Tento týden bude pod vlivem karty Eso pohárů, která přinese Vahám možnost nového začátku a Lvům nárůst kreativního myšlení

Tento týden bude pod vlivem karty Eso pohárů, která přinese Vahám možnost nového začátku a Lvům nárůst kreativního myšlení
Eso pohárů je jednou z nejvíce vítaných karet tarotové sady. Tato karta symbolizuje nové začátky, hluboké emoce, intuici a kreativitu. Během tohoto týdne budete mít výjimečnou příležitost procítit hloubku svých emocí a objevit nové úrovně své kreativity.  Jedná se o jeden z nejmocnějších odkazů na štěstí a spokojenost v tarotu, takže pokud se objeví ve vašem týdnu, můžete očekávat mnoho příležitostí k radosti a štěstí.

Na tento týden je potřeba se dobře připravit. A jak? Buďte připraveni přijmout pozitivně vše, co vám vstoupí do života. To může zahrnovat přijetí nových nápadů, příležitostí, zkušeností, ale také lidí. Udělejte si čas sami pro sebe a zaměřte se na své pocity a emoce. Pokud budete na tento týden dobře připraveni, eso pohárů vám poskytne ideální energetický rámec, abyste své příležitosti co nejlépe využily.

Beran (21.3.–20.4.)

Tento týden vám přinese mnoho nových příležitostí a možností. Úspěšně se vám bude dařit ve vztazích a budete mít štěstí v lásce. Ať už jste svobodní nebo ve vztahu, tato karta vám slibuje harmonii, radost a naplnění. Nebojte se zkusit rande na slepo, budete překvapeni tím, jak vzrušující zkušenost to pro vás bude. 

Býk (21.4.–21.5.)

Potřebujete se zaměřit na své duševní zdraví a pocity. Eso pohárů naznačuje, že byste měli věnovat více času meditaci a sebepoznání. V lásce vás čekají jasné a pozitivní signály, řiďte se jimi. 

Blíženci (22.5.–21.6.)

Pokud jste se cítili vyčerpaní nebo vystresovaní, tato karta naznačuje, že se vám podaří najít klid a vyrovnanost. V lásce se můžete těšit na nový začátek nebo obnovu stávajícího vztahu.

Podaří se Vám najít klid a vyrovnanost
Podaří se Vám najít klid a vyrovnanost | Zdroj: kudla / Shutterstock

Rak (22.6.–22.7.)

Eso pohárů značí nový začátek, hluboké city a kreativitu. Pokud jste nedávno zažili konflikt nebo nedorozumění, nyní se vše vyřeší a nastane klid a mír.

Lev (23.7.–23.8.)

Tento týden můžete očekávat pozitivní změny v osobním životě. Eso pohárů vám do života vnese vlnu kreativity, která vám pomůže začít tvořit něco výjimečného, co zasáhne váš osobní i pracovní život. 

Panna (24.8.–23.9.)

Jste na správné cestě k naplnění svých snů a cílů. Eso pohárů vám přináší radost a štěstí. V partnerské život opět naleznete dlouho očekávaný pocit naplnění a bezpečí.  Pokud jste svobodní, je možné, že vám do života vstoupí nová láska. Eso pohárů naznačuje příchod období harmonie a štěstí. 

Váhy (24.9.–23.10.)

Nový začátek je bezpochyby zde. Nebraňte se změnit své stereotypy a otevřít se nepoznaným zkušenostem. Tato energie vám přinese do života radost a štěstí po kterém tolik toužíte. 

Štír (24.10.–22.11.)

Pokud jste se cítili ztracení nebo zmatení, nyní se vše vyjasní a budete se cítit šťastnější a spokojenější. Otočte svou pozornost z vnějších věcí na vaše nitro a zaměřte se na své potřeby. 

Střelec (23.11.–21.12.)

Je třeba se zaměřit na své pocity a emocionální prožitky. Eso pohárů značí možnost nového začátku a radosti. Pokud jste svobodní, mohlo by se objevit nové romantické setkání, které celý váš život otočí vzhůru nohama. 

Kozoroh (22.12.–20.1.)

Týden pod vlivem Esa pohárů značí plodnost a tvořivost. Pokud jste se cítili ztracení nebo nejistí, nyní přichází období jasnosti a klidu. Jste ve fázi rozkvětu, využijte tuto energii a tvořte. 

Vodnář (21.1.–19.2.)

Budete mít šanci začít znovu a otevřít se novým příležitostem. Eso pohárů přináší radost, štěstí a uspokojení. Pokud jste v poslední době procházeli obtížným obdobím, můžete si oddychnout. Do vašeho života vstoupí harmonie a klid a vy se konečně můžete zaměřit jen sami na sebe. 

Ryby (20.2.–20.3.)

Pokud jste se v poslední době cítili nejistí, Eso pohárů naznačuje, že se brzy vše vyjasní. Tento týden se budete cítit lépe a budete mít příležitost začít znovu, s čistou hlavou a srovnanými myšlenkami. 

Zdroj článku:
  • Autorský text