Andělský víkendový horoskop: Lvy ovládne žárlivost, Střelci budou překrucovat pravdu

Andělský víkendový horoskop: Lvy ovládne žárlivost, Střelci budou překrucovat pravdu
Naše budoucnost je vždy nejistá. Nehledě na to, jak si ji naplánujeme, vždy se objeví někdo či něco, co naše plány změní. Tyto události jsou nečekané a objevují se, když je jich nejméně potřeba. Avšak andělé vidí kousky naší budoucnosti, které se nezmění, a tak nám dokážou předpovědět, co se nám stane.

Někteří z nás budou značně nepříjemní. Spousta to učiní s dobrými úmysly. Budeme chtít pomoci svým známým či přátelům, neuvědomíme si, že někomu můžeme ublížit. Měli bychom více předvídat důsledky našich činů, abychom nikomu neublížili. Andělé nám pomáhají každý den. Přečtěte si jejich horoskop na tento víkend a zjistěte, v čem se můžete zlepšit.

Beran (21. března – 19. dubna)

Budete velmi zaujatí vůči ostatním lidem. Některým tím pomůžete, avšak nevinné lidi můžete uvést do nepříjemných problémů. Nemusíte z toho mít žádné následky, avšak náklonnost uvedeného člověka již nikdy nezískáte. Řádně si rozmyslete, co učiníte, v budoucnu by se vám to mohlo vymstít.

Dobré zprávy: Budete mít nadbytek energie, kterou můžete využít k pomoci někomu jinému, budete-li dostatečně všímaví. Požádejte pár přátel, aby se k vám přidali, společně dosáhnete většího úspěchu.

Na co si dát pozor: Vaše sny vás mohou navést na nepravdivé myšlenky. Zdá-li se vám něco, čeho se tajně bojíte, neberte to jako hotovou věc. Raději svou mysl zaměstnejte než aby vám ubližovala.

Andělská rada: Skvělý nápad je začít cvičit jógu či meditovat. Klidná mysl vám umožní vědět, co je dobré a co špatné vytahovat ve společnosti lidí, které máte rádi.

Býk (20. dubna – 20. května)

Uděláte skvělý dojem na člověka, na kterém se vám něco líbí. Nespokojíte se s málem, budete chtít víc. Na to pozor, snadno můžete narazit. Odhadněte, kdy je lepší držet se zpátky, jinak byste mohli začít vyprávět něco, co není pravda, a snažit se to dokázat, ovšem neúspěšně.

Dobré zprávy: Své životní zkušenosti předáte dál. Dokonce i naprosto cizí lidé, kterým byste za normálních okolností nevěřili ani slovo, se vám budou zdát jako někdo, kdo si zaslouží vaše rady.

Na co si dát pozor: Nejsou-li vaše úmysly zcela čisté, můžete na to snadno doplatit. Pravda se dá zjistit kdykoli a lidé vás nebudou mít tolik rádi, zjistí-li, že se s nimi stýkáte ze sobeckých důvodů.

Andělská rada: V jednotě je síla, na to nezapomínejte. S pomocí jiných lidí dosáhnete svých cílů mnohem rychleji než kdybyste jednali pouze sami za sebe. Nebojte se přijmout pomoc ostatních s vděkem.

Blíženci (21. května – 21. června)

V sobotu se probudíte plni kreativity, naneštěstí budete naštvaní na všechny kolem sebe a tuto kreativitu vrazíte do urážlivých slov. Budete to myslet dobře, důvodem vašeho projevu bude pokusit se pomoci a předat důležité moudro. Jiní lidé to tak cítit nebudou.

Dobré zprávy: Pozitivní energie se uplatní zejména v oblasti materiálního bohatství. Obdržíte nabídku na víkendovou brigádu či jinou možnost přivýdělku. Tyto peníze můžete investovat do svého koníčku.

Na co si dát pozor: Nečekaná intenzivní hádka se snadno může zvrtnout ve fyzický boj. Buďte opatrní, když s někým mluvíte, nehledě na to, jak dobře své sdělení budete myslet.

Andělská rada: Najděte ten správný úhel pohledu, kdykoli najdete nějaký problém. Vnímáte-li tuto událost negativně, zatím jste nepřemýšleli nad tím, že by se celý příběh mohl odehrát jinak než myslíte.

Rak (22. června – 22. července)

Budete upozorněni na to, že vaše chování není zcela ideální. Ego se projeví naplno a vy si budete myslet, že na vás stejně nikomu nezáleží. Není to zcela pravda a spousta jedinců vám ukáže, že vás upřednostňují před jinými lidmi. Otevřete-li oči, uvědomíte si, že na nic nejste sami a že se nemáte tak špatně.

Dobré zprávy: Zatoužíte nějaký čas strávit mimo domov. A to je dobře, uklidníte se mnohem více než kdybyste unikali z reality prostřednictvím fantazie a snů. Budete vědět, co dělat, abyste se uklidnili.

Na co si dát pozor: Jakmile se naštvete, zastavíte veškerý postup v čemkoli, od zlepšování vztahů s jinými lidmi až po pokrok v oblasti, v níž se snažíte zdokonalit.

Andělská rada: Naslouchejte své intuici. Ztratíte-li motivaci, honem si najděte jinou. Pokud si řeknete, že znalosti, které získáváte, nevyužijete, je to pouze dočasný a špatný přístup.

Vaše ego by mělo jít stranou, nemyslete si, že na vás nikomu nezáleží, není to pravda
Vaše ego by mělo jít stranou, nemyslete si, že na vás nikomu nezáleží, není to pravda | Zdroj: SIphotography / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše vztahy mohou být v ohrožení. Žárlivost se u vás čas od času objeví, ovšem tento víkend budete hledat sebemenší záminku, abyste svým nejbližším vyčetli co nejvíce prohřešků. Jsou-li příliš tajemní a nechtějí vám nic říci, připravují pro vás velké příjemné překvapení. Vyplatí se chvilku počkat.

Dobré zprávy: Čas strávený v soukromí, bez přítomnosti kohokoli dalšího, vám umožní vymyslet plány přínosné pro vaši budoucnost. Tohoto času budete mít habaděj, sami se rozhodnete nebýt v přítomnosti jiných lidí.

Na co si dát pozor: Vaše předtuchy nebudou vždy správné. Také v oblasti financí nebudete příliš shovívaví. Máte-li společnou kasičku s blízkým člověkem a on si z ní vypůjčí peníze, naštvete se.

Andělská rada: Ani vy nejste neviňátko. Potřebujete-li peníze, půjčíte si je na úkor druhých, a to nejednou. Napřed se zamyslete nad tím, co sami děláte. Vaše chyby vás na ostatních hodně štvou a to by se dít nemělo.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše odhalení problémů se nyní nebudou zakládat na pravdě. Nedovolte, aby vaše fantazie ovlivnila váš skutečný život. Hledejte faktické odůvodnění vašeho podezření. Neměli byste věřit lidem, když vám říkají, že vás partner podvádí či že o vás někdo řekl něco špatného, když nemají nejmenší důkaz kromě svých slov.

Dobré zprávy: Fantazie se dá využít i jinak než způsobováním problémů špatnou interpretací. Máte dva dny na vymyšlení způsobu, jak konečně pohnout s dlouho odkládaným projektem, a tento víkend toho rozhodně využijete.

Na co si dát pozor: Budete tíhnout k trávení času o samotě, budete si myslet, že lidé nejsou tak inteligentní jako vy. Pokud někdo řekne něco nevhodného, zachovejte klid a nerozčilujte se.

Andělská rada: Přeneste se přes všechna negativní slova, která o sobě uslyšíte. Lidé žárlí na vaši schopnost řešit problémy efektivně. Travte čas s lidmi, kteří vám rozumějí.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše slovo bude mít velkou váhu. To ale neznamená, že je dobrý nápad koketovat s každým na potkání a nutit lidi do věcí, které by jinak nikdy neudělali. Máte-li partnera, budete chtít vyvolat jeho žárlivost flirtováním. Budete se obávat, že o vás již ztrácí zájem. Tento způsob obnovení lásky je ale špatný nápad.

Dobré zprávy: Nastavíte si nová pravidla, která váš život udělá složitějším, zároveň budete mít soutěživého ducha. Povinnosti či fyzické cvičení již nebudou taková nuda.

Na co si dát pozor: Budete tíhnout k perfekcionismu, což vaši známí neocení. Nic pro vás nebude dobré, dokud to neuděláte vy sami. Inspirujte své blízké místo toho, abyste je kritizovali.

Andělská rada: Než něco uděláte, dvakrát o tom popřemýšlejte. Ne všechno je dobrý nápad, přestože vám přátelé říkají, že byste to měli udělat. Rozhodujte se pouze sami za sebe.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Máte velké plány, které se týkají vaší rodiny. Výlet do dalekých končin není vyloučen. V poslední době jste si všímali, že jste poměrně hádaví, a výlet s rodinou vás napadne jako skvělý nápad na usmíření. Nemusíte se však trefit do vkusu všech. Více popřemýšlejte o programu, než všechny pozvete.

Dobré zprávy: Zjistíte rozdíl mezi vámi jakožto jednou osobou a vámi jakožto rodinou. Přestanete své problémy ventilovat na ostatních, místo toho budete přemýšlet, jak všechny potěšit.

Na co si dát pozor: Litování se, že jste již dříve nezačali žít naplno, vás může rozesmutnit, pokud se ocitnete o samotě. Dokonalý lék bude trávit více času jak s rodinou, tak s přáteli, a víkend si pořádně užít.

Andělská rada: Řešíte-li problém, nekřičte na lidi, který vám ho způsobili. Místo toho jim vysvětlete, že to, co udělali, není správné a neměli by tuto chybu někdy v budoucnu opakovat.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Noví přátelé nejsou od toho, aby se s nimi manipulovalo. Na to budete zapomínat. Vaše názory budou tak pevné, že si budete myslet, že překrucováním pravdy, abyste někoho k něčemu donutili, je vlastně pro dobro dotyčného. Žádná lež ale není nevinná a nepřipíše se vám k dobré karmě.

Dobré zprávy: Zútulníte svůj domov, abyste mohli pozvat své nejlepší přátele na návštěvu. Také si budete užívat volný čas, během něhož budete chtít dělat něco užitečného, spíše než tímto časem mrhat.

Na co si dát pozor: Nyní dokážete říci svůj názor a budete si za ním stát, ale v konečném důsledku způsobíte více škody než užitku. Někdy je lepší si rozmyslet, zda je tolik důležité sdílet své názory.

Andělská rada: Hleďte na svůj domov pohledem někoho jiného. Líbilo by se vám zde, kdybyste přišli na návštěvu? Brzy přijdete na to, co je třeba ještě vylepšit.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Utratíte více peněz, než jste předpokládali, neboť nebudete poslouchat dostatečně dobře ani číst obchodní podmínky. Stačí být trochu všímavější k detailům, které máte přímo před očima. Některé kompromisy, na které přikývnete, pro vás nebudou tak výhodné, jak se na první pohled zdá.

Dobré zprávy: Prostřednictvím komunikace se pobavíte a naleznete nový směr svého života. Budete si připadat, jako byste se znovu narodili, určité aktivity vám přinesou mnoho potěšení.

Na co si dát pozor: Svou práci si přinesete domů nebo uděláte vše pro to, abyste nad svou prací soustavně přemýšleli. Volný čas byste měli využít spíše k odpočinku než k přehlcování mozku úkoly, které mají být hotovy příští týden.

Andělská rada: Při rozhovorech, kterých se nechcete účastnit, nerozumujte, že máte na práci lepší věci. Dejte šanci člověku, který s vámi tráví čas, aby vám sdělil, co má na srdci. A to i tehdy, nevěříte-li, že vás tento jedinec vůbec má co naučit.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Máte před sebou výjimečný víkend. Nápady se jen pohrnou a pokud se s nimi někomu svěříte, obdržíte radu, jak je zrealizovat. Nadchnete ty správné lidi, získáte velké množství spolupracovníků, kteří vám rádi pomohou s tímto novým projektem. Budete více důslední než obvykle a stanete se schopným vůdcem.

Dobré zprávy: Odhalíte nové možnosti spolupráce, setkáte se s opravdu schopnými lidmi. Budete-li jim navíc naslouchat, zlepšíte své znalosti o projektu, na kterém jste začali pracovat.

Na co si dát pozor: Vaše nenadálá moc vás může donutit štěkat na ostatní a očekávat, že udělají nemožné. Všimnete-li si na sobě takového chování, zkuste jim místo vzteku pomoci.

Andělská rada: Jít příkladem je skvělá možnost, jak vést lidi správně. Umožní vám to vidět hranice lidských možností, zjistíte, co lze udělat a co není v lidských silách.

Ryby (19. února – 20. března)

Důvěřivost je vlastnost, která vám nyní zavaří. Kolem vás se nebudou motat ti správní lidé, většina z nich bude chtít založit svůj úspěch na vašich slovech. Vaše reputace může být ohrožena, pokud přikývnete na nabídku, která zní příliš dobře. Pamatujte, co zní příliš dobře, v tom je nějaký háček.

Dobré zprávy: Své vlastní povinnosti si splníte zcela sami, což váš ušetří mnoha problémů. Lidé, kteří se kolem vás budou motat, by vám je pouze kazili. Též vaše vlastní nápady budou finančně výnosné.

Na co si dát pozor: Touha pomáhat jiným lidem se vám nyní hořce nevyplatí. Víkend je právě ten čas, kdy byste měli hledět více na sebe než na jiné jedince, kteří vám nyní budou spíše škodit.

Andělská rada: Vyhýbání se lidem není pro váš mentální stav příliš vhodné, avšak někdy to udělat musíte, abyste přehodnotili své priority a nebyli ovlivňováni jinými lidmi.

Zdroj článku:
  • Autorský text