Andělský horoskop na jaro: Váhy se dočkají šťastných změn, finanční hojnost čeká na Střelce

Andělský horoskop na jaro: Váhy se dočkají šťastných změn, finanční hojnost čeká na Střelce
Jaro je nádherné období plné nových začátků. Co krásného čeká na Vás a na co si naopak máte dát pozor? S tím Vám poradí Vaši strážní andělé, kteří se starají o jednotlivá znamení.

Na jaře býváme často plní optimismu. Vše kolem nás pučí a kvete, vzduch svěže voní a slunce je již plné síly. Díky tomu máme i my mnoho energie. Strážní andělé nám radí, jak s touto energií máme naložit, čeho se vyvarovat a na co se můžeme těšit. Podívejte se, jaký vzkaz má pro Vás právě Váš anděl.

Beran (21.3. - 20.4.) 

 Kamael má pro Vás vzkaz: Myslete pozitivně 

Některé životní situace pro Vás mohou být samozřejmě velmi náročné. Potkají Vás také na jaře. Bude ale velmi důležité, abyste nepropadali panice, a naopak se snažili myslet pozitivně. Z této situace vybruslíte jako vítězové, a ještě z ní nakonec vytěžíte něco pro sebe. 

Býk (21.4. - 21.5.) 

Hagiel  má pro Vás vzkaz: Situace se zlepší 

Začátek roku pro Vás byl náročný. Cítíte se vyčerpaní a máte pocit, že stojíte na místě. To se ale brzy změní. Podaří se Vám získat tolik potřebnou energii a Vaše problémy se rázem vyřeší. Dočkáte se tak zaslouženého klidu a odpočinku. 

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

Rafael má pro Vás vzkaz: Zvolte si nový směr 

Na jaře se budete honit za svým cílem. Výsledky ale vidět nebudou. To Vás samozřejmě naštve. Otevřete ale oči. Cíl, který jste si stanovili, pro Vás opravdu není vhodný. Anděl Rafael Vás tak nabádá, abyste přehodnotili svá rozhodnutí a zvolili nový směr. 

Rak (22.6. - 22.7.) 

Gabriel má pro Vás vzkaz: Příležitost 

V nadcházejících měsících na Vás čeká velmi zajímavá příležitost, která Vás může v životě posunout dál. Může se jednat o práci, ale také například změnu bydlení. Nebojte se tuto nabídku přijmout. Nebudete litovat. 

Lev (23.7. - 22.8.) 

Michael má pro Vás vzkaz: Sežeňte si více informací 

Čeká na Vás velké rozhodování. Váš anděl Michael nad Vámi sice drží ochrannou ruku, ale rozhodnou se budete muset Vy. Abyste udělali rozhodnutí správné, musíte si sehnat co nejvíce informací. Skvělým řešením může být například seznam pro a proti. 

Panna (23.8. - 22.9.) 

Rafael má pro Vás vzkaz: Je tu něco lepšího 

Anděl Rafael má pro Vás na jaro velmi důležitý vzkaz. Netrapte se tím, co z Vašeho života odchází. Svůj účel to již splnilo a nastal čas, aby to uvolnilo místo pro něco mnohem lepšího, co Vás učiní šťastnými. A toto štěstí už Vám klepe na dveře. 

Váha (23.9. -23.10.) 

Hagiel má pro Vás vzkaz: Velké šťastné změny 

To, co si již delší dobu přejete, se kvapem blíží. Čekají na Vás velmi pozitivní změny v nejrůznějších životních oblastech. Ať už Vás trápili vztahy, práce, finance, nebo láska, na jaře se dočkáte změn, které budou jako blesk z čistého nebe. 

Štír (24.10. - 22.11.) 

Asrael má pro Vás vzkaz: Není třeba se bát 

Čekají na Vás situace, které Vám možná budou nahánět strach, nebo alespoň drobné obavy. To je ale zbytečné. Anděl Asrael nad Vámi drží ochrannou ruku a postará se o to, aby se Vám dařilo vše, co si přejete.

Střelec (23.11.- 21.12.) 

Zadkiel má pro Vás vzkaz: Hojnost 

Anděl Zadkiel se rozhodl, že Vám na jaře dopřeje obrovskou finanční hojnost. Skvěle se Vám tak může dařit nejen v práci, ale peněz se můžete dočkat také z jiných zdrojů. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

Kassiel má pro Vás vzkaz: Čekejte 

Snažte se na jaře netlačit na pilu. Vše má svůj čas a některé věci opravdu nejde uspěchat. Pokud necháte situaci dozrát, dočkáte se úspěšného a šťastného zakončení, které bude ve Váš prospěch. 

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

Uriel má pro Vás vzkaz: Buďte asertivní 

V jarních měsících se budete muset naučit prosadit se. Okolí na Vás bude vytvářet nátlak, ale Vy se nesmíte dát. Nepodléhejte a raději pevně stůjte za tím, co je pro Vás opravdu důležité. 

Ryby (21.2. - 20.3.) 

Asariela má pro Vás vzkaz: Vyjádřete se jasně 

Na jaře si dejte velký pozor na problémy v komunikaci. Vaše slova nemusí být dobře pochopena a Vy si tak můžete způsobit nepříjemné problémy. Buďte upřímní nejen k sobě, ale také ke svému okolí a přesně definujte to, co cítíte a co chcete sdělit. 

Zdroj článku:
  • Autorský text