Na co se v březnu můžete těšit podle vašeho znamení zvěrokruhu: Lvi by měli zvážit změnu prostředí, Blíženci budou kreativní

Na co se v březnu můžete těšit podle vašeho znamení zvěrokruhu: Lvi by měli zvážit změnu prostředí, Blíženci budou kreativní
​​​​​​​Období zimy je pomalu u konce a s nástupem března a tedy i jara, jsou tady nové výzvy, které si pro vaše znamení zvěrokruhu horoskop připravil. Zajímá vás, co vás na přelomu zimy a jara čeká a nemine?

Měsíc březen je odjakživa symbolem přicházejícího jara, rozpuku a nového života. Pro většinu lidí znamená oproštění se od nepříjemné atmosféry zimy a nové naděje a příležitosti, které jim osud nadělí. I horoskop toto období zohledňuje a hvězdy vám tak možná vyjeví, že právě březen je tím měsícem, kdy se konečně dočkáte toho, na co už dlouhou dobu čekáte.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Březen roku 2023 se u vás ponese ve znamení objevování a celkového osobního rozvoje a růstu. Čeká na vás celá řada nových příležitostí, zejména v oblasti vztahů a kariéry. Nezalekněte se jich – vesmír pro vás chce jen to nejlepší. Zkuste se také spojit se starými známými. Jejich přítomnost ve vašem životě se může ukázat jako klíčová. V druhé polovině měsíce se pak dočkáte vášnivých milostných zážitků.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

V tomto měsíci se budete věnovat hlavně dosažení pohody a uspokojení svých potřeb. Čeká vás tedy bilancování nad tím, zda-li má cenu setrvat ve stávajícím vztahu. Občas to může být nepříjemné, odměnou vám ale bude vyrovnaná psychika a klid. V práci vás čeká kariérní posun, který pozitivně ovlivní vaši budoucnost. S koncem měsíce se uspokojí i vaše peněženka.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Po měsících tvrdé práce u vás konečně nastal čas vychutnat si radost ze společenského života s přáteli, rodinou a novými známými. Budete tak rozvíjet vztahy prakticky se všemi okolo sebe. Naskytne se také hned několik příležitostí k cestování, a to zejména okolo 9., 18. a 27. března. Těšit se můžete také na zúročení vaší kreativity, jen je třeba si hlídat výdaje.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Měsíc březen pro vás bude zejména obdobím povinností a zvýšené aktivity. Využijte tak energii k uspořádání vašeho života a odstranění těch věcí, které vás v něm brzdí. Kolem 1., 10. nebo 19. dne v měsíci se může znovu vynořit někdo nebo něco z vaší minulosti. Snažte se chovat obezřetně a vyhněte se lehkomyslným rozhodnutím. Pokud se vám to podaří, vrátí se do vašeho života sebekontrola i dílčí úspěchy.

Raci, buďte obezřetní, Zdroj: Nicoleta Ionescu/ Shutterstock

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Připravte se na příval vzrušení a energie, které budete cítit díky zbystření smyslů v průběhu celého března. Budete vnímat až magickou auru očekávání. Možná by bylo vhodné uvažovat o změně prostředí, nebo alespoň vyrazit někam na dovolenou. Před realizací důležitého rozhodnutí buďte obezřetní. Na konci března vás může dohnat drobná frustrace, s pomocí trpělivosti však vše překonáte.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

V březnu budete nejvíce toužit po samotě a klidu. Snažte se tedy využít každou příležitost k načerpání nových sil. Pomoci vám může také meditace a rozjímání, zejména pak v případě, kdy dojde na lámání chleba v rozhodování. Ke konci měsíce na vás budou čekat nové projekty v práci, v rámci kterých bude klíčové držet týmového ducha s vašimi kolegy. Prvotní pocit osamocení pro vás bude očistou před skupinovou prací, která vás v budoucnu čeká.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Start jara pro vás bude mnohdy vypadat jako značně omezující, a často se kvůli tomu dostanete do úzkých. Navzdory těmto dočasným omezením a restrikcím se snažte vidět pozitivní aspekty dané věci. Dbejte také na své zdraví, jelikož březen by pro vás mohl znamenat zdravotní komplikace. Těšit se můžete také na rozvíření současných vztahů a na šanci poznat někoho nového.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Pro Štíry přinese březen zejména nové obchodní příležitosti a možnosti. Ty budou vypadat obzvlášť lákavě, mějte se však na pozoru a před vlastním rozhodnutím důkladně zvažte možné výhody a nevýhody. Do cesty se vám mohou připlést i vaše emoce, a proto se je snažte krotit. Začátkem měsíce se vám také podaří vyřešit dlouhodobě otevřené problémy. Konec března věnujte sumarizaci příjmů a výdajů, abyste věděli, na čem jste.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

V březnu budete po všech stránkách prosperovat. Faktor expanze se však promítne i do vaší tělesné hmotnosti, a bude tak možná nutné upravit jídelníček. To však bude ve finále pouze ku prospěchu, a budete-li k němu přistupovat zodpovědně, dočkáte se již koncem měsíce prvních pozitivních výsledků. V oblasti vztahů očekávejte dynamiku. Měli byste se také připravovat na možný přírůstek do rodiny.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Třetí měsíc roku 2023 vám přinese změny ve vaší rutině a nový smysl pro disciplínu v práci. Vaše mysl bude najednou nebývale aktivní, a bude se tak doslova hemžit novými nápady, které můžete s chutí realizovat. Snažte se však moc se nepřepínat, abyste se náhodou nemuseli potýkat se zdravotními problémy. Neváhejte také se sázkou do loterie – čísla by mohla hrát ve váš prospěch.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Hvězdy vám v březnu vytvoří silný proud tvořivosti a štěstí díky magické energii tohoto jarního měsíce. Dočkáte se značné pomoci a podpory od vašeho okolí. Tu můžete využít zejména při řešení kariérních příležitostí, o které nebudete mít nouzi. Ve vztazích se můžete těšit na znovuzrození důvěry a spolupráce.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Březen je pro vás měsícem lásky. Ta bude proudit i z těch nejpodivnějších a nejneobvyklejších míst. Je pravděpodobné, že budete doslova obklopeni potenciálními partnery, mezi nimiž si budete moci jen a jen vybírat. Čekejte také na rozvoj tvůrčí energie, kterou možná využijete při návštěvě exotických destinací. Klíčem k vašemu úspěchu bude v této době disciplína, která vám může přinést kýžené ovoce ještě před prvním aprílovým ránem.