Jak vypadá vaše špatná nálada v závislosti na vašem znamení zvěrokruhu

Jak vypadá vaše špatná nálada v závislosti na vašem znamení zvěrokruhu
Buďme k sobě upřímní, nikdo není dokonalý a každý občas máme špatnou náladu. Víte ale, že každý z nás špatnou náladu projevuje jinak? Je to tak, a pokud se snažíme svou špatnou náladu skrýt, lidé kolem nás budou zmatení. Podívejte se, jak vypadá vaše špatná nálada.

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste neuvěřitelně sebestřední a děláte to, co obvykle, akorát mnohem intenzivněji – riskujete mnohem více než obvykle a vaše impulzivnost není dobrá ani pro vaše okolí, ani pro vás.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše osobnost se při špatné náladě nijak výrazně nemění. O tom, že by lidé při jednání s vámi měli být opatrnější, napovídá vaše zesílená tvrdohlavost a lenost.

Blíženci (21. května – 21. června)

Neklidnost a těkavost je váš příznak špatné nálady. Začnete soudit lidi, pokud na tom nejste psychicky nejlépe. Lidi kolem sebe kritizujete.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud ostatní lidé uvidí, že přestáváte komunikovat s okolím a izolujete se, je to jasný náznak toho, že vám něco chybí. Dokud bude vaše špatná nálada přetrvávat, s nikým nepromluvíte.

Lev (23. července – 22. srpna)

Při špatné náladě začnete být arogantní a pořváváte na celé širé okolí s cílem, aby si vás někdo všiml. Pokud nemáte nejlepší náladu, pro ostatní je dobré pouze přikyvovat, jinak sklouznete do ještě horší nálady.

Panna (23. srpna – 22. září)

Svou špatnou náladu projevíte pouze v případě, že najdete člověka, který je na tom podobně jako vy. Hned si vezmete řeč a začnete kázat, co dotyčný dělá špatně, ovšem ve svém nitru se cítíte mnohem hůře než dotyčný.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše špatná nálada spočívá v pocitu nedoceněnosti. Pokud se nacházíte v tomto stavu, začnete manipulovat s lidmi, což ve vás vyvolává pocit, že svůj život máte více pod kontrolou.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Během smutnění jste majetničtí, žárliví a tajnůstkářští mnohem více než běžně. Pokud vám někdo v těchto časech zkříží cestu, neberete si servítky u slov, která vypouštíte ze svých úst.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nikdy nejste zlí, dokonce ani v tom nejhorším psychickém stavu. Nicméně jste extrémně hádaví, tudíž byste mohli ranit něčí city.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pokud se vám v životě nedaří, stanete se chladnými. A ne jen tak chladnými, jak se občas okolí jevíte, nyní vaše chladné chování pocítí i naprostý optimista.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaše chování během špatné nálady je destruktivní, a to nejen pro vaše obydlí, ale také pro všechny lidi okolo vás. Kopete kolem sebe, kdykoliv nemáte dobrou náladu.

Ryby (19. února – 20. března)

Jste plni sebelítosti a litujete všeho, co jste ve svém životě udělali. Naštěstí pro vás vám tyto stavy nevydrží dlouho.

Zdroj článku: