Jak procvičujete svůj mozek v závislosti na vašem znamení zvěrokruhu?

Jak procvičujete svůj mozek v závislosti na vašem znamení zvěrokruhu?
Každý člověk procvičuje svůj mozek. I vy. Možná ale nevíte, jak to děláte, poněvadž to, co děláte, děláte téměř od narození a nikdy by vás nenapadlo, že takto ve skutečnosti trénujete svůj mozek, a hlavně svou paměť. Jaký je váš způsob v závislosti na znamení, v němž jste se narodili?

Beran (21. března – 19. dubna)

Neustále se s někým hádáte. Přestože většinou nejste během svých argumentů příliš spravedliví, v tomto ohledu je to dobře, protože si procvičujete mozek vymýšlením argumentů.

Býk (20. dubna – 20. května)

Stimulujete svůj mozek meditacemi. Najít vnitřní klid vyžaduje obrovské úsilí a je potřeba postupovat po malých krůčcích, ale to není nic, co byste nemohli zvládnout.

Blíženci (21. května – 20. června)

Venku sledujete chování lidí a ukládáte si ho do své paměti, abyste mohli studovat lidi. Jakmile jste sami, obvykle si čtete nebo zaměstnáváte svůj mozek více činnostmi, čímž ho posilujete.

Rak (21. června – 22. července)

Vaší oblíbenou činností je objevování. Rádi objevujete vše nové – udržuje vás to šťastné. Jakmile najdete nové jídlo nebo nový pracovní postup, váš mozek vás donutí to vyzkoušet.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste neustále ve střehu, čímž posilujete sílu vašeho mozku. Neustále vymýšlíte, jak na ostatní pozitivně zapůsobit a jak si udržet jejich pozornost, což vás nutí neustále přemýšlet.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nepotřebujete žádné mentální cvičení, postačí vám přemýšlení u sledování televize. Televizní programy vašemu mozku zaručují dostatečné rozptýlení a spoustu otázek, na něž si musíte odpovědět.

Váhy (23. září – 22. října)

Každý den toužíte po poznání a objevení něco nového. Abyste uspokojili tyto potřeby, začtete se do dobrých fiktivních i vědomostních knih.

zdroj: Katy Hutchinson / Shutterstock

Štír (23. října – 21. listopadu)

Příliš se zajímáte o své koníčky, což je pro vás obrovská výhoda. Neustále procvičujete svůj mozek nejen tímto, ale také vaším přemýšlením, jak dosáhnout požadovaného úspěchu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Svou představivost využíváte každý den a celý den. Tato vaše představivost stojí za procvičováním vašeho mozku, neustále přemýšlíte, co bude a co může být.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Svou mysl a inteligenci procvičujete záměrně. Vyhledáváte hry, u kterých musíte přemýšlet, abyste přišli na řešení. Také rádi luštíte křížovky a řešíte hlavolamy.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Svůj mozek procvičujete tím, že se ztrácíte ve svém imaginárním světě, který je postaven na logice. Rovněž si jen tak pro zábavu píšete různé povídky a později si je čtete a přemýšlíte o nich.

Ryby (19. února – 10. března)

Jste neustále ztraceni ve svých vzpomínkách, což nutí váš mozek soustavně pracovat. Také se rádi znovu díváte na staré filmy, což vás nutí pátrat ve vaší paměti.

Zdroj článku: