Andělská poselství na čtvrtek: Ryby, věnujte plnou pozornost své činnosti, Berani, pozor na neupřímnost

Andělská poselství na čtvrtek: Ryby, věnujte plnou pozornost své činnosti, Berani, pozor na neupřímnost
Andělé se nám snaží předat moudro, že bychom se neměli nechat unést slovy jiných lidí. A to jak v pozitivním, tak v negativním duchu. Dostává-li se nám pochvaly, neměli bychom dovolit, aby nám to stouplo do hlavy. Pokud nás někdo kritizuje, nemělo by nás to rozesmutnit.

Poučení je to, co bychom si měli odnést z kritiky naší osoby, nikoli smutek, vztek a stres. Nedovolme proto, aby nám tyto emoce zatemnily mysl. Je dobré myslet na něco pozitivního. Ovšem jak již zaznělo výše, neměli bychom dovolit pýše, aby vystřídala negativní emoce. Andělé nám pomáhají udržet určitou rovnováhu. A to nejen tím, že nás hlídají, ale také skrze jejich poselství. Přečtěte si, co by vám rádi sdělili ve čtvrtek.

Beran (21. března – 19. dubna)

Zamilovat se do někoho je něco jiného než být ochotni s ním strávit zbytek života. Zamilování je stav, kdy vás na druhém člověku něco přitahuje, ale ne vždy dojde k citovému propojení natrvalo. Proto, obzvláště máte-li jiného partnera, není moudré nic uspěchat. Nad láskou je potřeba více přemýšlet.

Andělská rada: Za všech okolností buďte k tomu druhému upřímní. Nemá cenu hrát si na něco, co nejste, protože jednou stejně dojde k odhalení celé pravdy.

Býk (20. dubna – 20. května)

Změny se dějí, plánované i ty nečekané. Naštěstí spousta z nich je skvělá, proto ty nepříjemnější je lepší přetrpět a jít dál. Co je vám odebráno na straně jedné, vám bude přidáno na straně druhé. Plány se budou ubírat směrem, jakým chcete, když budete k ostatním stejně milí jako oni k vám.

Andělská rada: Nebuďte pasivně agresivní. Chcete-li někomu vyčíst jeho chybu, používejte upřímná slova, nikoli činy, které mají dotyčnému naznačit, že dělá něco špatně.

Blíženci (21. května – 21. června)

Máte jedinečnou schopnost vidět problémy z více úhlů pohledu. Využívejte svůj dar, abyste problémy nejen řešili efektivněji, ale také jim předcházeli. Pokud vám problémy způsobuje jeden člověk, který neudrží tajemství, v jeho přítomnosti je lepší mlčet než se později vztekat.

Andělská rada: Za poslední půlrok jste se pilně věnovali svému velkému projektu. Nyní do sebe všechno začíná zapadat. Pokud jste si toho nevšimli, pilujte vděčnost k malým pozitivním detailům.

Rak (22. června – 22. července)

Život by měl být více o zábavě než o nudných povinnostech. Děláte-li proto něco, co vás absolutně nebaví a nutí vás to pouze přežívat, je načase udělat něco pro to, abyste to nemuseli dělat tak dlouhou dobu. Zejména pokud jde o zaměstnání, můžete se kdykoli poohlédnout po jiném, což povede k ukončení toho stávajícího.

Andělská rada: Vaše nápady jsou nečekaného rázu, a proto máte dojem, že na nich nezáleží. Opak je pravdou. Vše, co vám vaše podvědomí sděluje, vám má pomoci zlepšit svůj život.

Jestliže Vás stávající zaměstnání opravdu nebaví, je čas ho změnit
Jestliže Vás stávající zaměstnání opravdu nebaví, je čas ho změnit | Zdroj: deagreez1 / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Počkejte na vhodnou chvíli, během níž můžete celému světu dokázat, co ve vás je. Těchto příležitostí je každý den plno a dnešek jejich počet ještě navyšuje. Není to jen předvádění se, jelikož nechcete za každou cenu ostatním vnutit, co všechno dokážete. Nebojte se pomoci lidem, když jste na řešení jejich problémů ti praví.

