Jak se jakožto Střelec rychle vypořádáte s rozchodem

Jak se jakožto Střelec rychle vypořádáte s rozchodem
Většinou nepřilnete k partnerovi natolik, abyste se mohli trápit, pokud se Vám zhroutí vztah a nastane jeho konec – jednoduše jdete dál. Pokud jste však partnerovi věřili a bezmezně jste ho milovali, po rozchodu pro Vás nastanou krušné chvilky. Jak se s rozchodem vypořádat, Vám může poradit tento článek.

Cestujte po světě

Váš největší koníček je cestování. Kdykoliv jste se cítili špatně, cestovali jste, čímž se Vaše nálada značně zlepšila. Pokud se s Vámi rozejde Váš nyní již bývalý partner, neváhejte a vycestujte tam, kde to ještě neznáte.

Nemusíte cestovat do zahraničí, můžete zůstat v České republice. Neznámé prostředí ve Vás prohlubuje pocit dobrodružství, což vyplavuje Váš adrenalin a dokáže s Vaší psychikou divy. Rázem zapomenete na všechny své problémy, neboť Váš mozek se dostatečně zaměstná novým prostředím. Cestování Vám zlepšuje náladu vždy a všude, také ukojí Vaši zvědavost.

Bavte se na večírcích

Jste společenský člověk. Ve vztahu jste nejspíše museli dělat spoustu ústupků, aby Váš partner byl ve vztahu šťastný, pochopitelně v rámci Vašich možností. Nyní nejste nikým spoutaní a můžete vyrazit na tolik večírků, na kolik budete chtít.

Tam se můžete seznamovat s novými lidmi, což patří k Vašim velkým koníčkům, na něž nedáte dopustit. Na těchto událostech se může také projevit Vaše hravá stránka, což Vám mohlo ve vztahu chybět, proto se mohl zhoršit. Večírky ve Vašem těle vyplavují hormony štěstí, což Vám pomáhá postupně zapomenout na svého bývalého partnera, s nímž jste si takovou zábavu nemohli dopřát, pokud nebyl stejné povahy.

bavte se
Jste společenský člověk, Zdroj: Jacob Lund / Shutterstock

Čtěte inspirativní knihy

Četba Vás také hodně uklidňuje, pokud čtete pro Vás vhodný žánr. Máte rádi knihy, které Vás v životě inspirují. Ačkoliv to může znít divně, pokud se s Vámi partner rozejde, nejvíce Vás uklidní knihy, které pojednávají o rozchodu (hlavně romány). Jakmile se dočtete, že hlavní postava trpěla stejně jako Vy nyní, Vaše utrpení se stává snesitelnějším, až nakonec úplně odezní a Vy se začnete smát tomu, jak jste si zpočátku všechno brali příliš k srdci. A co Vás na těchto knihách tolik fascinuje? Zejména to, že i ve vymyšlených příbězích se můžete dočíst rady, co můžete dělat, abyste na rozchod tolik nemysleli.

Meditujte

Správně provedená meditace uklidňuje tělo i mysl, ovšem na Vás působí více než na ostatní. Je to tím, že se na ni dokážete soustředit. Také prostřednictvím meditace dokážete zapomenout na svou psychickou bolest, poněvadž se soustředíte pouze na to dobré. Sice Vám nemusí znít jako nejlepší nápad uvolnit se během psychické bolesti, ale pomůže Vám to. Jakmile se jednou rozhodnete si zameditovat, již si zapíšete do programu na další dny opětovnou meditaci.

Zdroj článku: