Sen o andělovi

Sen o andělovi
Snář říká, že spatření anděla ve snu vám přináší pohodu a klid ve vašich rodinných záležitostech. Máte kolem sebe lidi, na které se můžete spolehnout. Andělé ve snu jsou symbolem dobra a ochrany.

Výkladem snu o andělovi je také čistota a pohoda, kterou ve svém životě máte. Sen o andělovi se vám může zdát také v období, kdy jste velmi neklidní a roztěkaní a děláte životní chyby.

Anděl zjevený ve snu se vám snaží ukázat správnou cestu ke štěstí. Zkuste se zamyslet nad tím, co by vás mohlo v životě učinit šťastnými a co by vás mohlo naplňovat.

Sen o andělovi smrti

Zdálo se vám o andělovi smrti? Znamená to, že se ukončí nějaká situace, která vás trápí. Třeba přestanete kouřit, nebo konečně odejdete z nefunkčního vztahu. Tento sen také ukazuje na část vašeho já, které potlačujete a nechcete aby vyšlo najevo. Nebraňte se a naučte se přijímat a žít s celým vaším já. Zcela jistě vám začnou být některé životní otázky jasnější a najdete správnou cestu.

Uvidíte-li anděla ve snu, v brzkých dnech budete velmi šťastní.

Hovořit s andělem

Jestli s vámi anděl ve snu hovořil, znamená to, že dosáhnete toho, po čem už dlouho toužíte a vaše píle se vám konečně zúročí.

Sen o andělovi s chlebem

Pokud anděl ve vašem snu držel v ruce chléb, znamená to že se setkáte s dobrem.

Stát se andělem ve snu

Když jste se ve snu andělem stali, sen vám symbolizuje, že dosáhnete vysokého postavení a velké úcty. Opět se vaše píle a práce zúročí.

Sen, kde jste andělem vy

Jestliže se vám zdál sen, ve kterém jste byli vy sami andělem, znamená to, že jste udělali nějaký dobrý skutek a jste čestným člověkem.

Jestliže byl anděl ve vašem snu ozařován růžovým světlem, znamená to, že k vám přijde velká láska. Pokud stál anděl v modrém světle, dozvíte se pravdu.