5 znamení zvěrokruhu, která se ve vztahu vztekají jako děti

5 znamení zvěrokruhu, která se ve vztahu vztekají jako děti
Dlouhodobější vztah přináší nejen radost, ale také odkrývá mnoho starostí a problémů, poněvadž každý člověk je jiný. Co děláte, když se Vám ve vztahu zrovna nedaří? Zkontrolujte si, zda patříte mezi lidi, kteří se chovají téměř iracionálně, pokud se vztah ubírá jiným směrem, než jak by si představovali.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vztekáte se vždy, když se Vám zrovna nedaří. Váš vztah tímto značně trpí. Pokud dostanete svou otřesnou náladu, je s Vámi téměř k nevydržení. Jakmile dostanete svůj záchvat vzteku, neexistuje nic, čím by Vás partner mohl uklidnit – dokonce ani Vaše nejoblíbenější jídlo Vás neuvede do stavu klidu. Vždy partnerovi něco vyčtete, zacházíte také do minulosti, aby se seznam jeho chyb nevyčerpal brzy.

Blíženci (21. května – 21. června)

Trpíte výkyvy nálad. Váš partner nikdy neví, co ho čeká, jakmile ráno otevře oči. Také máte sklon se psychicky zhroutit, jakmile se Vám nedaří. To mimo jiné znamená, že pokud partner nejedná podle Vašeho očekávání a Vy v tu chvíli získáte svou horší náladu (tu dostáváte vždy, když se schyluje k hádce), dokážete se vztekat, dokonce i mlátit věcmi kolem sebe, dokud Vám Váš miláček, který se nyní stal Vaším sokem, nevyhoví.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Ničíte svůj vztah každým výkyvem své nálady. Taková reakce se od Vás dá předpokládat, nicméně pokud Váš partner ignoruje všechny varovné signály, dokážete se navztekat natolik, že ze vztahu vytvoříte učiněné peklo. Jakmile jste v situaci, kdy neovládáte své chování, přeháníte a zraňujete city partnera.

Panna (23. srpna – 22. září)

Někdy býváte až příliš kritičtí. Pokud se Vám delší dobu nedaří, znamená to pro Vašeho partnera jediné – nejste spokojeni s událostmi ve svém životě a zvyky Vašeho partnera Vám začaly opravdu hodně vadit. Hádky se dostanou na denní pořádek a není s Vámi kloudná řeč. Rozčílit Vás může každá maličkost včetně nezdaru v práci. Bohužel pro Vašeho partnera je ten první, komu si začnete stěžovat a také mu vyčtete všechny maličkosti, které Vás normálně nerozčilují.

Váhy (23. září – 23. října)

Nechcete svého partnera urazit či psychicky zranit, ale pokud se vztah neubírá směrem, jakým byste chtěli, naprosto se partnerovi odcizíte a jste pasivně agresivní. Začnete reagovat naprosto podrážděně. Mnohdy se stanete opravdu přecitlivělými vůči všemu, co se stane ve Vašem okolí, a začnete být na partnera postupně hrubí. Nicméně poté se snažíte vztah napravit, svou chybu si uvědomujete a je Vám to opravdu líto. Jenže to Vám nebrání v tom, být opravdu vzteklí a zároveň děsiví, pokud se Vám momentálně v životě nedaří nebo si myslíte, že partner již ztrácí zájem.

Zdroj článku: