Andělská poselství na středu: Lvi, zůstaňte milí k ostatním, Kozorozi, zbytečně neriskujte

Andělská poselství na středu: Lvi, zůstaňte milí k ostatním, Kozorozi, zbytečně neriskujte
Kdybychom se všichni spojili, mohli bychom zlepšit svět. Andělé ale radí, že není dobrý nápad chtít mít vše dokonalé. Jakmile docílíme požadované změny, přestane to pro nás být dokonalé a hledáme jiné způsoby, jak mít vše dokonalé. A takto to pokračuje donekonečna.

Podle andělů je mnohem lepší se přizpůsobit. Přijmout změny, které nastávají, přestože se nám líbit nemusejí. Abychom si zachovali naše štěstí, jednou se každé změně budeme muset přizpůsobit. Andělské bytosti nám v tom pomáhají každý den. Jaké poselství si pro vás přichystali na středu?

Beran (21. března – 19. dubna)

Optimismus bude nesmírně důležitý, abyste věděli, co máte udělat. Máte moc celému světu dokázat, co ve vás je. Pomocí jiným lidem získáte nejen nové přátele, ale také spojence pro případ, že byste na svůj vlastní plán byli příliš krátcí. Nebudete slabí, když požádáte o pomoc.

Andělská rada: Někdy máte tendenci příliš tlačit na ostatní lidi, jen abyste zjistili, jak zareagují a jestli splní vaše požadavky. Ztrácíte-li tímto způsobem mnoho přátel, přišel čas zpomalit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nechte svůj pocit, že dokážete všechno, aby vás posunul kupředu. Dnes je skvělý den na uskutečnění obtížného plánu, ať už se jedná o návštěvu s rozhádaným přítelem či o přestavění nábytku či vymalování. Zachovejte si svůj optimismus, aby všechno šlo jako po másle.

Andělská rada: Vaše činy mají mnohem širší dopad na ostatní, než si dokážete představit. O všech svých slovech proto popřemýšlejte, když budete s někým mluvit.

Blíženci (21. května – 21. června)

Opuštění toho, co vám pouze přidělává starosti, uvolní místo pro něco nového, které vám může přinést radost. Jste emocionálně silní, přesto byste ale měli popřemýšlet, co ve svém životě ponechat a co je načase změnit. Odpočiňte si a přemýšlejte, dokud si nebudete zcela jisti svým rozhodnutím.

Andělská rada: Věnujte se činnostem, u kterých nemusíte tolik přemýšlet, abyste svůj mozek neunavili nedůležitými věcmi. Čeká vás důležité rozhodnutí, tak si na něj našetřete svou energii.

Rak (22. června – 22. července)

Přítomnost veselých lidí plných chuti do života dokáže změnit váš pohled na svět k lepšímu. Nepromarněte proto jedinou příležitost zlepšit někomu den. Brzy k vám začnou chodit lidé s velkým smyslem pro humor, díky kterým žádný váš problém nebude příliš velký.

Andělská rada: Máte-li návrh na společný program, může být skvělé pozvat pouze jednoho člověka, s nímž potřebujete upevnit vztah nejvíce. Bude rád, že veškerou pozornost věnujete pouze jemu.

Pozvěte na společný program jen jednu osobu, se kterou můžete upevnit vztahy
Pozvěte na společný program jen jednu osobu, se kterou můžete upevnit vztahy | Zdroj: AllaSerebrina / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Buďte odvážní, ale ne hrubí k ostatním lidem či ke zvířatům. Využijte svou touhu být vidět v pozitivním smyslu. Nejlépe se zviditelníte, když někomu pomůžete uspět. Možná nebudete všeobecně známí, ale člověk, kterému jste pomohli, vás bude chválit všude, kudy půjde.

Andělská rada: Spřátelte se s velmi pracovitými lidmi, kteří navíc konají dobré skutky. Zeptejte se jich, co je motivuje, že vydrží. V jejich odpovědích můžete najít inspiraci pro sebe samotné.

