Andělský horoskop na tento týden: Blíženci připravte se na odpuštění, Štíři čeká vás transformace

Andělský horoskop na tento týden: Blíženci připravte se na odpuštění, Štíři čeká vás transformace
Tento týden se mnohá znamení dočkají nečekaných zvratů na svých životních cestách. Andělé si pro vás připravili různé zkoušky, při kterých vás však budou chránit a budou vám jako vždy na blízku. 

Zveme vás na putování vedle vašich andělských průvodců. Vaši andělé,  kteří vás budou v tento týden chránit a asistovat vám ve všech vašich životních situacích vám posílají poselství. Budete tak připraveni na to, co vás tenhle týden čeká a nemine. Velký andělský horoskop pro tento týden je zde, aby vám pomohl překonat výzvy a ukázal vám cestu ke dveřím, za kterými čekají příležitosti, které pro vás andělé přichystali. 

Beran (21. března - 20. dubna) – Anděl Ariel

Drazí Berani, po vašem boku bude Ariel, který vás bude po celou dobu ochraňovat. Tento mocný anděl vám bude přinášet odvahu a sílu, kterou budete potřebovat k překonání výzev, které vás čekají. Ariel je také známý jako anděl přírody a zvířat, pokud budete hledat harmonii a klid pro rozhodování se, jak překonat výzvy, které k vám přichází, zajděte do přírody a v tichosti rozjímejte. 

Býk (21. dubna - 20. května) – Anděl Chamuel

Býci, vaším průvodcem je Chamuel, anděl lásky a soucitu. Otevřte své srdce a dovolte mu, aby z vás sejmul břímě negativních emocí a nechal vašim tělem proudit emoce lásky. Pokud se v poslední době cítíte ztracení nebo jste ve stresu, Chamuel vás povede k většímu klidu a porozumění.

Blíženci (21. května - 20. června) – Anděl Zadkiel

Blíženci, vaším andělským průvodcem je Zadkiel, anděl odpuštění a transformace. Zadkiel vám pomůže prožít si poslední bolestivé chvíle a otevřít se odpuštění. Andělská křídla vám utřou poslední slzy a vy budete cítit, jak vám z prsou spadl kámen, který vás tížil. Pokud se v poslední době cítíte přetíženi, Zadkiel vám pomůže najít rovnováhu a klid.

Andělé Vám pomohou najít rovnováhu a klid
Andělé Vám pomohou najít rovnováhu a klid | Zdroj: GaudiLab / Shutterstock

Rak (21. června - 22. července) – Anděl Gabriel

Raci, pro vás je tu Gabriel, anděl naděje a odvahy. Gabriel vám přinese světlo do tmy. Najdete vedle něj odvahu podívat se do svých niterních zákoutí vašich obav a strachu, abyste s nimi mohli začít pracovat.  Pokud se potýkáte s nejistotou, Gabriel vám dá pevnou půdu pod nohama. 

Lev (23. července - 22. srpna) – Anděl Michael

Lvi, právě teď je tu pro vás Michael, archanděl ochrany a síly. Michael vám poskytne ochranu a podporu, které potřebujete, aby jste mohli čelit výzvám s odvahou a sebevědomím. Nebojte se říct svůj názor a konečně se projevit. Michael bude neustále vedle vás, nebude v tom sami!

Panna (23. srpna - 22. září) – Anděl Metatron

Milé Panny, vaším průvodcem je Metatron, anděl moudrosti a pochopení. Metatron vám pomůže vidět věci z nové perspektivy a ukáže vám, jak můžete využít své schopnosti k dosažení svých cílů. Nezahazujte svou šanci využít síly vašeho strážného anděla, který vám nabízí úplně jiný pohled na věci. 

Váhy (23. září - 22. října) – Anděl Jophiel

Váhy, na vaší straně je Jophiel, anděl krásy a harmonie. Jophiel vám pomůže najít sebedůvěru. Očima Jophiela sebe začnete vnímat jako krásnou bytost, plnou síly. Pokud se cítíte nejistě nebo máte pocit, že vám chybí  v životě rovnováha, Jophiel vám ji pomůže najít, aby váš život byl opět v harmonii.

Štír (23. října - 21. listopadu) – Anděl Azrael

Štíři, pro vás je tu Azrael, anděl transformace a uzdravení. Azrael vám přinese sílu a odvahu, kterou potřebujete k přijetí změn a překonání výzev. Pokud se cítíte zraněni nebo jste ztratili svůj směr, Azrael vás povede k uzdravení a obnově.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince) – Anděl Raguel

Střelci, pro vás je tu Raguel, anděl spravedlnosti a léčení. Raguel vás obejme svými ochrannými křídli a  pomůže vám uzdravit vaši duši.  Pokud cítíte ve vašem životě nespravedlnost, anděl Raguel vám dá odvahu otevřít se a s tímto pocitem vyjít ven. 

Anděl Raguel Vám pomůže uzdravit Vaši duši
Anděl Raguel Vám pomůže uzdravit Vaši duši | Zdroj: conrado / Shutterstock

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna) – Anděl Sandalphon

Drazí Kozorozi, pro vás je tu Sandalphon, anděl modlitby a hudby. Sandalphon vám pomůže spojit se s vyššími energiemi a najít klid ve svém srdci. Pokud se cítíte vyčerpaní nebo ztracení, zaposlouchejte se do tónů meditační hudby a nechte se jí nést do nitra své duše, kde naleznete klid. 

Vodnář (20. ledna - 18. února) – Anděl Uriel

Vodnáři, na vaší straně je Uriel, anděl moudrosti a osvícení. Uriel vám pomůže vidět věci jasněji a porozumět svému životnímu směru. Pokud se cítíte zmatení nebo nerozhodní, Uriel vám ukáže cestu, kterou se máte vydat, abyste dosáhli toho, co si tak dlouho přejete. 

Ryby (19. února - 20. března) – Anděl Raphael

Ryby, pro vás je tu Raphael, archanděl uzdravení a lásky. Raphael vám pomůže vyrovnat se se svými emocemi a přináší vám uzdravení a pokoj. Pokud se cítíte zraněni a ve stresu, je načase vyslechnout znamení, která vám Raphael dává a zvolnit, začít léčit svou duši a hledat nový směr v životě, který vás bude naplňovat.

Zdroj článku:
  • Autorský text