V září budou mít býci dostatek energie na vše a štíři se naučí říkat NE! Nahlédněte do tarotových karet

V září budou mít býci dostatek energie na vše a štíři se naučí říkat NE! Nahlédněte do tarotových karet
Láska, štěstí, pracovní úspěchy nebo žal, trápení a smutek? Co nám asi osud přinese v září? Pojďme společně nahlédnout do tarotových karet, jejichž magické obrázky dokážou spřádat naši budoucnost. Blíženci začnou proměňovat své sny na realitu, Panny se zamilují a Ryby by si měly dát pozor na osobu jim velmi blízkou!

Beran (21.3. – 20.4.)

Milí Berani, potřebujete pauzu a odpočinek. Karta Čtyř pohárů vám radí, abyste si oddechli od všeho toho stresu, který zažíváte poslední dny a relaxovali podle svého přání. Nahromaděný stres se totiž může velmi negativně projevit na vašem psychickém i fyzickém zdraví.

Býk (21.4. – 20.5)

Karta Šesti pentaků vám přináší energii, se kterou hravě všechno zvládnete. Dařit se vám bude zejména na poli pracovním a v blízké době vás čeká příjemná finanční odměna. Tato karta je kartou velice materiální a k penězům přijdete opravdu jednoduše. Co si takhle vsadit los?

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Přeměňte své plány na skutečnost. Nyní nastal čas konce snění a pokud po něčem již delší dobu toužíte, dopřejte si to. Díky kartě Císař si skvěle zorganizujete své plány a zbyde vám i nějaký ten čas na odpočinek, který je nesmírně důležitý pro vaše zdraví.

Rak (22.6. – 23.7.)

Raci, následující dny zažijete úspěch a bude se vám dařit. Pravděpodobně dokončíte nějaký ze svých projektů, který vám přinese radost, zadostiučinění i finanční odměnu. Hravě se však pustíte do projektů nových, díky kterým budete mít dobrý pocit sami ze sebe.

Lev (24.7. – 23.8.)

Karta Pěti mečů vás varuje před hádkami a neshodami. Tyto dny se budete cítit nesví a podráždění, o to větší pozor si dejte na to, aby to nepocítilo i vaše okolí. Nejlepší by bylo, kdyby se vám podařilo zalézt někam do ústraní, jít na procházku a vše v klidu vydýchat.

Panna (24.8. – 23.9.)

Pokud jste single, je velmi pravděpodobné, že následující dny potkáte tu pravou osobu. Na prvním rande jiskra sice nepřeskočí, ale vytrvejte a dejte tomu šanci. Díky kartě Eso pohárů je zde velmi vysoká pravděpodobnost toho, že to přejde v dlouhotrvající vztah. Zadaní vzájemně prohloubí svou lásku k sobě.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Je přirozené, že se občas objeví pocity nejistoty, které vás tíží. Ale nelamte si s tím hlavu, jedná se jen o přechodné období. Karta Dvě hole vás totiž přesvědčí o tom, že to, co nyní děláte, děláte správně.

Štír (24.10. – 22.11.)

Milí štíři, naučte se říkat jasné NE a nenechejte se tlačit do něčeho, co vám není příjemné, a to jak ze strany kolegů, tak rodiny. Ukažte slušně lidem své hranice, za které už nejste ochotní jít a uvidíte, že to začnou respektovat. Karta Pěti holí vám k tomu dodá potřebnou energii.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Kolo štěstí je kartou velice pozitivní, která vám do života přinese nové příležitosti a zkušenosti. Je jen na vás, zda se jich chopíte či nikoli. V nedávné době se vám moc nedařilo, a tak to můžete brát i jako nový začátek, který vás trochu rozptýlí.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Karta Deseti pentaklů vám přinese pocity lásky, harmonie a štěstí, užijte si je na maximum. Tyto dny byste měli nejlépe strávit s těmi, na kterých vám nejvíce záleží. Zkuste si naplánovat společně strávené večery, večeři, procházku, kino…

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Milí Vodnáři, karta Pěti pentaků vás varuje před nějakou ztrátou, velmi pravděpodobně ztrátou finanční. Pokud budete podepisovat nějaké smlouvy, dobře si je pročtěte. Nejednejte zbrkle ani v práci a rozmyslete si nabídky, které k vám přicházejí.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Dávejte si pozor na lidi kolem sebe. I když se tváří jako vaši přátelé, není tomu tak. Je zde někdo, kdo vám závidí a chce vás poškodit. Páže mečů vás varuje před tím, že tomuto člověku dokonce vy sami podlehnete a uvěříte mu.

Zdroj článku:
  • Autorský text