Poselství andělů na víkend: Lvi, následujte své srdce, Váhy, seberte odvahu

Poselství andělů na víkend: Lvi, následujte své srdce, Váhy, seberte odvahu
Andělé jsou nejen všude kolem nás, ale také sídlí v nás samotných. Chováme-li k někomu sympatie, ukazujeme svou mírumilovnou stránku. To je důležité pro naše vlastní štěstí. Čím více se zaměříme na to, aby ostatní byli šťastní, tím jsme spokojenější. A co samotní andělé říkají tento víkend?

Rady andělů jsou vždy hodnotné. Proto se snaží, abychom je vyslechli. Šíří mezi nás lásku, kterou bychom měli my šířit dál. Každý člověk si zaslouží být spokojení. My, naši sousedé i naprosto neznámí lidé. Přečtěte si poselství andělů na tento víkend.

Beran (21. března – 19. dubna)

Přivoláte nás pouhou myšlenkou na nás. Potřebujete-li pomoci, nemusíte nic říkat nahlas. Ve vaší blízkosti je nás tolik, kolik je zapotřebí, abyste byli šťastní. Chcete-li zjistit, jak se mají lidé, s nimiž jste ztratili kontakt, požádejte nás a my vám dáme srozumitelnou zprávu.

Tip: Buď své milované uvidíte ve snu nebo se znenadání zjeví u vašich dveří.

Býk (20. dubna – 20. května)

Důkladně se staráme o dobro těch, kteří vás opustili, ovšem ne svou vinou. Netrápí se, již je jim lépe. Nezapomínáme ani na vás a vaše přátele, kteří dosud žijí – také vy všichni si zasloužíte naši lásku, kterou vám předáváme každým okamžikem.

Tip: Myslíte-li si, že existuje někdo, kdo si zaslouží naši zvýšenou péči, povězte nám o něm.

Blíženci (21. května – 21. června)

Chcete-li zažít úspěch, zkombinujte tuto touhu s touhou po radosti. Tím do svého přání vložíte pozitivní energii, která nám pomůže při plnění vašeho přání. Materiální záležitosti nejsou nedosažitelné, pokud projevíte svůj zájem o jejich naplnění.

Tip: Svěřte se nám, čeho v životě chcete dosáhnout, a my se postaráme, abyste získali to, co si zasloužíte.

Rak (22. června – 22. července)

Dejte si pozor na své fyzické zdraví. Je pravděpodobné, že vás něco začne bolet. Způsobí to vaše psychická vyčerpanost. Spěte o něco déle a vyhraďte si více času na sebe samotné. Oceňujeme, že pomáháte svým příbuzným, ale nyní nedělejte více než je nutné.

Tip: Nechte si udělat masáž zad. Nezáleží na tom, zda si najmete profesionála nebo požádáte někoho, komu plně důvěřujete.

Nezapomínejte na sebe. Myslete na své zdraví!
Nezapomínejte na sebe. Myslete na své zdraví! | Zdroj: Prathankarnpap/ Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Následujte své srdce. Pokud budete řešit věci více rozumně, s rozhodnutími založenými na pocitech, lidé si vás budou více vážit a jejich respekt k vám značně vzroste. Toho využijete zejména tehdy, pokud potřebujete pomoci s něčím pro vás důležitým.

Tip: Vaši přirozenou povahu skrýváte před ostatními, ale pokud ji odkryjete, získáte přátele, kteří si vás budou vážit pro váš charakter.

Panna (23. srpna – 22. září)

Než dojdete do cíle, který jste si stanovili, párkrát se zastavte a obdivujte své pokroky. Vaše ego chce být co nejdříve v cíli, ale vaše duše chce prožívat radost, která vás potká na cestě samotné. Vždy je z čeho se radovat, pokud zaujímáte správný postoj k životu.

Tip: Vždy je na čem pracovat. Přesvědčte se, zda váš způsob žití je ten nejlepší.

Váhy (23. září – 23. října)

Snažíte se jít všem příkladem, ale chybí vám odvaha mít vždy rádi lidi takové, jací skutečně jsou. Nikdo včetně vás není dokonalý. Dokud nebudete schopni cenit si předností ostatních lidí a upřednostňovat je před jejich nedokonalostmi, neposkytnete nikomu skutečnou pomoc.

Tip: Rozhodně nepomáhejte ostatním poukazováním na jejich chyby. Tímto chováním jim pouze přihoršíte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Ceníme si, že si všímáte našich zpráv, které vám zanecháváme na vaší životní cestě. Přejeme si s vámi komunikovat mnohem více, chceme zlepšit váš život stejně jako vy sami. Více na nás myslete, a to i ve chvílích, kdy se vám začne dařit.

Tip: Pouhým poděkováním nám dodáte sílu pokračovat v našem poslání.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Více se zaměřte na podílení se na míru. Víte, co znamená skutečný mír? Trochu ho prostudujte. Jakmile pochopíte jeho pravou podstatu, bude pro vás mnohem snadnější ho prožít a šířit mezi ostatní lidi, kteří si ho opravdu zaslouží.

Tip: Jakmile začnete šířit mír, zjistíte, že se jedná o příjemnou činnost, která má velkou budoucnost.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jste v bezpečí, nikdo vám neublíží. Tento víkend je nejvyšší čas postarat se o ty, které máte rádi. Také oni touží být spokojení, stejně jako jste vy nyní. Šiřte své štěstí po svém okolí, uvidíte, kolik lidí vám poděkuje za vaše milé jednání – a to vždy potěší a zvýší vaši spokojenost.

Tip: Nikoho neodmítejte. Každý člověk je jedinečný a má vám co nabídnout.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaše vnitřní já touží po klidu a míru. Chce prožít klidný a spokojený život, bez negativních emocí, hádek a problémů. Vy jste ta část, která vyvolává spory nebo se jimi nechá vyprovokovat. Nenechte své já trpět. Potřebujete-li usměrnit, požádejte o pomoc nás.

Tip: Ne nadarmo se říká, že naděje umírá poslední. Nepřestávejte věřit, že jednou budete klidný a moudrý člověk.

Ryby (19. února – 20. března)

Vidíme vás takové, jací jste uvnitř. Neodsuzujeme vás za vaše chyby. Nebojte se, že byste nás ztratili. Vždy se snažíme, abyste pocítili naši lásku. Jsou chvíle, kdy se k nám otočíte zády, ale my trpělivě vyčkáváme a čekáme na nejvhodnější příležitost. Vždy se na nás můžete spolehnout.

Tip: Chovejte se k ostatním tak, jak chcete, aby bylo nakládáno s vámi.

Zdroj článku:
  • Autorský text