Pro která znamení si leden 2023 připravil potíže a těžké životní zkoušky?

Pro která znamení si leden 2023 připravil potíže a těžké životní zkoušky?
Osud si připravil pro čtyři znamení zvěrokruhu poměrně náročný start do nového roku. Patříte mezi znamení, která potrápí náročné životní zkoušky? A jak je zvládnete? 

Mnoha lidem se při slovech „těžká životní zkouška“ ježí chlupy hrůzou. Těžké životní zkoušky ale mají jednu obrovskou výhodu. Pokud v nich úspěšně obstojíte, posunete se v životě o velký kus dál a získáte cenné zkušenosti. Která čtyři znamení tyto zkoušky čekají? Jak budou vypadat? A jaký bude výsledek? 

Beran (21. 3. – 20. 4.) 

V lednu vás čeká boj o lásku. Máte vedle sebe soka/sokyni, která se snaží ukořistit si vaši lásku jen pro sebe. A nebude se štítit použít žádné zbraně. Použít může lži, pomluvy, sexualitu, ale také lítost a pocity vinny. Celá situace pro vás bude velmi náročná a vy budete mít pocit, že tento boj prohráváte. A chvíli to tak opravdu bude vypadat a miska vah se bude naklánět na stranu vašeho protivníka. 

Nakonec ale obdržíte zprávu, která všechno změní. Tato zpráva vám udělá obrovskou radost a změní běh celé situace. Váš protivník totiž udělá zásadní chybu a díky ní se ukáže, že celou dobu pouze lhal. Pokud tedy zachováte klid a nebudete dělat unáhlená rozhodnutí, dočkáte se sladkého vítezství. 

I když vás tento boj unaví, pro váš vztah bude velmi důležitý. Posilní ho a začnete si voji lásku více užívat. 

Váha (23. 9. – 23. 10.) 

Dejte si v lednu obrovský pozor na všechny úřední záležitosti, smlouvy a dokumenty. Podrazit vás může člověk, do kterého byste to nikdy neřekli. Problémem může být úřední osoba, která vás podrazí a způsobí vám velké komplikace. Tento podraz nemusí být za účelem podrazit vás. Tato osoba si může snažit jen ušetřit práci ve spěchu, nebo může být unavená a nepozorná. Vše si proto dobře překontrolujte, a to i v případě, že se úředník/úřednice tváří velmi mile a zkušeně. 

Dobře si překontrolujte také své stávající smlouvy a doklady. Komplikace a problémy může způsobit také propadlý doklad totožnosti nebo řidičského průkazu. Pokud budete obezřetní a svědomití, můžete se těmto problémům vyhnout. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.) 

Leden může být pro některé z vás velmi náročný a plný nečekaných zpráv a výzev. Obezřetní by měli být především ti, kteří mají milenku, nebo se naopak v roli milenky nachází. Je tady totiž velká pravděpodobnost těhotenství. A jelikož se bude jednat o informaci velmi nečekanou, která změní váš život od základů, nebude se jednat o těhotenství plánové. 

Toto těhotenství se bude pravděpodobně týkat osoby z vaší minulosti. Ze začátku nebudete vědět, jak se v této situaci rozhodnout. Budete nerozhodní a hodně ve stresu. Nakonec se ale rozhodne jít do všeho po hlavě a starosti hodit za hlavu. A toto rozhodnutí bude skvělé. Přinese vám totiž velké štěstí. S touto osobou máte totiž velkou naději na spokojený a láskyplný vztah. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) 

Čeká na vás opravdu těžká životní zkouška. Zabrat dostane váš vztah. Řešit se bude otázka věrnosti. Vy nebo vaše polovička máte pocit, že nejste ve vztahu partnerem/partnerkou dostatečně oceňování a že vztah už není tak skvělý, jako býval na začátku. To je ale hodně milná představa. Ve vztahu máte krásného mnoho, ale jeden z vás to bude přehlížet a hledat pouze chyby

V tuto chvíli přijde příležitost, která může vést k nevěře. K té naštěstí nedojde, protože hlavní aktér této situace si včas uvědomí, co ve své milované osobě má. Začne vidět věci z jiného úhlu pohledu, hrozící nevěru včas zastaví a začne více pracovat na současném vztahu. Díky tomuto prozření vše dobře dopadne a váš vztah se ještě více utuží. 

Snažte se ale raději této situaci vyhnout a více se svou milovanou polovičkou komunikujte. Mluvte o potřebách a snech toho druhého a nevyhýbejte se ani plánování společné budoucnosti. Máte toho stále společného více, než si myslíte. 

Zdroj článku:
  • Autorský text