Výklad tarotových karet na tento víkend: Štíři potkají novou a zajímavou osobu, Střelce čeká krásný a klidný víkend

Výklad tarotových karet na tento víkend: Štíři potkají novou a zajímavou osobu, Střelce čeká krásný a klidný víkend
Další víkend je před námi a vy stále nevíte, co byste měli podniknout? Zkuste společně s námi nahlédnout do magických tarotových karet, které vám pomohou odhalit, jakým směrem by se měly ubírat vaše kroky a na co si dát o víkendu pozor!

Beran (21.3. – 20.4.)

Za každé situace budete o víkendu klidní a nic vás nedokáže rozhodit. Karta Spravedlnosti vám navíc dodá nadhled nad banálními záležitostmi. Zkuste trochu vykročit ze svého stereotypu a zažijte o víkendu něco nového. Nová dobrodružství velice kladně přijme i vaše rodina.

Býk (21.4. – 20.5)

Seberte veškerou svou odvahu a vyřešte si věci, které máte právě rozdělané. Pokud jste se s někým pohádali, usmiřte se. Věnujte se také sami sobě a své tvorbě, pracujte na svých plánech a předsevzetích. Karta Sedmička holí vám k tomu dodá kuráž a odvahu.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Eso mečů vám radí, abyste o víkendu vstávali s čistou hlavou a ničím se netrápili. Začněte den zlehka, udělejte si dobrou snídani a naplánujte si různé aktivity se svými nejbližšími. Uvidíte, že si krásně odpočinete a budete otevření novým nápadům, do kterých se s nadšením pustíte hned na začátku týdne.

Rak (22.6. – 23.7.)

Dejte si pozor na své chování. Na některé lidi můžete působit arogantně a namyšleně. Princ holí vás totiž bude povzbuzovat k tomu, abyste úspěšně dokončili všechny své projekty. Při jejich dokončování však lehce půjdete "přes mrtvoly." Pozor tedy na to, aby se vám to naopak nevymstilo.

Lev (24.7. – 23.8.)

Víkend byste podle Velekněze měli trávit se svými nejbližšími, rodinou a přáteli. V těchto vztazích totiž ucítíte nárůst důvěry a spřízněnosti, tak toho využijte. Pokud se na vás někdo obrátí s tím, že potřebuje radu nebo pomoc, neměli byste ho odmítat.

Panna (24.8. – 23.9.)

O víkendu si pozor dejte zejména na to, jak komunikujete s ostatními. Snadno se totiž naštvete a mohli byste říct něco, co vás pak bude mrzet. Vyhněte se tedy zbytečným konfliktům a raději se stáhněte do ústraní. Na druhou stranu vám Princ mečů radí, abyste ale řekli svůj názor ve chvíli, kdy vám bude něco nepříjemné.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Dvojka holí vám doporučuje, abyste se o víkendu věnovali nějaké tvořivé činnosti. Buďte otevřeni novým nápadům a příležitostem a neodmítejte své nejbližší, když za vámi sami přijdou s nějakým návrhem. I když se vám zpočátku nebude moc líbit, nakonec si to užijete.

Štír (24.10. – 22.11.)

O víkendu se vám podaří navázat vztah s novou a zajímavou osobou. Rytíř mečů vás však varuje před lidmi ve vašem okolí. Někdo k vám není zcela upřímný a vy si to brzy uvědomíte. Pokud se někomu chcete s něčím svěřit, tak dobře zvažte, koho si zvolíte. Vypočítaví lidé mohou být i ti, kteří jsou vám blízký.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Čeká vás krásný a klidný víkend. Všechny problémy necháte za sebou a užijete si zasloužený odpočinek. Desítka pohárů vám odkrývá, že se setkáte s někým, koho jste již delší dobu neviděli. Co takhle jít osudu naproti a uspořádat nějakou přátelskou sešlost a pozvat ty, se kterými již nejste v kontaktu?

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Poslední dobou jste trochu zoufalí z toho, jakým směrem se ubírá váš život. Máte pocit, že se pořád něčemu musíte podřizovat? Nic nestíháte? O víkendu byste si měli ujasnit své priority a promluvit si se svým partnerem o případných změnách, Osmička mečů vám k tomu dodá kuráž a bude nad vámi držet ochranou ruku.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Rytíř pohárů představuje péči a starost o druhé. Ve chvílích svého volna zkuste překvapit svou rodinu nějakým pěkným, milým gestem a ukažte jim, že vám na nich opravdu záleží. Uvidíte, že si toho budou vážit.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Tarotová Esa s sebou vždy přináší něco nového. Eso pohárů je zaměřené zejména na bohatství, a to nejen materiální, ale i duševní. Zamyslete se nad tím, co právě ve svém životě potřebujete víc a podnikněte k tomu potřebné kroky.

Zdroj článku:
  • Autorský text