Andělský horoskop na víkend: Kozorozi stráví víkend upevňováním vztahů, Beranům hrozí úraz

Andělský horoskop na víkend: Kozorozi stráví víkend upevňováním vztahů, Beranům hrozí úraz
Tento víkend bude pro mnohá znamení psychicky poměrně náročný. Z dlouhodobého hlediska však přinese mnoho dobrého.

I když se hodně z vás bude těšit, až tento víkend skončí, věřte, že v dlouhodobém horizontu je tento víkend a těžkosti, které s sebou přinese, prospěšný. Jiná znamení budou mít víkend naopak až pohádkový, naplněný radostnými momenty ve společnosti svých nejbližších.

Beran (21. března - 19. dubna)

Milí Berani, vzhledem k tomu, že Luna je v přímém směru k Panně, můžete mít zdravotní problémy. Musíte být opatrní, protože nehoda nebo incident by mohly ohrozit vaše zdraví. V osobní rovině se můžete cítit přetíženi domácími povinnostmi. Věnujte jim však plnou pozornost a péči, protože z dlouhodobého hlediska to nesmírně oceníte.

Býk (20. dubna - 20. května)

O víkendu nejspíše přijdete na to, že vám chybí sebedůvěra a nejste spokojeni s některými aspekty svého života. Namísto toho, abyste těmto negativním myšlenkám podlehli, snažte se hledět vpřed a hledat způsoby, jak to, co vám vadí změnit. 

Blíženci (21. května - 21. června) 

Milí Blíženci, protože Měsíc vstoupil do Vodnáře, budete přes víkend poněkud emocionální. Díky tomu, můžete učinit několik chyb. Nenechte se proto unést něčím názorem a mějte na paměti, že někteří mohou sice chtít, aby se vám dařilo dobře, ale ne lépe než jim. Nenechte se proto nikým ovlivnit a naslouchejte svému vnitřnímu hlasu.

Blíženci nenechte se nikým ovlivnit
Blíženci nenechte se nikým ovlivnit | Zdroj: Billion Photos / Shutterstock

Rak (22. června - 22. červe. nce) 

O víkendu se nesnažte dohánět žádné pracovní resty, stejně byste se nemohli soustředit. Místo toho můžete den využít k návštěvě přátel nebo příbuzných, které jste dlouho neviděli. Pozitivní stránka Vodnářského měsíce posiluje vztahy a buduje pouta. Nevyužít této příležitosti by byl hřích.

Lev (23. července - 22. srpna)

Lvi budou o víkendu přinejmenším napjatí. Je to proto vhodná doba na strávení nějakého času o samotě. Využijte víkend na péči o sebe sama, a to jak po psychické, tak i fyzické stránce.

Panna (23. srpna - 22. září)

Panny čeká naprosto dokonalý víkend. Štěstěna je vám více než nakloněna, bude se vám dařit vše na co sáhnete. Je také možné, že navážete nová přátelství, můžete zkusit štěstí i v loterii.

Váhy (23. září - 22. října)

O víkendu se můžete cítit psychicky unavení z některých stresů a hádek, které se vyskytly během posledních několika dní. Tento tranzit může ovlivnit vaši mysl novým způsobem a budete přemýšlet o životě z nové perspektivy.

Štír (23. října - 21. listopadu)

Většina Štírů stráví víkend v přinejmenším veselé náladě. Po dlouhém týdnu budete mít větší chuť než obvykle trávit kvalitní čas se svými přáteli a rodinou. Věnujte více času aktivitám, které vás baví. Mohl by to být skvěle strávený víkend, kdy se můžete uvolnit, radovat a načerpat novou energii pro další dny.

Věnujte čas, tomu co Vás baví
Věnujte čas tomu, co Vás baví | Zdroj: fizkes / Shutterstock

Střelec (22. listopadu - 21. prosince) 

Tento víkend bude pro Střelce náročný. Chování ostatních lidí k vám vám může ublížit a pořádně naštvat. Andělé se však domnívají, že vaše úsilí a mentální energie vám mohou pomoci tuto situaci překonat. Zachovejte klid a nadhled.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

O víkendu zabere většinu vašeho času budování a udržování vztahů, a to jak se stávajícími známými, tak se zcela novými lidmi, se kterými přicházíte do kontaktu. Užijte si víkend, protože v dnešní době se nic nevyrovná pocitu blízkosti, který člověk získá, když ho obklopí jeho milovaní.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

O víkendu pravděpodobně dostanete zprávu, která vás zklame. Snažte se z toho nevyvozovat objektivní závěry. Chyba jednoho člověka přece neznamená, že špatní jsou úplně všichni.

Ryby (19. února - 20. března)

Postavení Měsíce vám pomůže cítit se více propojení se svou duchovní stránkou. Jako Rybám by vám mohlo prospět trochu introspekce, abyste lépe zjistili, co se ve vašem životě vlastně děje a co můžete udělat pro to, abyste to napravili. Pomoci vám může také upřímný rozhovor se spřízněnou duší. 

Zdroje článku: