Lady Helen Taylor, členka královské rodiny, se třetím dítětem otěhotněla po manželově boji s rakovinou

Lady Helen Taylor, členka královské rodiny, se třetím dítětem otěhotněla po manželově boji s rakovinou
Lady Helen Taylor patří k britské královské rodině. Je blízkou příbuznou Alžběty II. Lady Helen Taylor je dcerou prince Edwarda, který byl bratrancem Alžběty II.

Studovala náročnou internátní školu

Helen byla jednou z prvních dívek, které navštěvovaly Gordonstoun, tvrdou internátní školu ve Skotsku, kterou navštěvovali princ Philip, král Karel III., princ Andrew, princ Edward, Peter Philips, Zara Tindall a další členové královské rodiny. Tato škola byla údajně králem Karlem III. označena jako Colditz v kiltech. Přirovnal jej k zámku v Německu, který sloužil během 2. světové války jako výchovný tábor pro spojenecké důstojníky. Král Karel III. nenávidí tvrdý režim.

Život během studia byl velmi tvrdý

Prozradila, že se během studií studenti museli sprchovat studenou vodou, topení nikdy nefungovalo a před školou museli ráno běhat, ale byl to zdravý životní styl. Tím začal její milostný románek se Skotskem. Bylo to pro ni opravdu zvláštní místo. Tvrdila, že učitelé ve škole pochybovali o jejích schopnostech a vzpomněla si, že jí bylo řečeno, že by se nejvíce hodila na skládání polic.

Vybíravě se nechovali ani její spolužáci

Helen si během pobytu v Gordonstounu také vytrpěla krutou přezdívku, kterou setřásla až mnohem později. Kvůli své váze dostala přezdívku Melouny. Byla trochu baculatá, a tak jí kluci z Gordonstounu začali takto říkat. Zatímco byla Helen ve škole, získala si také trochu reputaci party girl, ale tvrdila, že to nebylo tak divoké, jak to vypadalo. Z drog měla vždy strach. Na druhou stranu, Helen si svůj čas v Gordonstounu spíše užívala.

Je ambasadorkou předních značek

Lady, která se stala ambasadorkou značek Calvina Kleina, Bulgariho a Armaniho, využila své zkušenosti při uvedení značky Emporio Armani v Edinburghu v roce 2004.

Se třetím dítětem otěhotněla po manželově vážné nemoci

Lady Helen Taylor čekala své třetí dítě ve svých 38 letech. Bylo to po těžkém období, kdy její manžel, obchodník s uměním Tim Taylor, trpěl rakovinou. Byli nadšení z myšlenky, že se znovu stanou rodiči. Zpráva přišla pouhé čtyři roky poté, co byla 39letému panu Taylorovi diagnostikována Hodgkinova choroba, rakovina lymfatických uzlin. Byl nucen podstupovat týdenní chemoterapie v londýnské Royal Marsden Hospital, ale již téměř dva roky byl v remisi nemoci.

Rodinný život ji zklidnil

S manželem, který provozoval galerii v Mayfair, už měli dva syny, Columba a Cassia. Pár se seznámil při práci v New Yorku a vzal se v roce 1992. Přátelé prozradili, že lady Helen opustila díky manželovi svůj večírkový styl života a začala žít klidnějším životem se svou rodinou. Helen byla pro Tima majákem, když mu byla diagnostikována rakovina, a to jejich vztah ještě posílilo.

Doufala v další těhotenství

Helen miluje být matkou a vždy doufala, že jednoho dne znovu otěhotní. Po Timově nemoci se zjevně objevily určité obavy, že to může být obtížné, ale podařilo se. 

Rok a půl po porodu porodila čtvrté dítě

V roce 2003 se lady Helen Taylor narodila dcera Eloise a dokonce o rok a půl později porodila čtvrté dítě, dceru Estellu