Andělský horoskop na čtvrtek: Nezadaní Střelci dnes budou chtít trávit čas o samotě, Blížencům přijde vše skvělé

Andělský horoskop na čtvrtek: Nezadaní Střelci dnes budou chtít trávit čas o samotě, Blížencům přijde vše skvělé
Čtvrtek bude pro mnoho znamení ve znamení emocí a vztahů. Podívejte, co si andělé na tento den přichystali pro vás. Lvy čeká romantická schůzka, Štíři budou rozněžnělí.

Mnohá znamení budou ve čtvrtek řešit rodinu, partnerské svazky i sami sebe. Půjde totiž hlavně o vztahy a emoce. Některá znamení budou skutečně až nezvykle citlivá. Ostatní by pak měli mít spíše pozitivní, přinejhorším ‘’běžný’’ den, bez závažných komplikací.

Beran (21. března - 19. dubna)

Pamatujte na to, že sliby se mají plnit. Dotáhněte tedy všechny své minulé závazky a neslibujte něco, co nemůžete splnit. Emocionálně budete dnes velmi nabití, snažte se tuto energii soustředit správným směrem.

Býk (20. dubna - 20. května)

Dnešní den je pro vás trochu zvláštní. Je to prostě jeden z těch dnů, kdy máte velký problém se uvolnit. Vzhledem ke stresu, který prožíváte, by bylo dobré, kdybyste si naplánovali den v lázních.

Blíženci (21. května - 21. června) 

Dnes jste mimořádně aktivní  a všechno vám přijde skvělé. Na druhou stranu se blíží nečekané náklady, proto se snažte omezit zbytečné výdaje a šetřete, abyste pak nebyli příliš zaskočeni. 

Rak (22. června - 22. července) 

V poslední době hodně přemýšlíte o toxických lidech, kteří již naštěstí z vašeho života odešli. Pokuste se zapracovat na odpuštění, ať se můžete v životě skutečně posunout dál. Dnes také omezte pití kávy a nejezte příliš mnoho sladkostí nebo sladkých jídel, protože váš žaludek to špatně snáší.

Lev (23. července - 22. srpna)

Protože jste od přírody velmi energičtí, když si dnes pořádně zacvičíte, pomůže vám to cítit se dobře ve svém těle i sami se sebou. Určitě vám to zvedne sebevědomí. Což se bude hodit, protože večer vás čeká rande. 

Panna (23. srpna - 22. září)

Pracovali jste opravdu tvrdě a tato tvrdá práce se konečně vyplatila. Ale pozor, Jupiter je ve znamení Střelce, což trochu ztěžuje to, abyste neutráceli peníze neuváženě. Dnes také pozor na bolesti hlavy. Dostatečně pijte a snažte se snížit příjem sodíku.

Váhy (23. září - 22. října)

Bude to běžný pracovní den. S vaší finanční situací se vše zlepšuje. Vaše chytrá finanční rozhodnutí se začínají vyplácet a vy jste nyní konečně méně zadlužení. Andělé mají pro jisté z vás jednu radu: Jste posedlí kontrolou a ovlivňuje to vaše přátelství s lidmi. Naučte se nechat lidi dělat si věci po svém.

Štír (23. října - 21. listopadu)

Dnes se budete mít potřebu soustředit hlavně na svou rodinu. Bohužel váš partner dnes nemá na něžnosti náladu, takže se soustřeďte na děti a pokud máte mladší sourozence, věnujte nějaký čas i jim.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince) 

Nezadaní Střelci dnes budou chtít trávit nějaký čas o samotě. Zadaní Střelci se naopak budou cítit ve vztahu jistěji. Zdá se, že se vše zlepšuje. Andělé však mají na dnešní den jedno varování: Pokud je to jen trochu možné, vyhněte se cestování.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Dnešek vypadá na velmi úspěšný den. Buďte však na pracovišti asertivnější a vyžadujte, aby vás brali vážně. Pokud vás trápí nespecifické zdravotní problémy, zvažte návštěvu lékaře a nechte si udělat krevní testy. Možná vám jen chybí vitamíny.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Všechno se vám dnes zdá snadné a nic pro vás nepředstavuje problém. Je to tím, že vám Luna posílá uklidňující energii. Mohli byste tak dotáhnout již dlouho odkládaný úkol.

Ryby (19. února - 20. března)

Obvykle nejste zrovna příznivcem projevování svých pocitů, ale dnes budete mít pocit, že to prostě nedokážete ovládnout. Snažte se však ventilovat převážně pozitivní emoce, abyste náhodou neřekli něco, čeho byste mohli v budoucnu litovat.

Zdroje článku: