Konec týdne přinese Váhám úspěch a Štírům osobu z jejich minulosti

Konec týdne přinese Váhám úspěch a Štírům osobu z jejich minulosti
Tarotové karty již po dlouhá staletí dokážou předpovídat naši budoucnost. Věštili z nich již lidé ve středověku a věštíme z nich i dnes my.  Blíženci, nebojte se alespoň na chvilku snít! Lvi zvládnou vše, na co sáhnou a Panny by se měly zamyslet nad tím, co od života vlastně očekávají.

Beran (21.3. – 20.4.)

Nic není tak horké, jak se zdá. Život nám do cesty přináší nejen radosti, ale také starosti, se kterými se musíme vypořádat. Devítka mečů sice není moc pozitivní kartou, ale vy jste natolik silní, abyste všechny aktuální překážky dokázali hravě zvládnout. Neztrácejte naději, sílu najdete jen sami v sobě.

Býk (21.4. – 20.5)

Královna disků vám radí, abyste sesbírali své dosavadní zkušenosti, poučili se ze svých chyb a začali na tom stavět svou budoucnost. Pokud uvažujete o změně povolání, je pro to teď ta nejlepší doba. Budete však potřebovat trpělivost a svou kreativitu. Vše se vám ale brzy vrátí.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Alespoň na chvilku si dopřejte snít s otevřenýma očima. Plánujte svou budoucnost, fantazírujte. Princ pohárů je kartou, která propojuje svět snů se světem naším. Takže pokud máte promyšlený postup, jak byste své sny mohli proměnit v realitu, je na to teď ta správná chvíle.

Právě teď je ta pravá chvíle proměnit své sny v realitu
Právě teď je ta pravá chvíle proměnit své sny v realitu | Zdroj: Master1305 / Shutterstock

Rak (22.6. – 23.7.)

V každém případě buďte opatrní a obezřetní. Karta Věže je tarotem, který vám do cesty přinese novinky, které nemusejí být zrovna moc příjemné. Přijměte je tak, jak k vám přijdou, stejně s tím už nic neuděláte. Nové vztahy budujte na pevných základech, jen tak vydrží všechny nesnáze.

Lev (24.7. – 23.8.)

Princ disků je karta, která vám dodá pocit síly a houževnatosti a díky které následující dny zvládnete vše, na co jen pomyslíte. Využijte tohoto tarotu ve svůj prospěch a jděte vstříc své zářivé budoucnosti. Dejte si však jen pozor na to, abyste při své cestě vzhůru nepoškodili vztahy se svými kolegy či nejbližšími.

Panna (24.8. – 23.9.)

Nové věci do života vám přináší Eso disků. Abyste je však dokázali rozpoznat, je potřeba se řídit svou intuicí. Co momentálně od života vlastně chcete? Zaměřit se více na materiální záležitosti nebo rozvíjet sami sebe a svou duchovní stránku. Poté, co si to uvědomíte, podnikněte k tomu potřebné kroky.

Váhy (24.9. – 23.10.)

V následující dny na vás čeká úspěch. Karta Trojka disků totiž symbolizuje vytrvalost. Pracujte na sobě v práci i doma a uvidíte, že štěstěna si vás brzy najde. Všechny problémy a hádky zmizí jako mávnutím kouzelného proutku. Tato karta znamená také dílo, pokud se chcete pustit do něčeho tvořivého, je teď ten nejlepší čas.

Štír (24.10. – 22.11.)

Šestka pohárů do vašeho života přinese osobu, která vám byla blízká ve vaší minulosti. Může se jednat o kamaráda či bývalou lásku. Bude jen na vás, zda se chopíte příležitosti a opět navážete na stará přátelství. Pokud jste oba stále nezadaní, je skvělá chvíle proto dát to opět dohromady, co myslíte?

Střelec (23.11. – 21.12.)

Karta plná optimismu a štěstí, to je tarot se jménem Slunce. Načerpejte jeho energii pro sebe. Tyto dny budete plní síly a ve všem se vám bude dařit. Radujte se i z maličkostí, které vás obklopují. Je zbytečné se na svět mračit. Vyjasněte si všechny neshody a jděte dál. Uvidíte, že se vám neskutečně uleví.

Radujte se z maličkostí
Radujte se z maličkostí | Zdroj: Evgeny Atamanenko / Shutterstock

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Trojka pohárů vám radí, abyste přijali pozvání do společnosti, užili si to a radovali se z života. Pozor byste si však měli dát na nadměrné pití alkoholu a náhodné známosti na jednu noc. Zvlášť pokud jste zadaní, mohlo by to zničit váš vztah. Nezadaní si sami musí rozmyslet, zda láska na jednu noc je to, po čem opravdu touží.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Čekají vás dny, kdy budete neustále v pohybu. Pořád budete mít co na práci, ale vlastně vám to vůbec nebude vadit, protože získáte pocit zadostiučinění, což vám zvýší sebevědomí. Karta Kola štěstí vám radí, abyste zkoušeli nové věci a chopili se nových příležitostí.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Blíží se čas, kdy konečně získáte zaslouženou odměnu za svou dosavadní práci. Šestka disků přináší úspěch a také vám radí, abyste pomohli lidem ve vašem okolí. Možná si o pomoc sami neřeknou, ale potřebují ji. Roznášejte dobro, podpořte své blízké a udělejte jim radost i nějakou maličkostí.

Zdroj článku:
  • Autorský text