Nejnešťastnější měsíc roku 2023: U Vah je už skoro u konce, Vodnáře teprve čeká

Nejnešťastnější měsíc roku 2023: U Vah je už skoro u konce, Vodnáře teprve čeká
Každý rok probíhá jako na houpačce. Jeden měsíc máte plno energie a vaše plány vycházejí. Další se vše kazí a vy byste nejraději zůstali celé dny v posteli. Nevěšte však hlavu nad tím, že vás něco takového čeká.

Nejde mít veselé chvilky bez těch smutných a bez chyb bychom se nikam neposunuli. Všechny vaše těžké chvilky se snažte brát jako příležitost, která vás má naučit nové věci. Je to jediná cesta, jak zažívat pouze více a více těch hezkých. Uvidíte, že pokud začnete vnímat svět tímto způsobem, vše se změní a vy budete mnohem šťastnější.

Beran (21. 3. –⁠ 21. 4.)

Srpen –⁠ sice je tento měsíc zalitý sluncem, ale vy zářit a sršet energií nebudete. Budete mít pocit, že nemáte vše, co potřebujete, a že vám něco chybí. Možná jde o dlouho kýženou věc nebo problémy ve vašich vztazích. Tak jako tak vás bude tento pocit provázet celým měsícem. Zkuste si uvědomit, že ve skutečnosti nic nepotřebujete, a že tento pocit je zbytečný.

Býk (22. 4. –⁠ 21. 5.)

Září –⁠ pohodové období vystřídá září, kdy s podzimem odejde část vaší síly a vám se nebude dařit žít tak, jak skutečně chcete. Objeví se okolnosti, které vás svazují, a vy se tak nebudete moct zaměřit na sebe samotné. To vás bude vyvádět z rovnováhy a vy se nebudete vůbec cítit ve vaší kůži.

I vaši přátelé si toho budou všímat a budou o vás mít starost. Pokud si s vámi o tom nějaký bude chtít promluvit, měli byste ho vyslechnout.

Blíženci (22. 5. –⁠ 21. 6.)

Prosinec –⁠ tento měsíc můžete očekávat pocity deprese a nespokojenosti. Možná se bude zdát, že se situace v práci nebo ve vztazích nevyvíjí ve váš prospěch. Nebojte se, vše chce svůj čas, ale tento měsíc budete muset vydržet se zaťatými zuby. Nic není napořád a s takovouto mantrou vstupujte do každého nového prosincového dne. 

Rak (22. 6. –⁠ 21. 7.)

Červen –⁠ začátek léta pro vás bude velmi náročný. Čekají vás výzvy, ve kterých se můžete trochu motat. V průběhu června se věci nebudou chtít rozvolnit a vás to začne dusit. Nějakou dobu vám potrvá, než najdete zase svůj vnitřní klid. Do té doby můžete i zkoušet různé způsoby, jak se srovnat, ne všechny vám ale musí vyjít. Nevzdávejte to.

Lev (22. 7. –⁠ 22. 8.)

Říjen –⁠ máte plány, ale vlastně se nedokážete rozhodnout, jestli se do nich pustit, nebo ne. V říjnu však přijdou události, které vás mohou zamotat ještě více. To vám sebere poslední zbytky energie, kterou jste na to měli, a vy si uvědomíte, že se dál bez pauzy nepohnete. Budete muset postupně zvolnit a smířit se s tím, což vám jako Lvům nikdy příliš nešlo.

Panna (23. 8. –⁠ 22. 9.)

Listopad –⁠ celý rok se snažíte dosáhnout svým plánům, chcete po sobě jen to nejlepší, ale nakonec vás to bude vyčerpávat a vy ztratíte svůj původní elán. Stále dokola budete usilovat o to stejné, aniž byste dali prostor vesmíru, aby dělal práci za vás. Jsou ale věci, které nevyřešíte, a nemá smysl se tak jimi zatěžovat. Pokud neustále budete lpět na věcech, nikdy nebudete zcela šťastní. Tohle je něco, na čem byste měli zapracovat.

Váhy (23. 9. –⁠ 23. 2.)

Leden –⁠ ve vaší hlavě vznikne zmatek a vy nebudete vědět, do čeho se pustit dříve. Občas i můžete ztratit racionální náhled a dělat špatná rozhodnutí. Svoje předsevzetí nebudete schopni dodržovat, což vašemu sebevědomí nepřidá.

Budete si muset najít čas na pořádné urovnání myšlenek. Dobře také uděláte, pokud se někomu budete svěřovat, nebo se s ním radit. Druhá osoba má vždy lepší a objektivní pohled na věc. Pomůže vám vidět to, co vy sami přehlížíte.

Manželské štěstí, zdroj: fizkes / Shutterstock

Štír (24. 10. –⁠ 22. 11.)

Květen –⁠ veškerý klid, který jste doposud pociťovali, se v květnu rozplyne a vy pocítíte, jak ztrácíte půdu pod nohama. I ve vztazích vám to bude skřípat a snadno se budou vytvářet různé konflikty. Třeba ale konečně najdete příležitost urovnat nějaký dlouhotrvající spor, který leží ve vaší skříni jako kostlivec, protože je možné, že se znova rozvíří.

Bude ti náročné a možná na tom necháte poslední střípky své energie, ovšem pokud jde o vztah, na kterém vám záleží, měli byste do toho jít.

Střelec (23. 11. –⁠ 21. 12.)

Duben –⁠ na jaře příštího roku si znovu začnete vyčítat, co jste si dlouho zazlívali, ale bylo to uspané hluboko uvnitř vás. Toto poznání se nebude týkat jen tohoto jednoho problému, ale přenesete to i na vše ostatní, takže vás budou pronásledovat nepříjemné pocity v každodenním životě, dokud si to v sobě nevyřešíte.

Samozřejmě by to časem zase samo přešlo, ale pak se to akorát znova vrátí. Sami si tento princip moc dobře uvědomujete, tak raději věnujte svoji energii tomu, aby se tak již nestalo.

Kozoroh (22. 12. –⁠ 20. 1.)

Březen –⁠ dlouho jste se potáceli světem, aniž byste tušili, co vlastně budete dělat, nebo co chcete. V březnu vše vyvrcholí. Pocítíte depresi a nedostatek energie cokoliv dělat. Měli byste zapracovat na poznávání sama sebe, abyste takovým momentům předešli.

Každý máme svoje místo na světě, kde se cítíme dobře, a máme činnost, která nás naplňuje. Možná se budete muset přestat strachovat o finance a začít věřit, že ta radost penězi zaplatit nejde.

Vodnář (21. 1. –⁠ 20. 2.)

Únor –⁠ díky vaší důslednosti trávíte mnoho času nad svou prací, ale plody ještě žádné nevidíte. V únoru pocítíte nedostatek motivace pokračovat pořád stejným tempem, protože už budete potřebovat vidět výsledky svojí práce. Ty jsou velmi důležité pro doplňování vaší energie, možná se tedy můžete zkusit přesunout k menším cílům, které uvidíte hned.

Ryby (21. 2. –⁠ 20. 3.)

Červenec –⁠ běžně si toho na svoje bedra nabíráte velké množství. To vás ale zatěžuje více, než je zdrávo. Bojíte se, abyste vyšli s financemi, a kvůli tomu často ani nemůžete spát. Uděláte dobře, pokud se začnete finančně připravovat s předstihem. Můžete se tak svému smolnému měsíci úplně vyhnout. Znamená to ale uspořádat si svoje myšlenky a začít s odpíráním si zbytečných výdajů.

Zdroj článku:
  • autorský text