Andělská rada: Máte-li zkušenosti, které můžete ostatním předat, nebojte se podělit se se svými úspěchy. Nezapomeňte nakonec přidat poučení, které si ostatní mají z vašeho projevu odnést.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nemůžete-li dlouhodobě vyřešit nepříjemnou záležitost, zkuste to dnes jinak. Místo abyste se na problém plně zaměřili, odpoutejte se od něj, jen na dnešek. Jakmile se k němu zítra vrátíte, vaše mysl bude připravena vymyslet vhodné řešení, které pomůže nejen vám, ale také někomu jinému.

Andělská rada: Jste obklopeni lidmi, kteří při vás stojí bez ohledu na to, co podniknete. Zeptejte se, co si myslejí ostatní, a nebuďte tolik připoutaní k lidem z minulosti.

Váhy (23. září – 23. října)

Vychutnávejte si každý okamžik, který nastane, ten dobrý i ten horší. Pozvěte pár přátel, abyste spolu tvořili budoucnost, na kterou budete všichni právem hrdí. Nemáte-li nikoho, komu byste důvěřovali tak hodně, můžete se vydat cestou vlka samotáře a měnit svět na vlastní pěst.

Andělská rada: K lidem, s nimiž se chystáte spolupracovat, byste měli chovat určitou důvěru. Nabízet jim spolupráci jen proto, že jste se setkali v minulosti, není dobrý nápad.

Štír (24. října – 21. listopadu)

V závislosti na tom, nakolik se zaměříte na naplnění svého plánu, budete buď plně spokojeni či plně nespokojeni. Najděte poučení v každé chybě, které se dopustíte. Jste-li dlouhodobě nespokojení se svou prací, vymyslete změny, které situaci zlepší, a tvrdě na nich pracujte.

Andělská rada: Nenechte si nic líbit. Ne že byste se měli hádat se všemi jen proto, že se na vás špatně podívají, avšak pokud se vám něco nelíbí, argumentujte těmi správnými slovy.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Upřímnost se cení. Říkejte to, co máte na srdci, ale nezapomeňte být taktní. Zkuste si svou myšlenku říci v duchu. Urazilo by vás to, co jste si právě řekli, nebo by vás to potěšilo? Teprve až si budete úplně jisti, že nikoho neurazíte, sdělte všem své myšlenky.

Andělská rada: Sněte o všem, co si zamanete, a své sny poté proměňte v realitu. Neexistují žádné hranice, které byste nedokázali překonat, pokud svému snu opravdu věříte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nemusíte čekat na Valentýna, abyste někomu vyznali lásku. Stravte nějaký čas přemýšlením, co můžete udělat pro partnera či člověka, který se vám líbí. Vzájemná komunikace je vše, co potřebujete, pokud hledáte inspiraci. Nemluvte z cesty, upřímně dané osobě sdělte, jak si představujete váš společný vztah.

Andělská rada: Využijte svou touhu být milováni k tomu, abyste upevnili vztah. Nezapomeňte sdělit, co všechno pro vás druhá osoba znamená a proč si jí tolik vážíte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vyjádřete vše, co si o ostatních lidech myslíte. Nepomlouvejte, mluvte upřímně přímo k osobě, které se to týká. Nechtějte započít hádku, místo toho tuto konverzaci berte jako něco, co by mělo vyřešit všechny vaše vztahové problémy. Berte ohled na city druhých.

Andělská rada: Ohledně všech vztahů se rozhodujte moudře. Nemá-li vám druhý člověk co nabídnout, nemá cenu se trápit, ale před samotným rozhodnutím se ujistěte, že neuděláte osudnou chybu.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše úsilí se začne vyplácet, až přestanete během práce komunikovat se svými přáteli na sociálních sítích nebo si číst různé novinky jen proto, abyste se zabavili. Poslech je také dobré zpříjemnění práce jen do chvíle, než k němu upoutáte více pozornosti než k samotné práci.

Andělská rada: Odpočiňte si od práce, pokud ztrácíte pozornost, ale více času věnujte samotné práci než zábavě. Jedině tak své povinnosti uděláte pořádně a včas zároveň.

Zdroj článku:
  • Autorský text