Tato 3 znamení najdou v příštím týdnu pravou lásku

Tato 3 znamení najdou v příštím týdnu pravou lásku
Prožíváte těžké období a zajímá vás, kdy konečně nastane změna a váš osud se obrátí na tu světlejší stranu? Chcete už konečně potkat toho pravého a zajímá vás, zda na to bude příští týden vhodná doba? Pojďte se s námi potěšit a zjistit, pro která znamení bude příští týden zlomový.

Pravou lásku chce alespoň jednou v životě potkat každý, ale je jasné, že ne každý může mít to štěstí, zvláště ne každý den. Dnes se proto podíváme na to, pro jaká tři znamení bude příští týden potkání té pravé a jediné lásky nepravděpodobnější. A hlavně, co máte dělat, aby potkání lásky bylo co nepravděpodobnější.

Beran (21.3.-20.4.)

Berani jsou od přírody plni vášně, a to vám bude v příštím týdnu hrát do karet. Vaše vášnivá povaha bude pro ostatní okouzlující a nápadníci/nápadnice na sebe nenechají dlouho čekat. Nesnažte se však příliš. Mohli byste své budoucí nápadníky nepříjemně zastrašit a najití pravé lásky by se u vás tak mohlo odložit na neurčito.

Nejpravděpodobnější místo, kde najdete svoji lásku, je ve společnosti více lidí. Nejvíce se nám tak nabízí klub nebo bar, kde budete mít dostatek prostoru k tomu se projevit a zároveň se zamilovat. Každému člověku totiž imponuje energický člověk plný života, který si je sám sebou jistý.

Blíženci (22.5.-21.6.)

Blíženci budou mít v tomto týdnu štěstí nejenom na románek, ale i na najití toho pravého/té pravé. Pokud patříte mezi ty romantické z nás, jistě nám dáte za pravdu, že nejlepší scéna z romantických filmů je ta, kdy se dva potkají a na první pohled vědí, že našli toho pravého. Zdá se to až neuvěřitelně, ale přesně toto vás příští týden může potkat.

Pokud půjdete lásce naproti, je spíše vyloučené, že ji nepotkáte než opačně. Láska na vás však nebude čekat v klubu nebo na nějakém přeplněném místě. Největší šanci na ni budete mít na místech jako je park nebo volná příroda. Váš vysněný partner bude totiž zapálený do přírody a rád ho zde také bude trávit. Proto už dál neseďte doma a vyrazte do parku. Prospěje to nejenom vaší lásce, ale i vašemu zdraví, a to se vyplatí.

Panna (23.8.-22.9.)

Na panny čeká láska v podobě někoho blízkého. Možná to bude váš dlouhodobý kamarád, kterého jste již několikrát odmítli nebo nějaký kamarád/kamarádka od známé. Ať tak či tak, láska na vás čeká doslova za rohem.

Pokud máte nebo jste měli narozeni, nezdráhejte se uspořádat nějaké to setkání, ať se můžete se všemi potencionálními přáteli po delší době setkat. Samozřejmě by vám lásku mohla dohodit sama známá, ale pokud se do akce pustíte sami, věřte, že sladká odměna v podobě lásky vás nemine. A co víc, z krátkého románku se může stát dlouhodobý vztah.

 A pokud vás neláká myšlenka randění s kamarádem, vzpomeňte si na to, jak jste se již několikrát spálili s někým neznámým. Není proto lepší začít lovit ve známých vodách?

Zdroj článku:
  • Autorský text