane opak. Vaše skvělé nápady je třeba zrealizovat, přestože se vám chtít nemusí. Přesto to zkuste, za zkoušku totiž nic nedáte.

Andělská rada: Máte určitou kreativní vizi, tak jí využijte. Nebojte se konfrontace, naopak ji vyvolejte, bude-li třeba a poslouží-li to zájmu někoho slabšího. Také si více všímejte detailů.

Rak (22. června – 22. července)

Zkuste vstát o chvilku dříve a vychutnat si snídani bohatou na živiny. Možná vám to přijde jako zbytečná ztráta času, ale ve skutečnosti je to snadná cesta, jak si začít užívat života naplno a mít radost i z těch nejmenších detailů. To povede k velkému nárůstu pozitivity.

Andělská rada: Budete-li mít větší radost, žádná potíž se nebude zdát jako nevyřešitelný problém. Naopak, naučíte se, že žádný problém není velký natolik, aby se nedal vyřešit.

Zkuste někdy vstát dříve a vychutnat si bohatou snídani
Zkuste někdy vstát dříve a vychutnat si bohatou snídani | Zdroj: monticello / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Máte-li nutkání poznávat nové lidi, začněte již ráno. V tuto dobu máte nejlepší šanci ukázat, že jste pohodový typ člověka, který nevstává levou nohou z postele. Inspirujte ostatní prostřednictvím vašich oblíbených citátů či se procházejte s úsměvem na tváři a vytvářejte neškodné vtípky.

Andělská rada: Lidé se k vám budou spíše vracet, když nebudete nadávat na všechno, co vám zhatí vaše plány. Ve všem hledejte to dobré a nenechte negativní emoce, aby vás zcela ovládaly.

Panna (23. srpna – 22. září)

Všimnete-li si pochybení někoho jiného a víte-li, že dotyčný si své chyby dosud není vědom, nemlčte. Zajděte za tímto člověkem a přátelským tónem ho upozorněte, že něco udělal špatně. Nekritizujte ho, chyby totiž občas dělá každý. Také oceňte snahu tohoto člověka udělat něco pořádně.

Andělská rada: Lidé, kteří svou práci dělají nedokonale, nemusejí nutně být líní či mít vše brzy hotové s hromadou chyb. Většinou si pouze neuvědomují, že chybují. Potřebují vaši pomoc.

Váhy (23. září – 23. října)

Pracovali jste více než dost. Nyní pro vás bude lepší popovídat si s někým o vašem dosavadním úspěchu. Přestože jste si toho nemuseli všimnout, po malých krůčcích jste udělali velký kus práce. Ohlédněte se týden zpátky a zjistíte, že nyní jste mnohem více připraveni dosáhnout svého cíle.

Andělská rada: Promluvte si také se všemi kolegy, s nimiž spolupracujete na svém velkém projektu. Zajímejte se, zda všechno stíhají, zda jim jejich náplň práce vyhovuje či zda nepotřebují den volno.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Dnešní práce, kterou uděláte, by měla být obzvláště kreativního rázu. Budete mít silnou motivaci pracovat a nic vás nezastaví, proto se na to důkladně připravte a připravte si seznam, který vaši produktivitu ještě zvýší. Zaměřte se na své nápady z minulých dnů a zahrňte je do tohoto seznamu.

Andělská rada: Zkuste si najít čas na pomoc jiným lidem. Na první pohled vás to zbrzdí ve vaší vlastní práci, ale ve skutečnosti vás to naplní pozitivitou a odhodláním věnovat práci plnou pozornost.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Ne vždy je zapotřebí bavit se se všemi ostatními lidmi v okolí, zejména pokud mají práci nebo upírají svou pozornost k něčemu jinému. Mají-li navíc během vašeho rozhovoru telefon v ruce, zřejmě si povídat nechtějí. Nenuťte se za každou cenu prolomit ticho.

Andělská rada: Věnujte se svým povinnostem a potom se setkejte s lidmi, kteří vaši přítomnost ocení. Dobří přátelé vám poskytnou větší spokojenost než neznámí lidé, kteří si s vámi nemají o čem povídat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vstoupí-li do vaší práce něco pro vás důležitějšího, nezbývá než přenechat práci na další den. Netrhejte své vztahy s jinými lidmi na kusy. Občas pochopí, že nemáte čas, ale pokud se takto budete vymlouvat příliš často, jednou můžete přijít o ten nejlepší vztah, který jste kdy měli.

Andělská rada: Každý vztah je jedinečná příležitost. Nikdy nepotkáte úplně stejného člověka. Jakmile se vztah rozpadne, těžko se napravuje, pokud to vůbec je možné. Myslete proto na své přátele a alespoň se jim ozvěte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Práce patří do zaměstnání a zábava patří buď domů nebo na čas pauzy. Nemíchejte práci se zábavou, pokud váš nadřízený je nedaleko. Snažte se na práci soustředit a všechny myšlenky, které s prací nesouvisejí, nechte odplout, aniž byste se na ně zaměřili. Stanete se mnohem produktivnějšími.

Andělská rada: Jakmile si začnete všímat, že práce vám jde lépe od ruky a máte ji mnohem dříve hotovou, budete se mnohem více bavit samotnou náplní vašeho zaměstnání.

Ryby (19. února – 20. března)

Neanalyzujte svou situaci jako něco, co bylo předurčeno, aby vám působilo jen problémy. Zaměřte se na to, co jste udělali špatně, a buďte k sobě upřímní. Kdybyste nic špatně neudělali, tato situace, která vás má poučit, by nikdy nevznikla.

Andělská rada: Nejste sami, kdo dělá chyby. Vaše největší chyba je ale nepřiznat si vinu. Zkuste nebýt tak zaujatí a již brzy přijdete na to, co je potřeba změnit, abyste se netrápili.

Zdroj článku:
  • Autorský text