Která znamení potkají v únoru finanční problémy? Blížence čekají vysoké výdaje, vodnáře zaskočí nečekaně nízké příjmy

Která znamení potkají v únoru finanční problémy? Blížence čekají vysoké výdaje, vodnáře zaskočí nečekaně nízké příjmy
Astrologové nám prozradili, jaké finanční výzvy anebo radosti čekají jednotlivá znamení zvěrokruhu v únoru 2024. Která znamení potkají finanční problémy a která se naopak mohou těšit na nečekaný přísun peněz? Pokud vás zajímá, co vám hvězdy připravily, níže najdete informace i o vašem znamení.

Beran (21. března  - 20. dubna)

Obecně se nemusíte ničeho obávat, ale nezapomeňte zapracovat na své finanční strategii, abyste jasně věděli, jak s obdrženými penězi naložíte. Vaše finanční situace bude v toto období velmi dobrá a pravděpodobně budete sklízet plody své tvrdé práce.

Býk (21. dubna  - 21. května)

Býci, můžete se těšit na nečekané finanční zisky a úspěchy ve vašem podnikání. Nebojte se v únoru investovat a trochu riskovat – významně to zvýší vaše zisky. S finančními záležitostmi vám zcela nezištně pomůže také vaše rodina.

Blíženci (22. května  - 21. června)

Dávejte si tento měsíc větší pozor – mohou vás totiž zaskočit nepředvídané finanční problémy. Buďte také obezřetní, co se utrácení peněz týče a zkuste eliminovat veškeré zbytečné výdaje. Po polovině měsíce se však situace pravděpodobně stabilizuje.

Rak (22. června  - 22. července)

Obecně pro vás nebude měsíc únor z hlediska finančního růstu příliš slibný. Snažte se své peníze zatím neinvestovat. Šetřete a jasně si naplánujte své výdaje pro tento i následující měsíc. Vaše finance budou průměrné, s lehce rostoucí tendencí.

Přemýšlejte nad vašima nadcházejícíma výdajemi
Naplánujte si své výdaje pro tento i následující měsíc | Zdroj: AllaSerebrina / Depositphotos

Lev (23. července  - 22. srpna)

Pokud jste se narodili ve znamení lva, vaše podnikání bude nejspíše vzkvétat. Dostanete se k novým a vzrušujícím příležitostem a vaše výsledky budou fantastické. V práci se stanete hvězdou a hodně toho dosáhnete. V druhé polovině měsíce se práce ustálí a budete muset být opatrnější. Vaše finanční situace bude obecně velmi dobrá a pravděpodobně se budete těšit ze zisků z více zdrojů.

Panna (23. srpna  - 22. září)

Panny, měsíc únor bude pro váš finanční růst velmi příznivý. Zatím byste však neměli velmi riskovat. V konfliktních situacích zachovávejte maximální zdrženlivost, abyste neutrpěli ztráty – reputační, finanční, a dokonce i právní. Velké výdaje a závažná rozhodnutí odložte na později.

Váhy (23. září - 23. října)

Váhy, nemáme pro vás příliš dobré zprávy – připravte se na to, že budete muset pracovat až do morku kostí. Dobré je, že tvrdá práce vám přinese mnohé kariérní úspěchy. Díky možné pracovní cestě do zahraničí si vysloužíte uznání kolegů i rodiny.

Štír (24. října  - 22. listopadu)

V únoru se vyhýbejte investicím a rizikům a s rozjezdem nového podnikání nespěchejte. K tomu všemu se vrátíte později, až bude toto trochu náročné období za vámi.

Střelec (23. listopadu  - 21. prosince)

Střelci, zkuste se nezapojovat do příliš mnoha projektů najednou – multitasking obecně snižuje vaši produktivitu. Finanční situace bude podle očekávání.

Kozoroh (22. prosince  - 20. ledna)

Soustřeďte se na aktuální problémy týkající se vaší profese či podnikání a příliš se nezabývejte otázkou budoucnosti. Co má přijít, teprve přijde. Vyhněte se půjčkám od přátel a známých a raději vsaďte na oficiální cestu půjčení financí, tedy banky.

Vodnář (21. ledna  - 20. února)

Vodnáři, v únoru vás čeká hned několik výzev a zádrhelů. Musíte být trpěliví a snažit se ze všech sil. Finance budou zejména v druhé polovině měsíce nižší, než jste očekávali.

Ryby (21. února  - 20. března)

Lidé ve znamení ryb se mohou v zaměstnání potýkat se stagnací a nudou, zejména ke konci měsíce. Potřebujete si dát pauzu a začít znovu s čistým štítem. Finance budou podle očekávání dobré, ale vaše výdaje prudce vzrostou.