O čem sní vaše znamení zvěrokruhu nejčastěji: Jsou to peníze, nebo setkání s celebritou, nebo úplně něco jiného?

O čem sní vaše znamení zvěrokruhu nejčastěji: Jsou to peníze, nebo setkání s celebritou, nebo úplně něco jiného?
Každý z nás má své vlastní unikátní sny. Ale věděli jste, že znamení zvěrokruhu, v němž jste se narodili, do jisté míry určuje, o čem se vám bude zdát nejvíce? Je to skutečně tak. Podíváme se, o čem nejčastěji sní vaše znamení zvěrokruhu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Máte soutěživou povahu, tudíž nejčastěji sníte o velké výhře nebo strašlivé prohře. Pravděpodobně také sníte o rychlé a bezohledné jízdě nebo o pronásledování útočníkem, a to kvůli svým sklonům k adrenalinu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Potřebujete mít věci pod kontrolou. Nejčastěji se vám tudíž zdá pád z velkých výšek nebo sledování vypadávání vlasů. Peníze jsou též silným symbolem ve vašich snech, neboť se staráte o bohatství a bezpečnost.

Blíženci (21. května – 21. června)

Musíte se volně pohybovat a cítit se podle svých vlastních podmínek, takže být v pasti nebo útěk před minulostí jsou pravděpodobně hlavními tématy vašich snů. Také rádi poznáváte nové lidi a vaše podvědomí si ve snech pravděpodobně vymýšlí lidi, které jste nikdy nepotkali.

Rak (22. června – 22. července)

Vzhledem k důležitosti rodiny a lásky máte spoustu snů o těhotenství, dětech či zvířatech. Nebýt v bezpečí ve vašem domově je váš velký strach, takže noční můry mohou zahrnovat lupiče nebo vetřelce.

Lev (23. července – 22. srpna)

Máte na mysli slávu a obdiv, a proto s největší pravděpodobností sníte o setkání s celebritou. Sníte také o tom, že budete ponižováni před lidmi, na jejichž názoru vám záleží, nebo že budete ve velkém měřítku zbožňováni. Mohou vám vypadávat zuby.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste milovníkem detailů a váš mozek vytváří neuvěřitelně živé a specifické sny. Sníte o zpoždění. Můžete také snít o tom, že se probudíte a projdete svou běžnou každodenní rutinou.

Váhy (23. září – 23. října)

Skrze svůj pohled na život sníte o tom, že se bláznivě zamilujete nebo vám někdo zlomí srdce. Krása je pro vás také velmi důležitá, a proto můžete také snít o špatném účesu nebo negativním posunu ve vašem vzhledu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Když jste ve vztahu, vaše obavy mohou způsobit, že sníte o podvádění svého partnera nebo o podvádění. Sex je také běžným tématem ve vašich snech, stejně jako koncept smrti.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Není neobvyklé, že sníte o létání nebo návštěvě cizí země. Často se vám také zdá, že uvíznete nebo se ztratíte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše sny zahrnují realizaci nebo ztrátu orientace či kariéry. Možná se vám zdá, že vám vypadnou zuby nebo se objevíte někde nazí. Budete však také snít o tom, že získáte bohatství a moc.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Často sníte o svých přátelích a dělání světa lepším místem. Můžete také snít o selhání ostatních nebo o tom, že vás ostatní ignorují. Technologie je také silnou stránkou vašich snů.

Ryby (19. února – 20. března)

Skrze svou povahu sníte o podivných, fantastických stvořeních. Vaše paranormální spojení vám pomáhají snít o mrtvých milovaných. Avšak s tím, jak emocionální dokážete být, také sníte o utonutí.

 

Zdroje: