Andělská poselství na úterý: Blíženci, stojíme při vás, Střelci, každá překážka se dá obejít

Andělská poselství na úterý: Blíženci, stojíme při vás, Střelci, každá překážka se dá obejít
Intuice, sny a hlasy přicházející odnikud. To jsou nejčastější způsoby, jakými s námi andělé komunikují. Někdy ale za námi přijde někdo, kdo nám poskytne cennou radu. I v tomto případě se jedná o pomoc andílků, kteří nás neúnavně střeží dennodenně. Co vám chtějí říci dnes?

Slova, která k nám andělé posílají, jsou hřejivá a zároveň poučná. Vysvětlují nám, že je v pořádku být nedokonalí, ale zároveň nás tlačí na pozitivní životní cestu. Jejich úkolem je dělat nás šťastné. Přejí si, abychom pochopili, že pravého štěstí dosáhneme pouze tehdy, budeme-li milí k ostatním. Ohleduplnost se stává vzácnou vlastností, ale vyplatí se ji pěstovat. Jakou cestou byste se měli vydat vy, v závislosti na andělských poselství na úterý?

Beran (21. března – 19. dubna)

Sháníte peníze, ale neuvědomujete si, že peníze nejsou všechno. Každý okamžik, během něhož se zastavíte a shrnete své dosavadní skutky, má mnohem větší cenu než peníze, které si mylně myslíte, že potřebujete. Pomáhejte druhým a dobro se dobrem oplatí.

Tip: Můžete být šťastní, přestože nebudete nejbohatší. Stačí si zachovat přející mysl.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pochopte pravý smysl pomoci druhým a míru. Nejde o něco, co byste měli dělat jen proto, abyste dosáhli svého uspokojení. Jde o vykouzlení úsměvu na tváři druhých, aniž byste za to čekali odměnu. Ta pravá odměna je hřejivý pocit, že jste někomu pomohli.

Tip: Ignorujte své ego, které zoufale volá po materiální odměně. Hledejte uspokojení uvnitř své duše.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nedokážete-li přijímat radost zvenčí, obraťte se na nás. My jsme plni radosti a rádi se s vámi o ni podělíme. Začněte s námi komunikovat, stačí v duchu, a záhy pocítíte, jak vás veškerý stres opouští. Nezapomeňte naši radost šířit dál. Neztratíte ji, naopak se zmnohonásobí.

Tip: Uvědomte si naši přítomnost, jak vás provázíme tímto dnem. Vědomí naší společnosti vyléčí šrámy na vaší duši.

Rak (22. června – 22. července)

Utíkáte před nevyhnutelným a spěcháte, tudíž si nemůžete užít maličkostí, který vám život poskytuje. Zpomalte a nadechněte se. Vždy existuje způsob, jak vyřešit své problémy. Místo abyste se následkům svých problémů vyhýbali, čelte jim. Stanete se silnějšími a nic již nebude nemožné.

Tip: Naučte se přijímat trest, pokud něco uděláte špatně. Propříště budete rozvážnější.

Lev (23. července – 22. srpna)

Naslouchejte našim slovům, nyní nás budete potřebovat. Vyvstane problém, který jste v minulosti nevyřešili. Popřemýšlejte, jak uzdravit rány v mysli. Pomůžeme vám s tím. Uslyšíte slabý hlásek, který vám napovídá, jak postupně vyřešit celý problém.

Tip: V životě potkáte mnoho překážet, procvičujte svou kreativitu, podívejte se na život z různých úhlů, abyste své potíže pochopili. Teprve až poté je budete moci správně vyřešit.

Panna (23. srpna – 22. září)

Při rozhodování buďte moudří. Také nezapomeňte mít správný záměr. Jsou-li vaše úmysly jen ty nejlepší, pomůžeme vám se rychle rozhodnout, aniž by to na váš pozdější život mělo negativní dopad. Poproste nás o radu a dostane se vám jí.

Tip: Vaše síla spočívá ve vašich čistých záměrech. Čím pozitivněji naladění budete, tím více soustředění budete při svém rozhodování.

Váhy (23. září – 23. října)

Shrňte si své zaměstnání. Jste takto šťastní? Pokud ne, dovolte nám, abychom vám pomohli najít zaměstnání jiné, takové, které vás bude bavit a zároveň naplňovat. Nechcete-li své zaměstnání měnit, můžete nás poprosit, abychom vám pomohli najít smysl vaší práce.

Tip: Více se zaměřte na svou práci a najděte způsob, jak ji učinit mnohem zábavnější.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Máte moc dosáhnout všeho, co si přejete. Máte-li specifické přání již delší dobu, podvědomě víte, že se to brzy uskuteční. Využijte svých schopností a doveďte se do šťastnější budoucnosti. Vše, co potřebujete, abyste naplnili své sny, vám poskytneme, pokud nám to dovolíte.

Tip: Požádejte nás o pomoc, jedině tak nám umožníte změnit váš život k lepšímu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Neexistuje překážka, která by trvala věčně a kterou by nebylo možné obejít. Zamyslete se nad tím, čeho byste chtěli dosáhnout. Právě nevědomost vám brání stát se lepším člověkem. Zeptejte se svých blízkých, které své vlastnosti můžete změnit, aby jim s vámi bylo lépe.

Tip: Než se začnete skutečně měnit, položte si otázku, zda se této své negativní vlastnosti můžete vzdát, aniž byste ztratili svou jedinečnou osobnost.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nemusíte se obávat, vaši blízcí jsou zcela v bezpečí, nehrozí jim žádné nebezpečí. Pokud někdo z nich řeší nepříznivou životní situaci, již brzy se vyřeší. Soustřeďte se na to, co děláte nejraději. Chcete-li svým blízkým pomoci, pomodlete se za ně a my jim věnujeme zvýšenou pozornost.

Tip: Se všemi jednáte upřímně, nyní před vámi nikdo nebude nic skrývat. Pravda může být zpočátku bolestivá, ale sdělení vám později usnadní život.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Doprovázíme vás všude, kam se hnete. Vždy jsme s vámi, i když si to nemusíte uvědomovat. Chráníme vás před špatným rozhodnutím, snižujeme negativní dopad na vaše psychické zdraví. Naslouchejte nám a nic špatného se vám již nestane.

Tip: Smutek je jen dočasným pocitem. Myslete na to, že brzy vymizí. Udělejte si radost. Jste-li naplnění radostí, vytlačíte pocit neštěstí ze svého nitra.

Ryby (19. února – 20. března)

Existuje-li něco, na co potřebujete znát odpověď, položte nám v duchu tuto otázku a my vám co nejdříve odpovíme. Promluvíme k vám skrze vaše sny či vám pošleme důkaz, který vám odpoví na to, co si přejete znát.

Tip: Odpověď nemusí přijít hned dnes, ale vynasnažíme se, aby se dostavila co nejdříve.

Zdroj článku:
  • Autorský text