Andělský horoskop na leden 2023. Jaký vzkaz pro Vás mají andělé?

Andělský horoskop na leden 2023. Jaký vzkaz pro Vás mají andělé?
Nacházíte se v situaci, která Vás trápí, nebo se cítíte nejistě? Zajímává Vás, co by Vám chtěli vzkázat andělé na leden 2023? Přinášíme Vám andělský horoskop pro jednotlivá znamení. 

Občas se v životě nacházíme v situacích, které jsou pro nás náročné a trápí nás nejistý výsledek. V tuto chvíli toužíme po slovech útěchy a uklidnění. Každý z nás má své strážné anděli, kteří nad námi drží ochranou ruku. Pojďme se podívat, jaká poselství a vzkazy si andělé připravili pro jednotlivá znamení na leden 2023. Čekají na Vás důležitá rozhodnutí? Můžete se uklidnit a těšit se na šťastné dny, nebo máte některá svá rozhodnutí raději přehodnotit? 

Beran (21.3. - 20.4.) 

 Již delší dobu Vás trápí a svazuje Vaše minulost. Přemýšlíte, kde jste udělali chybu a co jste mohli udělat jinak. Během ledna se ale tato situace zlepší. Díky svým kamarádům a rodině si uvědomíte vlastní kvality a od této svazující minulosti se odpoutáte a posunete se v životě dál. 

Býk (21.4. - 21.5.) 

 V lednu se Vám podaří napravit některé Vaše pošramocené vztahy. Ať už se bude jednat o partnera/partnerku, členy rodiny, nebo kamarády, zvolte cestu omluvy a mírného řešení. Agresivní komunikace by vedla jen k dalším hádkám. Pokud ale budete jednat v klidu, podaří se Vám vztahy urovnat. 

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

 V lednu budete stát před velkým rozhodováním, které Vás bude děsit. Zkuste se uklidnit a v klidu si urovnejte své myšlenky, nápady a postoje. Buďte v této situaci aktivní a poslouchejte svou intuici. Díky ní se rozhodnete správně a dočkáte se velkého úspěchu.  

Rak (22.6. - 22.7.) 

 Leden si pro Vás chystá situaci, která pro Vás bude ze začátku velmi náročná a přidělá Vám nějaké vrásky na čele. Pokud ale požádáte o pomoc své kamarády a rodinu a budete především věřit ve šťastný konec, vše dobře dopadne a ve Vašem životě nastanou velmi pozitivní změny. 

Lev (23.7. - 22.8.) 

 Leden se pro Vás ponese ve znamení komunikace. Občas budete mít pocit, že Vám Vaše okolí nerozumí a nechápe, co jim chcete říct. Bude to ale trochu Vaše chyba. Je důležité, abyste nespoléhali na naznačování a raději jasně a konkrétně vyjádřili co máte na srdci. 

Panna (23.8. - 22.9.) 

 Tento měsíc si uvědomíte, že toužíte po změně, která je pro Vás a Váš život v tuto chvíli naprosto nezbytná. Vaše okolí Vás možná bude odrazovat, ale je důležité, abyste si stáli pevně za svým. Nejednejte ale unáhleně a na tuto změnu se dobře připravte. 

Váha (23.9. -23.10.) 

 V minulosti jste ublížili člověku, na kterém Vám opravdu záleželo. Velmi Vás trápí, že se Vaše cesty rozešly a toužíte vše napravit. A právě k tomu dostanete v lednu příležitost. Nebraňte se společnému setkání a omluvte se. Tomuto člověku na Vás také záleží a je připraven Vám odpustit. 

Štír (24.10. - 22.11.) 

 Již nějakou dobu se snažíte dosáhnout svého cíle. To se Vám ale nedaří a chcete to vzdát. To ale rozhodně nedělejte. Vydejte se v lednu na cestu kompromisů a vyložte veškerou energii na to, abyste dosáhli toho, po čem tolik toužíte. Úspěch je zaručen. 

Střelec (23.11.- 21.12.) 

 V lednu se budete honit za něčím, co pro Vás není tak úplně vhodné. Možná jste zvolili špatný cíl, možná se jen nepovedlo načasování. Nepropadejte panice. Možná se Vám nesplní přímo tento sen, ale čeká na Vás něco mnohem lepšího, co Vám vykouzlí úsměv na tváři. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

 Vaše finanční situace se v lednu neskutečně zlepší. V práci se Vám bude skvěle dařit a finanční odměna je zaručena. Důležitá je ale také Vaše aktivita, snaha a svědomitost. 

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

 V lednu se začne řešit otázka Vás a partnerského vztahu. Pokud jste měli v minulosti ve vztahu problémy, nebo na svou lásku teprve čekáte, dočkáte se postupného zlepšení. Možná to nebude všechno hned, ale mírné zlepšení a naději pocítíte už v lednu. 

Ryby (21.2. - 20.3.) 

 V lednu se budete velmi obávat nějaké situace, která je pro Vás důležitá. Vaše obavy se ale nenaplní a Vy se dočkáte skvělé příležitosti, která Vás přiblíží k úspěšnému řešení a splnění Vašeho snu. 

Zdroj článku:
  • Autorský text