Výklad tarotových karet na tento týden: Beranům karty nebudou tento týden přát, Býky čeká radost a spokojenost

Výklad tarotových karet na tento týden: Beranům karty nebudou tento týden přát, Býky čeká radost a spokojenost
Velekněžka? Čtyřka pohárů? Věž? Co znamenají tyto prapodivné názvy? Jsou to symboly tarotových karet, které nám společně s dalšími kartami pomáhají poodhalit naši budoucnost. Pojďme se tedy společně podívat na to, co nás čeká tento týden.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Máte pocit, že se vám nic moc nedaří? Bohužel ani v tomto týdnu vám karty nebudou moc přát, jelikož vaším dominantním tarotem je Krutost. Neházejte flintu do žita a zkuste se postavit svému osudu! Když o problémech víme, je dobré je ihned řešit, samy totiž jen tak od sebe neodezní. Proto nad nimi neplačte a najděte řešení.

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Tyto dny vás díky kartě Deset pohárů čeká láska, radost, spokojenost, a to nejen v práci, ale i doma. Vše se bude vyvíjet tak, jak si budete přát, a ve všem se vám bude dařit. Pokud se rozhodujete, zda jít do nového vztahu, určitě neváhejte, je to pro vás skvělá příležitost, která se vám vyplatí!

Blíženec (21. 5. – 21. 6.)

Připadáte si, že jste na všechny problémy úplně sami? Může za to dominantní karta Sedm pohárů, která vám pořádně zamíchá s vaším osudem! Nepropadejte však beznaději a raději si zajděte někam, kde se pořádně odreagujete. Však ono zase bude lépe.

Rak (22. 6. – 23. 7.)

Když je práce zároveň i tvou zábavou, je to naprosto ideální stav. A to tě právě čeká v tyto dny! Královna mečů ti přinese úspěch, proto je teď ten nejlepší čas k tomu dokončit své projekty, za které budete patřičně odměněni. Těšit se můžete na nové pracovní nabídky, které vás posunou dál a donutí vás za vším udělat tlustou čáru.

Lev (24. 7. – 23. 8.)

Čeká vás krásné setkání s někým z vaší minulosti, může se jednat o nějaké kamarády, ale i dávnou lásku. Toto setkání vás velice obohatí a budete si připadat milovaní. Pokud jste single, zkuste toho využít a svou dávnou lásku opět vzkřísit. Karta Šest pohárů vám dopomůže ke šťastnému konci!

Panna (24. 8. – 23. 9.)

Jen vy moc dobře víte, jak se rozhodnout. I když trochu váháte, ve svém nitru jste již rozhodnutí a je to tak správně. Díky vaší volbě vám brzy začne nový život. Život, na který jste již tak dlouhou dobu čekali. Kombinace tarotových karet je vám příznivě nakloněna.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Poustevník vám radí, abyste se na chvíli stáhli do svého nitra a věnovali se sami sobě. Vyřešte všechny své resty, úkoly a problémy, které již tak dlouhou dobu odkládáte. Odejděte z rušného prostředí, které vás obklopuje, a zavřete se do své bubliny. Nebojte se být sami sebou a věřte svému srdci.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Ať se ve vašem životě děje cokoliv, máte to pod kontrolou, a to zejména díky kartě Mága. Máte dostatek síly a energie k tomu, abyste se vypořádali se vším, co před vás osud postaví. Následujte svůj vnitřní hlas a buďte si jistí, že uspějete!

partnerský vztah, Zdroj: pathdoc / Shutterstock

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Dva poháry vám přinášejí lásku, a tak vás čekají dny plné něhy, štěstí a lahodného opojení. Budete se doslova vznášet na obláčku. Zadaní by si měli dobře promyslet, zda se opravdu jedná o lásku, a pokud ano, tak se ji pokuste co nejrychleji vzkřísit. Nezadní by měli vyrazit do společnosti, jelikož narazíte na toho správného partnera!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Uspořádejte si všechny problémy ve vaší rodině. Císařovna nad vámi bude držet ochranou ruku. Jedná se o rodinnou kartu, proto byste měli co nejvíce času trávit se svými blízkými. Co takhle připravit společný program pro všechny? Večeře, kino nebo výlet je pro tyto dny nejlepší.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Karta Smrti není děsivou kartou. Naopak vám umožní skoncovat se svou minulostí a vydat se novým směrem. Udělejte za vším tlustou čáru a nebojte se změnit svůj život od základu! Neohlížejte se zpět a těšte se na nové okamžiky.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Nelpěte tolik na majetku a začněte si trochu více užívat život! Tyto dny jsou přímo stvořené k tomu, abyste si srovnali veškeré hmotné záležitosti. Karta Čtyř pentaklů je silnou kartou v oblasti financí. Když nebudete peníze tolik řešit, najdou si k vám cestu samy.

Zdroj článku:
  • autorský text