Panna (23. srpna – 22. září)

Již jste se inspirovali jinými lidmi a vymysleli složitý plán. Nyní nastal čas začít plnit jednotlivé body. Toho můžete dosáhnout sami, ale rychlejší bude, když si na to najdete nějaké lidi, kteří s vámi sdílí pohled na svět. Je-li vaším plánem vzdělávání, učte se s lidmi na vaší úrovni vědomostí.

Andělská rada: Není tak složité někoho přesvědčit, aby se k vám přidal. Neříkejte, že by vám to udělalo velkou radost, místo toho řekněte výčet pozitivních změn a příležitostí pro daného člověka.

Váhy (23. září – 23. října)

Zajděte za svými příbuznými, zda nepotřebují s něčím pomoci. Na druhou stranu postačí, když pomůžete jen několika lidem, abyste se zbytečně nepředřeli. Snažte se udělat dobrý skutek, ale zároveň si hlídejte hladinu pozitivní energie, která vám ještě zbývá.

Andělská rada: Také si dejte pozor na peníze, když se vám líbí něčí nápad a chcete ho sponzorovat. Nevkládejte do vize někoho jiného více peněz, než můžete postrádat.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Neustále vymýšlejte nová a nová překvapení pro vaše nejbližší. Dokažte jim, že se také dokážete pobavit společně s nimi a že jsou pro vás naprosto důležití. Nebojte se sdílet s nimi své nápady, jak vztah zlepšit. Naslouchejte jejich názorům a zapamatujte si každý detail toho, co vám říkají.

Andělská rada: Později svou rodinu můžete mile překvapit tím, že pro každého jednotlivého člena uděláte něco malého, co pro něj bude mít velkou váhu. Pokud nasloucháte, nemusíte nic vymýšlet sami.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Naučte se si za své dobré skutky nebrat peníze nehledě na to, jak mizerná je vaše finanční situace nyní. Nezapomeňte, že člověk, pro kterého jste něco udělali, na tom může být stejně nebo ještě hůř než vy. Konejte dobré skutky pro radost, ne kvůli odměně.

Andělská rada: Potřebujete-li peníze, najděte nějaký jiný způsob, takový, během něhož neublížíte nikomu. Zkuste si například najít několikadenní brigádu, která vám dodá chybějící finance.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nepodstupujte příliš velká rizika. Všechno lze řešit mnoha způsoby, dejte si proto načas a najděte ten nejlepší a nejbezpečnější. Nemusíte zbytečně riskovat, abyste dosáhli svého cíle. Zapojte svou kreativitu, abyste se rozhodli správně a pomohli nejen sobě, ale také jiným lidem.

Andělská rada: Zkoušejte různé možnosti, jak uspět. Ani větší plánování není zbytečné. Zkuste si živě představit, jak si plníte svůj sen. Odhalte všechno, co by se mohlo pokazit, abyste byli připraveni.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nezáleží na tom, jak hodně tutláte svůj velký plán. Nebojte se o něm zmínit ostatním lidem. Vaše vztahy s rodinou se nepotrhají, když se jim svěříte s něčím, co považujete za šílené. Nemůžete vědět, jak moc dobrý či špatný nápad to je, dokud o něm nebudete komunikovat s ostatními lidmi.

Andělská rada: Žádejte o názory jiných lidí, kdykoli se naskytne příležitost. Nemusíte podle nich jednat, avšak je dobré znát potenciální rizika toho, co se chystáte udělat.

Ryby (19. února – 20. března)

Lidé, kteří řeší problémy jinak než většina jiných lidí, vám mohou pomoci vyřešit váš problém. Už jen samotný odlišný pohled na váš život vám hodně pomůže. Dnes můžete zjistit, že vaše názory nebyly ty nejlepší. Pokud se to stane, nebojte se je změnit.

Andělská rada: Nebojte se požádat lidi o laskavost, pokud potřebujete s něčím pomoci. Poohlédněte se po svých přátelích. Jistě je nebudete obtěžovat, když za nimi zajdete.

Zdroj článku:
  • Autorský text