Potíže a těžké životní zkoušky v únoru: Pozor na to Panno, Býku, Váho a Raku

Potíže a těžké životní zkoušky v únoru: Pozor na to Panno, Býku, Váho a Raku
Měsíc, který nás většinou zahaluje do své chladné náruče, přináší i srdce , rudé růže a čokoládu do obchodů. Je tu však i podmanivá síla astrologických vlivů.

V tomto období se zdá, že hvězdy ne vždy pozitivně kreslí osudové scénáře a hází stíny na naši cestu životem. Astrologie nám představuje 4 znamení: Pannu, Býka, Váhu a Raka, která se v únoru mohou ocitnout v pohnutých vodách životních potíží a těžkých zkoušek. 

Otevřme brány astrologického světa a zkoumejme, jak se tato znamení vyrovnávají s výzvami, jež přináší tento měsíc plný proměn a zkoušek osudu! 

Panna 23. srpen – 22. září

Toto znamení je známé tím, že je praktické, rozumné a loajální. Jste vynikající přátelé a partneři, zaměstnanci a rodiče. Perfekcionismus je podtržen pečlivostí a cílevědomostí.

Co únor přinese:

Panny se na začátku února budou cítit více jako vyjetá kolej než jako člověk na správné cestě životem. Otřesení může přijít z naprosté opuštěnosti. Panno, stojíš před těžkým životním rozhodnutím, co se lásky týče. Při úplňku, který znamená konec cyklu, se tvůj milostný život pozvedne přesně tím směrem, kterým budeš chtít. Na konci měsíce, tedy 24. února, s romantickou Venuší v odvážném Beranu si připomenete, že ovládáte svůj romantický osud

Rozmysli si řádně, zda chceš být svobodná, zda se chceš vdát, zda mu chceš dát další šanci. Hvězdy se zarovnají, aby ti tento měsíc daly to, co chceš, Panno! Musíš se však rozhodnout. 

Váha 23. září – 23. říjen

Kdo to tu poletuje vzduchem? Přece Váha! Váhy, vy jste známé pro svou touhu být ve společnosti ostatních. Jste extrémně příjemní a čestní lidí, kteří pevně věří v důležitost sociálních vazeb. Jste fascinující a inteligentní jedinci, co mají vždy něco, co mohou předat dál. 

Co únor přinese:

Váhy, budete se muset pořádně obrnit a připravit se, že se při práci sedřete na kost. Bez práce nejsou koláče, takže tvrdá práce přináší bohaté dividendy. V práci tento měsíc strávíte více času než s rodinou, což vás bude stavět do těžké životní zkoušky. Doporučujeme být rozhodný a nebát se, aby příležitosti neproklouzly mezi prsty. Podniku se pod vaší tvrdou prací bude dařit, finance budou neuvěřitelné. Je však jen na vás, co je pro vás důležitější. Jestli to bude kariéra nebo vaši blízcí. 

Nezapomeňte při té tvrdé práci i na jména svých přátel. Tato námaha vám může způsobit i nespavost. Musíte si najít balanc a netrápit se tolik při rozhodování, co je opravdu důležité. 

Rodina se může cítit zanedbávaná a bude od vás chtít více času. To vás ale bude stát velké výdaje. Vaše matka může potřebovat zvláštní péči a pozornost tento měsíc.

Vaše rodina může mít pocit, že je zanedbáváte
Vaše rodina může mít pocit, že je zanedbáváte | Zdroj: stokkete / Depositphotos

Býk 21. duben – 21. květen

Býci, vy máte silnou touhu po sociální stabilitě. Chcete dobrý základ, vidíte budoucnost v rodině a dobré práci. Sklony k extravaganci mohou být plné úžasu v očích cizích, avšak velmi rychle se to může změnit v zděšení. Vaše náchylnost k hněvu a zuřivosti doopravdy kopíruje to silné neporazitelné zvíře – Býka.

Co únor přinese:

Býci, vaše zdraví je ohroženo. Potíže mohou nastat v oblasti příjmu potravy. Můžete trpět žaludečními problémy, střevní chřipkou či průjmem. Věnujte pozornost tomu, čím se stravujete a kolikrát denně jíte. Zda máte dostatečný přísun vitamínů, bílkovin a vlákniny. Potíže nemusí nastat pokud budete obezřetní a budete se chovat ke svému tělu jako k chrámu.

Nadále vám tyto potíže může způsobit i pracovní přetížení. Ve hvězdách vidíme v druhé polovině měsíce dobré finance. Neznamená to však, že máte zapomenout na své zdraví.  Konec měsíce, když se Venuše přesouvá z období Ryb do ohňů Berana, může též znamenat potíž v podobě starých ran. Co není vysvětleno, nemůže být vyřešeno.

Rak 22. červen – 22. červenec

Rak je v pořadí čtvrté znamení zvěrokruhu. Drazí Ráčci, máte tendence býti emocionální, pečující a vysoce intuitivní lidé. Citlivost se může často změnit v nejistotu. Emocionální hloubka je zrcadlem vody, která je vaším symbolem.

Co únor přinese:

Raci, připravte se na měsíc vnitřních proměn. Vše započne novoluním ve Vodnáři, když nový cyklus přinese regeneraci. Můžete mít potíže s komunikací. Se svými kolegy, nadřízenými a převážně se seniory. Pamatujte, jakým člověkem jste byli v minulosti a pamatujte na činy, které vás změnili v tu podobu, kterou máte nyní.

Buďte velmi opatrní a dávejte pozor na to, co říkáte. Nechte se vést podle svých instinktů, nenechávejte žádný prostor pro hádání – to může vést k velkým potížím. Usměrněte vaše myšlenky a nahraďte zmatek robustní jasností.  Novoluní i úplněk budou dny, kdy se vaše nervozita může proměnit ve špatnou komunikaci, která způsobí chaos a potíže. Vyvarujte se jim!