Velký partnerský horoskop na jaro: Střelce čeká na jaře velmi spontánní a zvídavé období, Lvi se mohou těšit na příliv sebevědomí a energie

Velký partnerský horoskop na jaro: Střelce čeká na jaře velmi spontánní a zvídavé období, Lvi se mohou těšit na příliv sebevědomí a energie
Jaro přináší nové výzvy a také jisté osvěžení do mnoha aspektů života, včetně partnerských vztahů. Jaro už klepe na vrata a s ním přichází i čas lásky. Podívejte se, co říká astrologie o vašich partnerských vztazích toto jaro.

Partnerský horoskop vám pomůže pochopit, jak se s partnerem vzájemně doplňujete a jakým výzvám budete toto jaro čelit. Můžete se tak lépe pochopit a lépe komunikovat a řešit případné konflikty.

Beran (21. března - 20. dubna)

Berani budou s příchodem jara velmi energičtí a plni elánu, což může být pro jejich vztahy velmi pozitivní. Pokud ve vašem vztahu vládne dlouhodobě spokojenost, budete na jaře dosti vášniví a ochotní věnovat svůj čas a energii svému partnerovi. Avšak pokud se ve vztahu vyskytují problémy, můžete být náchylní k impulzivním a neuváženým reakcím.

Býk (20. dubna - 21. května)

Býci se v jarním období mohou cítit více romanticky naladěni a budou ve svých vztazích hledat stabilitu a bezpečí. Pokud máte to štěstí a máte vedle sebe partnera, který vám poskytuje pocit bezpečí a jistoty, jste velmi oddaní a loajální. Avšak pokud se vztah ocitne v krizi, mohou být Býci velmi tvrdohlaví a náchylní k zadržování emocí.

Blíženci (21. května - 21. června)

Blíženci budou s příchodem jarního období velmi komunikativní a otevření novým zážitkům. Pokud váš partner váš zápal pro komunikaci a nové zážitky sdílí, můžete se těšit na velmi spokojené období. Avšak pokud se vztah stal nudným a jednotvárným, hrozí mu zánik, protože budete náchylní k vyhledávání nových zážitků a nových vztahů.

Rak (21. června - 23. července)

Raci budou na jaře obecně velmi citliví a emocionálně nároční. Pokud váš partner vašim emocím a citům rozumí, zažijete druhé líbánky. Avšak pokud se vztah ocitl v krizi, budete mít tendenci se uzavírat do sebe, a ještě více se s partnerem odcizíte.

Lev (23. července - 23. srpna)

Lvi se mohou těšit na příliv sebevědomí a energie. Jestliže vám partner bude schopen poskytnout potřebnou pozornost a uznání, budete ochotní dělat pro vztah maximum a ten bude jen vzvétat. Avšak pokud se vztah stal náročným a vyžaduje kompromisy, budete naopak náchylní k hádkám a konfliktům.

Vztah vám bude jen vzkvétat
Vztah vám bude jen vzkvétat | Zdroj: sivilla / Shutterstock

Panna (23. srpna - 23. září)

Panny mohou být v jarním období velmi pečlivé a zaměřené na detaily, což může být pro jejich vztahy velmi pozitivní. Pokud se vám podaří najít partnera, který bude sdílet jejich touhu po řádu a organizaci, budete velmi oddaní a loajální. Avšak pokud se vztah stal příliš složitým nebo nepředvídatelným, můžete být náchylní k pocitu úzkosti a nedostatečnosti.

Váhy (23. září - 22. října)

Váhy budou toto jaro nezvykle vyrovnané a zaměřené na harmonii ve svých vztazích. Pokud s vámi váš protějšek tuto touhu po harmonii sdílí, čeká vás velmi romantické a spokojené období . V opačném případě budete mít tendenci se stahovat do sebe a vyhýbat se konfliktům či diskuzím. 

Štír (22. října - 21. listopadu)

Štíři budou v jarních měsících velmi intenzivní a plni vášně. S partnerem tak zažijete velké množství kouzelných chvil. Je-li však váš vztah stal narušený, budete velmi podezřívaví a budete partnera kontrolovat na každém kroku. 

Střelec (21. listopadu - 21. prosince)

Střelce čeká na jaře velmi spontánní a zvídavé období. Pokud máte partnera, který sdílí vaši touhu po dobrodružství, čeká vás nejlepší období roku. V opačném případě budete mít bohužel tendenci se porozhlížet jinde.

Kozoroh (21. prosince - 19. ledna)

Kozorohové budou s příchodem jara velmi cílevědomí a zaměření na úspěch. Tím mohou vaše vztahy trpět. Jak partnerské, tak i ty přátelské. Měli byste se naučit najít rovnováhu a své blízké nezanedbávat.

Vodnář (19. ledna - 19. února)

Vodnáři jsou v jarním období obvykle velmi energičtí a nezávislí, což může být pro jejich partnerské vztahy příležitostí, ale také výzvou. Měli byste věnovat pozornost komunikaci se svým partnerem a být otevření výzvám a novým zážitkům, které mohou vztahu přinést vzrušení a dobrodružství.

Ryby (19. února - 21. března)

Ryby mohou být v jarním období velmi citlivé a romantické. Je důležité, abyste nedovolili, aby vás emoce ovládly, a abyste se naučili zůstat věrní svému vnímání reality. Jen tak budete schopni udržet své vztahy zdravé a vyvážené.

Zdroje článku: